Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Nie gadajcie gupot.
Jak idzie się na mecz grupą to jest ponad 100 zeta a do tego programy, popcorn...To nie jest pare złotych go!
Wystarczyło kulturalne do mikrofonu stwierdzenie: Bilety są ważne na powtórkę tego meczu którego termin podamy niebawem.
Ja nie chcę zwrotu bo się na mecz wybieram o ile w nowym terminie nic mi nie przeszkodzi, ale umowa jest umowa i jak pojedziemy za miesiąc to klub przez miesiąc będzie obracał kasą 6000 kibiców. Czy to mały handicap?
Jak idzie się na mecz grupą to jest ponad 100 zeta a do tego programy, popcorn...To nie jest pare złotych go!
Wystarczyło kulturalne do mikrofonu stwierdzenie: Bilety są ważne na powtórkę tego meczu którego termin podamy niebawem.
Ja nie chcę zwrotu bo się na mecz wybieram o ile w nowym terminie nic mi nie przeszkodzi, ale umowa jest umowa i jak pojedziemy za miesiąc to klub przez miesiąc będzie obracał kasą 6000 kibiców. Czy to mały handicap?
Torsen pisze:No dobra. Art 495 par. 1 K.c. przesądza sprawę, macie rację.
Zaraz zaraz, przeciez czytajac to co pisaleś wczesniej, według Ciebie, klub się ze swojego zobowiązania wywiązał, więc ten przepis nie ma zastosowania w takim wypadku
Go! ja rozumiem, że pobyt na wyspach zmienia wartosc pieniadza i np. 50zł za dwa bilety które kupilem to dla Ciebie nic, ale np. dla mnie jest to powazna suma i np. przez tydzien się za to wyzywie, a np. dla studentow, uczniow czy bezrobotnych ktorzy odkladaja czasami tygodniami zeby uzbierac na bilet na mecz swojej ukochanej druzyny to juz w ogole czasami kosmos. I nie robmy z klubu jakichs biedakow. Organizacja ktora obraca milionami zlotych ma byc sponosrowana przez ludzi ktorzy zarabiaja srednio w Lublinie pewnie z 2 tys. miesiecznie?, no bez jaj. Siedzisz na wyspach a tkwisz w glebokiej komunie
I jeszcze wracajac do wypowiedzi Torsena.
Klub nie oddaje pieniedzy za programy zawodow. Ta kwota powinna byc zaliczona jako koszty organizacji meczu itd. i nic ponad to. A jak klub ma ochote i czas wykazywac w sądach jakie ponosi koszty i na co to ja i pewnie wiele innych osob chętnie z ciekawosci taką wiedze zechce posiadac
Ale o czym tu debatować? W całym cywilizowanym żużlowym świecie - czyli w Polsce jest tak, że jak zawody są odwołane, przerwane przed 8 biegiem to dają dwa wyjścia, ponieważ de facto zawody się nie odbyły. Albo zwrot kasy, albo bilet jest ważny na powtórkę. Bardziej ostrożni tylko oddają kasę bo boją się, że w obiegu znajdzie się masa podróbek. Zgadza się, klub dał ciała, że nie przekazał informacji co z biletami.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
no gdyby się już czepiać to jednak przekazał informację w regulaminie wiszącym przy kasach. Teraz tylko kwestia podania terminów, w których można przyjść i oddać bilet. No ale kibiców z Ostrowa to faktycznie ładnie nie potraktowali 
Można przeznaczyć pulę np. 25 darmowych biletów na powtórkę dla kibiców z Ostrowa i po temacie.
O tyle się wywiązał, że jako dłużnik był zobowiązany do dochowania należytej staranności wynikającej z zawodowego charakteru działalności.mikas pisze:Torsen pisze:No dobra. Art 495 par. 1 K.c. przesądza sprawę, macie rację.
Zaraz zaraz, przeciez czytajac to co pisaleś wczesniej, według Ciebie, klub się ze swojego zobowiązania wywiązał, więc ten przepis nie ma zastosowania w takim wypadku![]()
Jezus Maria juz dajcie spokoj, to nie forum prawnicze. Zalozcie sobie oddzielny watek
Czyli na "wczorajszych" biletach wchodzimy na mecz przelozony tak?
Czyli na "wczorajszych" biletach wchodzimy na mecz przelozony tak?
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Tak i jest to potwierdzona informacja
A co z karnetami ?
a co ma być?! Przeciez to logiczne. Musisz kupić drugi karnet 
NA ZAWSZE WIERNI !!!
CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/
Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel
https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/
CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/
Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel
https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/
- niespokojny
- Trener
Moze nie sil sie na dowcipy bo Ci nie wychodzi?
Jak rozwiaza sprawe tych karnetow, bo watpie zeby ktos posiadal ten oderwany kupon 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
tak po prawdzie to one same się odrywają - ja mam je w kilku czesciach - ta perforacja to nie jest zbyt fortunne rozwiązanie
niespokojny pisze:Moze nie sil sie na dowcipy bo Ci nie wychodzi?Jak rozwiaza sprawe tych karnetow, bo watpie zeby ktos posiadal ten oderwany kupon
Zdecydowanie popieram pierwszą część wypowiedzi.
Mnie gorzej martwi co bedzie jak w lipcu zostanie mi 2 kupony z karnetu a nie zalapiemy sie do czworki bo watpie zeby ktos oddal za to kase.
Ale macie problem, wystarczy, że na powtórzonym meczu nie będą odrywane kupony tylko odkreślane na liście numery tychże karnetów tak jak to miało miejsce we wcześniejszych sezonach...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- luckylukelbn
Na mecz wchodzimy na samym bilecie czy konieczne jest rowniez posiadanie paragonu ?
A ty zawsze na paragon wchodzisz?
A co ze zwrotem kasy? Nie kazdy bedzie mogl byc na meczu w czerwcu...
Koper wywoluje Cie do tablicy
wywiedz sie cos prosze 
Koper wywoluje Cie do tablicy
W dzienniku wschodnim pisza ze bilety
mozna zwracac... Linka nie dam
bo pisze z tel .
bo pisze z tel .
mikas pisze:A co ze zwrotem kasy? Nie kazdy bedzie mogl byc na meczu w czerwcu...
Koper wywoluje Cie do tablicywywiedz sie cos prosze
Bilet bedziesz Mogl zwrocic w klubie miedzy 10 a 14 do konca tego tygodnia.
Witam wszystkich mam do odsprzedania 2 karnety Vip ulgowe na sezon 2012 Cena do uzg. Karnety są w całości nie kasowane na bramce. Jak ktoś by był zainteresowany podaje gg 8127669. Pozdrawiam
Robson pisze:W dzienniku wschodnim pisza ze bilety
bo pisze z tel .
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /120509723
- luckylukelbn
Robson pisze:A ty zawsze na paragon wchodzisz?
Nie, ale to paragon a nie bilet jest dowodem zakupu, wiec nie widze nic dziwnego w swoim pytaniu, ktore ponawiam.
Wchodzimy na sam bilet czy na bilet z paragonem?
no ale wez na wszelki wypadek i paragon..