Treningi
Re: Treningi
wiadomo kto będzie ?? Dla samego jelenia nie ma co sie fatygować.
GIGI pisze:wiadomo kto będzie ?? Dla samego jelenia nie ma co sie fatygować.
ale dla Karola chyba warto.
carpe diem!
pierwsza i ostatnia okazja w tym sezonie
?
Powaliłeś mnie na kolana. Ok dzieki za info.
Jak mozecie, to nagrajcie jakies filmiki (zwlaszcza z Karolem hehe) i wrzuccie, niektorzy do 18 siedza w robocie 
Żadnych filmików. Była o tym kilka razy mowa.
Właśnie dostałem info, że trening o 17:00. Ma być cały krajowy skład. Jest już na stadionie Karol 
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Może i była o tym mowa ale teraz nie widzę problemu z filmikami, gdyż możesz oglądać mecze naszej drużyny w internecie. Wiec co to za różnica czy rywal zobaczy trening na naszym torze czy zawody ;] ?
Sipma Lublin

Najgorzej jak się rywale spasuja zanim wyjadą u nas na tor

rAdEk23 pisze:Może i była o tym mowa ale teraz nie widzę problemu z filmikami, gdyż możesz oglądać mecze naszej drużyny w internecie. Wiec co to za różnica czy rywal zobaczy trening na naszym torze czy zawody ;] ?
Dokladnie. Filmik z treningu to jednak troche co innego niz dokladne informacje nt. toru. Zreszta nie popadajmy ze skrajnosci w skrajnosc
Potrafi ktoś udzielić informacji czy dzisiaj na treningu będzie ściaganie spod taśmy czy tylko pojedyncze zapoznanie z torem? Pozdrawiam
Jeśli idziemy tropem tajniaczenia się na całego to klub powinien zamknąć stadion na czas treningu. Przecież rywal mógł wysłać szpiega!
Nawet nie musiał. Mamy na miejscu kilka osób robiących swojemu*(?) klubowi krecią robotę.
*Torsen - pisząc "swojego" nie mam na myśli prawa własności, a jedynie to, że jest to klub z naszego miasta.
*Torsen - pisząc "swojego" nie mam na myśli prawa własności, a jedynie to, że jest to klub z naszego miasta.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
A jaka to krecia robota. W innych klubach maja nawet swoja telewizje i pokazuja treningi swoich druzyn. Kazdy moze sobie je obejrzec i jakos nikt z tego problemu nie robi 
Nie o to mi chodzi zupełnie tylko o "całokształt"
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:*Torsen - pisząc "swojego" nie mam na myśli prawa własności, a jedynie to, że jest to klub z naszego miasta.
Jak tam nasze gwiazdy się dzisiaj spisali?? dziwna cisza..
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Trza ogladnac horyzont czy swiatla rozblysli, bo moze spasowywowujo sie one z oswietleniem i relacja sie spoznia.
W temacie meczowym jest dyskusja o gosciu, a tymczasem dzisiaj gosciem na treningu jest

W temacie meczowym jest dyskusja o gosciu, a tymczasem dzisiaj gosciem na treningu jest

Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Blisko, oto kolejna podpowiedz

Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Daniel out, Karol do skladu. Tyle mowi dzisiejszy trening.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
A jezdzil na koncu Daniel z Karolem ? Bo wczesniej to tak ciezko powiedziec jak nie jezdzili ze soba...
sadychor pisze:Blisko, oto kolejna podpowiedz
Nie wiem kurna.... Stifler??
- tezetomaniak
- Trener
Hela pisze:Daniel out, Karol do skladu. Tyle mowi dzisiejszy trening.
Trenowali w Lodzi czy jak ?