17.07. Stal Rzeszów - Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
go!
Trener

Re: 17.07. Stal Rzeszów - Motor Lublin

#51 Postautor: go! » 8 lipca 2005, o 11:46

Aikman pisze:lucki73
Heheh ziomuś ty chyba sam nie wiesz i na dodatek nie wierzysz co piszesz :lol: :lol: .Jasne jak możesz myslec o zwyciestwie u nas :wink: jak w Grudziadzu zdobyliscie LEDWO 33 ........

W Grudziądzu to było w Grudziądzu... Takie były założenia i wszystko wyszło. Teraz z wami wygrywamy do 39 a Krosno to już wogóle spuszczamy o tak:
Obrazek

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#52 Postautor: Saint » 8 lipca 2005, o 11:50

go! pisze:
Heheh ziomuś ty chyba sam nie wiesz i na dodatek nie wierzysz co piszesz :lol: :lol: .Jasne jak możesz myslec o zwyciestwie u nas :wink: jak w Grudziadzu zdobyliscie LEDWO 33 ........

W Grudziądzu to było w Grudziądzu... Takie były założenia i wszystko wyszło. Teraz z wami wygrywamy do 39 a Krosno to już wogóle spuszczamy o tak:
Obrazek

Go! i Lucki ... sory ale chyba popsułem wam dobrą zabawę.. :wink:

rob7
Senior

#53 Postautor: rob7 » 8 lipca 2005, o 11:51

Bimmer pisze:
Aikman pisze: z tego co słyszalem z niepewnych inforamcji to Krosno ma dostac wsparcie sprzetowe od Marmy :lol: :lol: a sami wiecie co to mzoe zonaczac.........

A ja słyszałem ze źródeł o wiele pewniejszych, że Marma łapie zadyszkę. Tak jak niektórzy z nas podejrzewali przed sezonem, przeszarżowali, szacując swoje możliwości. I jakoś mi wcale z tego powodu mi nie smutno, jak sobie przypomnę rzeszowskie metody przygotowania do sezonu 2005. Oby to była prawda i oby Wasz awans znów spalił na panewce. Bez urazy :)

Bimmer dobry słuch masz, dobrze słyszałeś, zdaje się że p.Marta nie zdawała sobie sprawy jak kosztowna jest zabawa w żużel, jeśli Rzeszów nie awansuje do e-ligi a szanse ma małe
to w przyszłym sezonie będą mieli problemy większe niż my w tym.

Siwek Patataj

#54 Postautor: Siwek Patataj » 8 lipca 2005, o 12:58

PS. (A jak tak bardzo wierzysz że wygracie to idz obstaw ze 100 -200 zeta do StS-a ,i zobaczymy jaką bedziesz miał mine po meczu) hehehe/........

Marn(m)y Ziomalu :)
Postawiłbym w STS-ie nawet 5 stówek na naszych chłopaków, gdyby te patałachy przyjmowały zakłady na polską ligę. A oni nawet e-ligi nie przyjmują, a kursy na szwedzką czy angielską wystawiają za 5 minut 18.00, tak by nikt nic nie zdążył postawić. A szkoda, bo niespodzianka niezła się szykuje. Nasze chłopaki wrócą z wywczasów, to zobaczysz jak będą śmigać. A na prezentacji każdy w okularkach z opalenizną na żużlowym ryjku niczym Greg Hancock po powrocie z kalifornijskiego domu.

pzdr.
lucki73 :wink:

Siwek Patataj

#55 Postautor: Siwek Patataj » 8 lipca 2005, o 13:00

Saint pisze:Go! i Lucki ... sory ale chyba popsułem wam dobrą zabawę.. :wink:

No co Ty, ja poważnie. Przeobraziłem się :)

pzdr.
lucki73 :wink:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#56 Postautor: kilar » 8 lipca 2005, o 13:36

Aikman pisze:PS. (A jak tak bardzo wierzysz że wygracie to idz obstaw ze 100 -200 zeta do StS-a ,i zobaczymy jaką bedziesz miał mine po meczu) hehehe/........

W STS-ach nie ma 1 ligi :!: :!: Mozna obstawiac mecze z extraligi i tylko z handicapem :twisted:

Pozdro

Aikman
Kontakt:

17.07. Stal Rzeszów - Motor Lublin

#57 Postautor: Aikman » 8 lipca 2005, o 14:00

To idzcie do Milleniuma o ile u was jest cos takiego :wink: i tak handicap bedzie kolo 20 pkt to moze wam siadzie i zrobicie 36 oczek w co watpie..
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE ...(MARMA RZESZÓW)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#58 Postautor: grzesieck » 8 lipca 2005, o 14:51

Aikman pisze:To idzcie do Milleniuma o ile u was jest cos takiego :wink: i tak handicap bedzie kolo 20 pkt to moze wam siadzie i zrobicie 36 oczek w co watpie..

dawaj dawaj, teraz sie policytujemy, ktore miasto jest lepsze :mrgreen:

Aikman, bardzo cie bili w dziecinstwie czy tak tylko troche?

cmok cmok misiu kolorowy :*
METHANOL ADVENTURE TEAM

meesha
Trener
Kontakt:

#59 Postautor: meesha » 8 lipca 2005, o 15:11

grzesieck dając ostrzeżenie Aikmanowi pisze:bo jestem najwiekszym jozkowym idiota

:mrgreen: :lol: :mrgreen:

Sorki za OT ale niezły ubaw miałem więc chciałem się podzielić :D :wink:
Mała literówka, a cieszy 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Siwek Patataj

#60 Postautor: Siwek Patataj » 8 lipca 2005, o 15:25

meesha pisze:
grzesieck dając ostrzeżenie Aikmanowi pisze:bo jestem najwiekszym jozkowym idiota

Komentarze w ostrzeżeniach, to lepsza lektura niż Forum Humorum na Gazecie :)

pzdr.
lucki73

PS. Również sorry za OT.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#61 Postautor: grzesieck » 8 lipca 2005, o 15:43

lucki73 pisze:
meesha pisze:

Komentarze w ostrzeżeniach, to lepsza lektura niż Forum Humorum na Gazecie :)

pzdr.
lucki73

PS. Również sorry za OT.

shit, ale wstyd :oops: no ale juz poprawilem :mrgreen:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Powrót_Króla

#62 Postautor: Powrót_Króla » 9 lipca 2005, o 00:46

Aikman idż typie sie nawet nie błażnij...bo to co tu wypisujesz,to wstyd dla kibiców Rzeszowa... :? Lucki tu sobie ironizuje, ze wygraja, a ty to bieresz na poważnie...matko moja :roll: :roll:
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE ...(MARMA RZESZÓW)

a to, to juz wogole :lol: :lol: :lol: :lol: Seoznowcu jeden zapewne teraz zaczałes chodzic na zuzel, stawiam wiek 10-13 lat..i Kto wygra mecz ? marma... :lol: :lol: :lol:

Co do was Drodz Lublinianie... :wink:
nic się nie zmieniło od ostatnich czasów, czyli obelgi na miast Rzeszów itd itp. normalka... :) :)
A to co najlepsze, tez sie nie zmieniło..czyli jak w tamtym sezonie w Lublinie wiedzieli, ze Stal kupiła mecze w Gorzowie, Gdańsku...tak w tym "chodza słuchy",że Marma nie wyrabia finansowo, ze połowa dochodów firmy jest przeznaczona na żużel.. :lol: Nawet w Rzeszowie nic takiego nie słychac, ale jak zwykle w Lublinie wiedzą najlepiej.... :wink: Normalka :] Moze jeszcze wiecie którzy zawodnicy, nie dostali kasy za spotkanie i ze pewnie Marma zalega Maxowi 100 tys... :wink:

Co do meczu...wynik 60-30...poźniej wtopa z Krosnem i spełni sie sen....

Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#63 Postautor: grzesieck » 9 lipca 2005, o 08:25

Powrót_Króla pisze:Co do meczu...wynik 60-30...poźniej wtopa z Krosnem i spełni sie sen....

za to wasz sen o awansie do e-ligi "niestety" sie nie spelni :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#64 Postautor: Radzio » 9 lipca 2005, o 08:50

Powrót_Króla pisze:

Co do was Drodz Lublinianie... :wink:
nic się nie zmieniło od ostatnich czasów, czyli obelgi na miast Rzeszów itd itp. normalka... :) :)
A to co najlepsze, tez sie nie zmieniło..czyli jak w tamtym sezonie w Lublinie wiedzieli, ze Stal kupiła mecze w Gorzowie, Gdańsku...tak w tym "chodza słuchy",że Marma nie wyrabia finansowo, ze połowa dochodów firmy jest przeznaczona na żużel.. :lol: Nawet w Rzeszowie nic takiego nie słychac, ale jak zwykle w Lublinie wiedzą najlepiej.... :wink: Normalka :] Moze jeszcze wiecie którzy zawodnicy, nie dostali kasy za spotkanie i ze pewnie Marma zalega Maxowi 100 tys... :wink:

Co do meczu...wynik 60-30...poźniej wtopa z Krosnem i spełni sie sen....

Wiesz każdy wie co chce, a przecieki z MARMY zawsze mogą być w końcu macie 4 osoby z Lublina u was w ekipie:)

Seoznowcu
skreślić "Se" i każdy wtajemniczony wie o co chodzi :twisted: 8)