Treningi
Re: Treningi
Nie od dziś wiadomo że piłkarzyki motoru nie są przychylni żużlowcom, także nie wiem o co kaman.
Dopóki będzie wspólnota w korzystaniu ze stadionu, to piłkarzyki będą dołki żużlokom kopać.
Dopóki będzie wspólnota w korzystaniu ze stadionu, to piłkarzyki będą dołki żużlokom kopać.
Niezle marudzenie widze, pytanie czy KTOKOLWIEK z klubu zuzlowego spytal pilkarzy, czy byliby tak mili i poszli na reke? W KMZ nie podolali organizacyjnie z wyzbieraniem kamieni w ciagu 3 tygodni, wiec nie zdziwi mnie wcale, jak jutro o 16 zorientuja sie, ze ktos gra w pilke na stadionie. Nigdzie nie slyszalem, by na jutro byl zaplanowany trening zuzlowy, wiec czemu bronic komus grac w pilke w tym czasie?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Też tego nie czaję
Ktoś od piłkarzy miałby przyjść i zapytać czy przypadkiem panowie żużlowcy nie chcieliby sobie pojeździć tego dnia i o tej godzinie, o której oni sobie pół roku temu zaplanowali mecz? Nasze treningi ich tyle obchodzą co ichnie nas :p Przecież nie odwołają teraz wszystkiego "za pięć dwunasta" bo akurat wyszło słońce, a żużlowcy jeszcze nie trenowali 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
I w dodatku wcale nie wiadomo, czy maja zamiar trenowac akurat jutro z okazji tegoz slonca 
Dobra, pomijając to, że Sprawka pewnie nawet nie kiwnął palcem, żeby coś w tej kwestii zrobić...
Chyba, że o czymś nie wiem (a wie Meesha) i ten sparing to cała wielka impreza ma być, przy oświetleniu (choć to podobno nie oświetla boiska) ze sprzedawanymi biletami, z ochroną, zgłoszona do urzędu miasta, której nie da się przełożyć.
Wtedy racja - nic dziwnego, że nie da się tego przełożyć.
Tak jest Meesha?
Wszystkiego czyli co? To jest mecz sparingowy, inaczej trening z inną drużyną. Tak, dokładnie trener/prezes może zadzwonić do drugiego trenera/prezesa i zapytać się 'czy moglibyśmy ten sparing zagrać u was?', ewentualnie powiedzieć, że mecz będzie na boisku przy ul. kresowej.Przecież nie odwołają teraz wszystkiego "za pięć dwunasta" (...)
Chyba, że o czymś nie wiem (a wie Meesha) i ten sparing to cała wielka impreza ma być, przy oświetleniu (choć to podobno nie oświetla boiska) ze sprzedawanymi biletami, z ochroną, zgłoszona do urzędu miasta, której nie da się przełożyć.
Wtedy racja - nic dziwnego, że nie da się tego przełożyć.
Tak jest Meesha?
meesha pisze:pół roku temu zaplanowali mecz
gwoli ścisłości mecz miał się odbyć 17 marca i w okolicach tej daty został przełożony na 4 kwietnia
Ostatnio zmieniony 3 kwietnia 2012, o 15:53 przez pav, łącznie zmieniany 1 raz.
Istred- nie bardzo rozumiem, czemu akurat w tej sytuacji wyladowujesz swoje frustracje na pilkarzach. Kto w ogole powiedzial, ze sie sparingu nie da przelozyc? I ze pilkarze nie poszliby na reke? Ale zauwaz, ze jest wtorek godzina 16, wiec na co maja czekac? Czy moze jutro maja wyjsc na boisko o 16:00 i jak okaze sie, ze zuzlowcy tez beda, to wtedy pokornie wrocic do szatni? O co ta wojna? Dzis jest wolne i boisko i tor, a nikt nie korzysta.
Jezu nie chodzi o to, że się nie da. Tylko trochę za późno na to. I niby CZEMU mieliby to robić?
Wyobraź sobie sytuację odwrotną. Mamy na jutro zaplanowany mecz ligowy, jednak drużyna z którą mieliśmy jechać wycofała się z ligi więc mając już klepnięty stadion w tym terminie zapraszamy sobie Józefów na sparing. Ogłaszamy to kibicom odpowiednio wcześniej, ale dzień przed okazuje się, że piłkarze mają za kilka dni ważny mecz i muszą koniecznie potrenować więc przenosimy imprezę. I teraz ciekawe kto pierwszy by krzyczał, że skandal, co to jest? chamstwo! itd. jeśli nie Ty i kilku jeszcze innych narzekaczy?
Generalnie widać w takich sytuacjach kto jest zainteresowany jedynie czubkiem swojego nosa :p Mnie ci nasi kopacze wiszą niczym kilo kitu u sufitu, ale skoro mamy wspólny stadion i oni ten termin mają zajęty to nie rozumiem tego oburzenia, że "nam nie dadzą".
Powtarzam - co stoi na przeszkodzie zrobić trening od 18 do 22???
Wyobraź sobie sytuację odwrotną. Mamy na jutro zaplanowany mecz ligowy, jednak drużyna z którą mieliśmy jechać wycofała się z ligi więc mając już klepnięty stadion w tym terminie zapraszamy sobie Józefów na sparing. Ogłaszamy to kibicom odpowiednio wcześniej, ale dzień przed okazuje się, że piłkarze mają za kilka dni ważny mecz i muszą koniecznie potrenować więc przenosimy imprezę. I teraz ciekawe kto pierwszy by krzyczał, że skandal, co to jest? chamstwo! itd. jeśli nie Ty i kilku jeszcze innych narzekaczy?
Generalnie widać w takich sytuacjach kto jest zainteresowany jedynie czubkiem swojego nosa :p Mnie ci nasi kopacze wiszą niczym kilo kitu u sufitu, ale skoro mamy wspólny stadion i oni ten termin mają zajęty to nie rozumiem tego oburzenia, że "nam nie dadzą".
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
istred pisze:ewentualnie powiedzieć, że mecz będzie na boisku przy ul. kresowej.
Widziałeś "boisko" na Kresowej?
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
W wiadomości wystą�ły�rzaczki, a mi się n� chce jej poprawiać i �ntynuować tem�u 
Zadziałał mo�r�or?!
�
PS. O, właśnie takie
Zadziałał mo�r�or?!
Widziałem i nawe�wiele razy na nim grałemWidziałeś &quo�b�sko" na Kresowej?[/quot[]
PS. O, właśnie takie
Kopałeś kiedyś piłkę? Widzisz różnicę między nim a żużlem?Wyobraź sobie sytuację odwrotną. Mamy na jutro zaplanowany mecz ligowy, jednak drużyna z którą mieliśmy jechać wycofała się z ligi więc mając już klepnięty stadion w tym terminie zapraszamy sobie Józefów na sparing. Ogłaszamy to kibicom odpowiednio wcześniej, ale dzień przed okazuje się, że piłkarze mają za kilka dni ważny mecz i muszą koniecznie potrenować więc przenosimy imprezę. I teraz ciekawe kto pierwszy by krzyczał, że skandal, co to jest? chamstwo! itd. jeśli nie Ty i kilku jeszcze innych narzekaczy?
Szkoda komentować...
...gdybyśmy mieli inny tor żużlowy, choćby w promieniu 50 km, to naprawdę nie miałbym z tym najmniejszych problemów, że jeździliby sobie gdzieś indziej.
I nie "przenosimy imprezę" tylko idziemy kopać piłkę gdzie indziej.
Sparing w piłce to kompletnie co innego niż sparing w żużlu, na który sprzedaje się bilety itp.
Obiecałeś, że nie będziesz ciągnął tematu i słowa nie dotrzymałeś więc ja to zrobię 
istred pisze:...gdybyśmy mieli inny tor żużlowy, choćby w promieniu 50 km, to naprawdę nie miałbym z tym najmniejszych problemów, że jeździliby sobie gdzieś indziej.
to już lepiej było by zostać w Opolu albo Rawiczu, co za różnica
Pewnie to, że tor nadal nie jest przygotowany.
Co nie zmienia faktu, że z dnia na dzień sytuacja jest dla nas coraz mniej korzystna i powinno być robione wszystko, żeby jutro odbyły się pierwsze jazdy.
trening czyni mistrza.
Pewnie to, że tor nadal nie jest przygotowany
Jeśli nie będzie przygotowany o 18 to tym bardziej o 16 kiedy to chcemy pogonić piłkarzyków
Panowie, powstrzymajcie negatywne emocje. Z pewnością prezes Sprawka zachowuje przytomność umysłu i trening odbędzie się jutro po sparingu naszych piłkarzy.
Ostatnio zmieniony 3 kwietnia 2012, o 17:27 przez Czarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Forum krzaczy, przestancie uzywac znakow diakrytycznych
Plan byl taki, zeby mecz w poniedzialek sie nie odbyl, poniewaz nie moge na nim byc
Jednak widze, ze sprawa sie rypla i ze sniegu nici, wiec treningi sa mile widziane.
Plan byl taki, zeby mecz w poniedzialek sie nie odbyl, poniewaz nie moge na nim byc
Jednak widze, ze sprawa sie rypla i ze sniegu nici, wiec treningi sa mile widziane.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Zdjęcia toru z godziny 15:
http://imageshack.us/photo/my-images/57 ... 0083o.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/57 ... 082vi.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/53 ... 080vo.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 0079g.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/27 ... 0078s.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/57 ... 0083o.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/57 ... 082vi.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/53 ... 080vo.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 0079g.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/27 ... 0078s.jpg/
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
Jestem właśnie na stadionie i z przekonaniem stwierdzam, ze jutro tor bedzie się nadawał do jazdy. Bardzo ładnie przesechl
Ostatnio zmieniony 3 kwietnia 2012, o 17:34 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
Oby tylko nie padało;)
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
Tor jest tylko do zrobienia, bo wysechł cały. Tylko na starcie w dwu miejscach takie małe błotko. tak wiec jutro toromistrz od rana do roboty i tor do południa powinien być gotowy do jazdy. Nasi mogliby potrenować nawet do godziny sparingu piłkarzy. Bo taka pogoda to mecz z Grudziądzem odbędzie się na pewno. A wtedy bez jazdy po naszym owalu może być różnie.
- Lumpproletariacki
- Szkółkowicz
Co do meczu Motoru, to wg strony Lublinianki odbędzie się on na boisku na Wieniawie
http://www.lublinianka.net/web/2012/04/ ... wieniawie/
http://www.lublinianka.net/web/2012/04/ ... wieniawie/
Czyzby jednak dalo sie zalatwic? 
Ma ktos info czy jutro chociaz planowany jest trening ? Bo jesli tak to musi byc juz cos wiadomo bo przeciez do zawodnikow trzeba zadzwonic.
Popek pisze:Ma ktos info czy jutro chociaz planowany jest trening ? Bo jesli tak to musi byc juz cos wiadomo bo przeciez do zawodnikow trzeba zadzwonic.
ja dziś słyszałem, że jutro jazdy się nie odbędą