Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 20.06.2010
Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Orzeł Łódź 20.06.2010
Harry, tylko że wtedy taktyczne byłby za Siopka albo Dyma, który poza pierwszym startem jechał totalny piach...
Każdemu jego Everest...
harry pisze:meesha pisze:Piekny betonik sprezentowaliśmy dzisiaj Łodzianom na starcie to i śmigali
Przecie tor przygotowywali od południa panowie Piekarski i Głód, trudno mówić zatem o prezencie
No właśnie TO jest prezent!!!!
Kiedy to zrozumiecie ???
TOR ROBI SIĘ DZIEŃ WCZEŚNIEJ ALBO Z SAMEGO RANA NAJPÓŹNIEJ!!!
Bo inaczej przyjeżdźają tacy i robią tor.
Ale czemu mnie to tłumaczysz? Ja wiem, ale to przecież nie moja działka
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Meesha a coś jest twoją działką jako sekretarza zawodów
?
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
a gdzie zdjecia podprowadzajacych?
never ride faster than your angel can fly
ermen pisze:Harry, tylko że wtedy taktyczne byłby za Siopka albo Dyma, który poza pierwszym startem jechał totalny piach...
To prześledź sobie bieg po biegu pod tym kątem. raczej niewiele by to zmieniło, bo Dyma zmieniłby dopiero po trzecim biegu a i tak uważam że Burza i Siwy Jaca byli dzisiaj dużo lepsi od Jankesa.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
No i chyba jednak piątek wypadł frekwencji na dobre
Pod dachem był dziś taki scisk że hej.
A w niedziele ludziska mogą spokojnie udać się nad jeziorko...lub do Rawicza
A w niedziele ludziska mogą spokojnie udać się nad jeziorko...lub do Rawicza
KeslleY pisze:Meesha a coś jest twoją działką jako sekretarza zawodów?
Na pewno nie kwestie przygotowania toru
Co do frekwencji to mimo wszystko spodziewałem się większej, krzesełka nie były wypełnione nawet w połowie...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Bo Ty widziales te na przeciwko budy, a to bylo skrzywione spojrzenie:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Frekwencja tylko trochę większa niż na Opolu. W niedzielę o 18-tej byłoby dwa razy więcej.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
to bylo skrzywione spojrzenie:)
Nie zamierzamy chyba spierać się o to w której części stadionu znajduje się zdecydowana większość krzesełek
Cooper pisze:Mecz ogolnie spoko, dobre tempo, moglo sie podobac, choc zdecydowanie za malo fajnych sciezek jest na naszym torze...
Ścieżek mało, ale dziur dużo. Na to samo wychodzi - mijać się mijają po trasie.
Gdzie znajdziemy relacje Video z tego spotkania??? podawali na meczu ale wyleciało mi z głowy.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Ostatnio zmieniony 17 lipca 2010, o 10:57 przez Davv, łącznie zmieniany 1 raz.