Ten dolny KSM to jakas szopka. W skladzie na wyjazd - 4 najtanszych Rosjan i 3 polskich juniorow po licencji - i wypelni sie warunek KSM:
4x6,5 + 2x2,5 = 31
Fajnie, ze mamy Bogdanke, ale "cieniasy rzadza" i dyktuja warunki pod siebie.
Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Czy był wczoraj nasz prezes w Poznaniu? Głosował za przyjęciem takiego regulaminu?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
boxing pisze:Fajnie, ze mamy Bogdanke, ale "cieniasy rzadza" i dyktuja warunki pod siebie.
No fajnie że mamy Bogdankę ale ja bym w tej sytuacji wolał jakiegoś prywatnego z głową "na karku".
Teraz trzeba wykazać się niesamowitą "kreatywnością" i ten awansuje kto będzie w tym lepszy a nie ten kto bedzie miał więcej forsy.
Wspólczuję bo teraz to sprawdziły sie słowa wieszcza, który odkrył że żużel to loteria. Teraz tak!
A po raz pierwszy od chyba 20 lat mogło być inaczej...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Mamy listopad, juz po sezonie - rozumiem, ze "juz mozna rozmawiac" i podpisywac kontrakty jeszcze na starych zasadach?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
"...nic sie nie zmienia, ludziom w glowach sie przewraca..."
trzeba golic leszczy od poczatku sezonu i uciekac z tego bagna bo cale zycie bedziemy ogladac tych ogorkow z Krakowa czy innego Rawicza...
trzeba golic leszczy od poczatku sezonu i uciekac z tego bagna bo cale zycie bedziemy ogladac tych ogorkow z Krakowa czy innego Rawicza...
kolejna piekna niedziela idealna do tego zeby mozna bylo zrobic turniej ale do tego sama pogoda nie wystarczy potrzebne sa jeszcze checi i troche kreatywnosci...
carpe diem!
owen1989 pisze:"...nic sie nie zmienia, ludziom w glowach sie przewraca..."
...ale spoko, ja dobrze wiem kim jestem (kandydatem na prezydenta)
Bartosch o tym samym dzis rano pomyslalem, tydzien temu zreszta tez.
Motor mocny
bartosch pisze:kolejna piekna niedziela idealna do tego zeby mozna bylo zrobic turniej ale do tego sama pogoda nie wystarczy potrzebne sa jeszcze checi i troche kreatywnosci...
Ale to się dotyczy KMŻ czy całej Polski? Nie widzę, aby gdzieś się odbywały turnieje. Żużlowcy już zakończyli sezon.