Lublin czy Rzeszów ???

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Zulu
Junior

#601 Postautor: Zulu » 9 września 2004, o 12:35

Maxx pisze:
Gawrzyk pisze:"to nie ludzie, to wilki" 8)

Gawrzyk, trochę tych wilków chyba za dużo ostatnimi czasy, może więc zorganizujemy jakiś kontrolowany odstrzał, który wymknie się spod kontroli.. :D ?

Tylko żeby przez przypadek nie postrzelić Jelenia. :wink:

Awatar użytkownika
Miras

#602 Postautor: Miras » 9 września 2004, o 13:08

Ar2rB pisze:bo kazdy Józek - zwłaszcza Ci z ich klubu kibica powinien dostawać bana automatycznie ;). Nie ma sie co łudzić, że dyskusja z 12 latkami bedzie owocna i rzeczowa.

Zgadzam siÄ™ z tobÄ…!

Każdy JÓZEK z Rzeszowskiego Klubu Kibica powinien otrzymać bana dożywotniego.
Każdy Józek z klubu kibica jest przyjebany jak gwóźdź do ściany.Są tylko mocni w mordzie..same leszcze.

Mrucky napisał:

"Napisałbym ci na jakim poziomie jest twój tekst, ale pewnie dostałbym bana jak poprzednio za obrażanie "wielkiego" admina. Więc poprzestane na tym ... :lol: "

Jak to mówią - uśmiechnięty zawsze pierdolnięty.
Pozdrawiam

Buber
Kontakt:

#603 Postautor: Buber » 9 września 2004, o 14:35

powodow poszukacje w sobie. Kupiliscie pare meczow i juz myslicie ze jestes mistrzami swiata.

Człowieku, przeciesz my już kupiliśmy mecze na przyszły sezon ...

Przed paroma miesiacami malo kto w lublinie nie trawil józków. Teraz przeginacie w napinactwie, cwaniactwie, wywyzszaniu sie itp. Przydaloby sie powegetowac pare latek w drugiej lidze, moze nauczylibyscie sie troszke szacunku dla rywala.

Buhahahahahhahah ten tekst to mnie zaje****ie rozbawił. Prosimy o więcej ... Przypomnij sobie początek sezonu, jacy to Wy byliście pewni, że wywieziecie z Rzeszowa dwa punkty.

Tego najbardziej wam brakuje. Bo jak nawac fakty, że wszystkim sie wmawia ze Kuciapa powinien startować w GP, Baran za kilka lat bedzie IMS, Tomek Rempala poprawdzilby nasz team do medalu w SWC a Miesiac zasluguje na dzika karte na GP w BYdgoszczy...

Tak ? Pokaż mi choc 5 (słownie : pięć) postów w których autor tak pisze.

[/quote]
6766918 - GG

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#604 Postautor: GRISZA » 9 września 2004, o 14:36

Miras pisze:Każdy JÓZEK z Rzeszowskiego Klubu Kibica powinien otrzymać bana dożywotniego.
Każdy Józek z klubu kibica jest przyjebany jak gwóźdź do ściany.Są tylko mocni w mordzie..same leszcze

To Ci powiem Miras że chociaż nie należe do Rzeszowskiego Klubu Kibica, i prawdę mówiąc mam ich gdzieś,to jednak Ty gdybyś był normalny to bys takich głupot nie pisał. I to jeszcze na forum innej drużyny.Takie wypowiedzi niczego dobrego nie przyniosą. Pozdro dla Ciebie i dla chłopaków z KK. :lol:
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Perro Verde

#605 Postautor: Perro Verde » 9 września 2004, o 14:40

Buhahahahahhahah ten tekst to mnie zaje****ie rozbawił. Prosimy o więcej ... Przypomnij sobie początek sezonu, jacy to Wy byliście pewni, że wywieziecie z Rzeszowa dwa punkty.

Drogi przyjacielu. Przypomnij sobie wynik meczu i skończ tą czczą gadanine.

Buber
Kontakt:

#606 Postautor: Buber » 9 września 2004, o 14:53

Perro Verde pisze:

Tak wygraliścię fuksem 45 - 44 , ale wtedy to Wy ( zresztą teraz też) się napinaliścię.

P.S A zresztą ten mecz był przez Was kupiony, przekupiliście całą drużynę, sędziego, a na dodatek w 15 biegu dołożyliście gjedde ze dwie flaszi żeby tylko nie wygrał.

Edit:
Miras >>> Może powiedz to na naszym forum, hę?
Ostatnio zmieniony 9 września 2004, o 15:01 przez Buber, łącznie zmieniany 1 raz.
6766918 - GG

Ares

#607 Postautor: Ares » 9 września 2004, o 14:54

Zgadzam siÄ™ z tobÄ…!

Każdy JÓZEK z Rzeszowskiego Klubu Kibica powinien otrzymać bana dożywotniego.
Każdy Józek z klubu kibica jest przyjebany jak gwóźdź do ściany.Są tylko mocni w mordzie..same leszcze.

Za to takich jak ty powinno sie topic zaraz o urodzeniu........skoro uwazasz ze my jestesmy mocni tylko w mordzie to wpadnij kiedys na spotkanie i powiedz nam to osobiscie a nie obrazasz ludzi na forum.

Tylko, ze niezle musieliscie sie napocic zeby wywiesc te dwa punkty. :)

bo kazdy Józek - zwłaszcza Ci z ich klubu kibica powinien dostawać bana automatycznie . Nie ma sie co łudzić, że dyskusja z 12 latkami bedzie owocna i rzeczowa.

Jezeli nie masz pojecia w jakim wieku sa czlonkowie KK to sie nie wypowiadaj.

Nie bylem na tym forum juz ponad tydzien ale widze ze nadal nic sie nie zmienilo, wkolko walkujecie ten sam temat.......jaki to Rzeszow jest be a Lublin jest najwieksza druzyna sprzedawczykow w Polsce.

Buber pisze:P.S A zresztą ten mecz był przez Was kupiony, przekupiliście całą drużynę, sędziego, a na dodatek w 15 biegu dołożyliście gjedde ze dwie flaszi żeby tylko nie wygrał.

Buber to nie tak bylo, to mysmy kupili ten mecz tylko, ze przypadkiem stracilismy jeden punkt i przegralismy a mial byc remis. W rewanzu za to Lublinianie dali nam wygrac u siebie. :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stal Rzeszów to jest potega,
Stal Rzeszów najlepsza jest,
Stal Rzeszów trzeba szanować,
Stal Rzeszów ZKS.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#608 Postautor: Lublin_Fan » 9 września 2004, o 15:41

Hehe właśnie józiek kezman zafundował mi bana na mojrzeszowkim forum :lol:
Oj kruszeje nasza reprezentacja tam.... :)

Pozdr.

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#610 Postautor: Ar2rB » 9 września 2004, o 16:27

Gawrzyk pisze:witaj w klubie. ja dostalem mimo tego ze napisalem cos ze dwa razy. i cale IP zbanowane :-) maja chlopaki rozmach, a ponoc to u nas źli, niesprawiedliwi admini ...

Tak to jest jak dzieciom da sie troche władzy hehe :).
W rzeczywistości moze porzadzić jedynie berłem od kibla, to przynajmniej na necie jest wielkim maczo :).

Awatar użytkownika
Miras

#612 Postautor: Miras » 9 września 2004, o 16:51

Lublin_Fan pisze:Hehe właśnie józiek kezman zafundował mi bana na mojrzeszowkim forum :lol:
Pozdr.

Szkoda gadać :oops: chłopak się w ten sposób realizuje.Zbanował praktycznie już cały Lublin i Tarnów...teraz ciekawe które miast będzie następne :D

Mój typ to Rybnik :P
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mrucky

#613 Postautor: Mrucky » 9 września 2004, o 17:30

Miras pisze:Jak to mówią - uśmiechnięty zawsze pierdolnięty.

Gratuluje intelektu. Mimo nieobecności na meczach tego sezonu, gość z chajcago wie najlepiej co się u nas dzieje i "błyszczy" amerykańskim "slangiem" 8)

Awatar użytkownika
Miras

#614 Postautor: Miras » 9 września 2004, o 17:49

Mrucky pisze:
Gratuluje intelektu. Mimo nieobecności na meczach tego sezonu, gość z chajcago wie najlepiej co się u nas dzieje i "błyszczy" amerykańskim "slangiem" 8)

Staraj sie człowieku, bo napierdalanie ortami jak gnojem po polu to zwykłe niedbalstwo panie Mrucky!! Czy błyszcze?ja się poprostu myję.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mrucky

#615 Postautor: Mrucky » 9 września 2004, o 18:01

Miras pisze:
Mrucky pisze:

Staraj sie człowieku, bo napierdalanie ortami jak gnojem po polu to zwykłe niedbalstwo panie Mrucky!! Czy błyszcze?ja się poprostu myję.

Hmm ja tam prócz wspomnianego chajcago nie widzę ort. ale skoro poprawianie mnie sprawia ci przyjemność to proszę, nie mam nic przeciwko. A kończąc tę super ciekawą dyskusję zacytuję ci wypowiedź pewnego sławnego pana, do innego sławnego pana którego nazwiska niestety nie pamiętam "nie sztuką jest się myć, trzeba jeszcze zmieniać wodę w wannie"
Ostatnio zmieniony 9 września 2004, o 18:09 przez Mrucky, łącznie zmieniany 2 razy.

Zulu
Junior

#616 Postautor: Zulu » 9 września 2004, o 18:03

Gawrzyk pisze:witaj w klubie. ja dostalem mimo tego ze napisalem cos ze dwa razy. i cale IP zbanowane :-) maja chlopaki rozmach, a ponoc to u nas źli, niesprawiedliwi admini ...

Nie Gawrzyk, ty nawet fajny admin jesteś. :lol: :wink: Ale to forum niestety dziadzieje - jak już napisałem, coraz bardziej upodabnia się do rzeszowskiego. Coraz mniej na nim merytorycznych argumentów, za to pyskówek - od groma. Pomyśl o potencjalnych sponsorach, którzy chcieliby wspierać żużel w tym mieście i po raz pierwszy wejdą na tę stronę. Odwrót gwarantowany. Poza tym do czego to doszło, żeby mieszkańcy grodu z pomnikiem Wielkiek Kuciapy w centrum prali własne brudy właśnie na forum TŻ ? Chodzi mi właśnie o wpisy w stylu jak wyżej, cytuję: " Staraj sie człowieku, bo napierdalanie ortami jak gnojem po polu to zwykłe niedbalstwo panie Mrucky!! "
Napisałeś mi, że dałeś do tej pory dopiero ze 3 bany... Może jednak za mało ? I nie obrażaj się za post pod Twoim adresem, bo była to tylko taka mała prowokacja mająca na celu zwrócenie uwagi na poziom wpisów. Nawet Lublin Fan obrócił to w żart.

No właśnie Lublin Fan, nie powinieneś zmienić nicka na Lublin Ban ? :wink:

Lublin_Fan pisze:Hehe właśnie józiek kezman zafundował mi bana na mojrzeszowkim forum :lol:

Pozdr.

A ja się jeszcze jakoś trzymam. Choć tak naprawdę to kto go tam wie ? :roll: Idę sprawdzić. :D
Ostatnio zmieniony 9 września 2004, o 18:23 przez Zulu, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
Miras

#617 Postautor: Miras » 9 września 2004, o 18:07

Mrucky pisze:
Miras pisze:
Mrucky pisze:

Hmm ja tam prócz wspomnianego chajcago nie widzę ort. ale skoro poprawianie mnie sprawia ci przyjemność to proszę, nie mam nic przeciwko. A kończąc tę super ciekawą dyskusję zacytuję ci wypowiedź pewnego sławnego pana, którego nazwiska niestety nie pamiętam "nie sztuką jest się myć, trzeba jeszcze zmieniać wodę w wannie"

Na jakim ty świecie żyjesz? :shock: :D
Pozdrawiam

Shack
Administrator

#618 Postautor: Shack » 9 września 2004, o 19:31

niestety rzeszowskie smierdziele nie piora własnych brudów u siebie tylko na naszym forum, narazie powysylalem ostrzezenia, jak nie pomoze trzeba bedzie dawac bany. Szczerze mowiac przestało mi sie podobać to juz dawno, ale po tym jak zyskaliśmy opinie forum cenzurowanego, którą to nam robi kilku rzeszowskich gnoi (Kamil, Micha_m ) przestalem dawac bany ;)

Chlopakom z Chicago czy Sydnei nie ma sie co dziwić, bo na rzeszowskie forum pewnie nie maja wstepu.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#619 Postautor: Lublin_Fan » 9 września 2004, o 20:53

Miras pisze:Szkoda gadać :oops: chłopak się w ten sposób realizuje.Zbanował praktycznie już cały Lublin i Tarnów...teraz ciekawe które miast będzie następne :D

Następni będą ludzie z Krosna. Aby patrzeć jak się w zimie KSŻ wzmocni i jóźkom zagra na honorze. To samo zresztą jak w przypadku Tarnowa i Lublina.

Ale mniejsza o to. Co onnego chciałem napisać. Otóż wynika, że następne dwa mecze odjedzie para Franków - Trumna. Myśle, że byłoby fajnie, gdyby mieli okazje potrenować jazdę parową przeciwno Knapolowi. Jak wiadomo brak zrozumienia miewa marne skutki.

Pozdr.

ordynator

#620 Postautor: ordynator » 9 września 2004, o 21:10

Hehe gratuluję admina. Widzę że ma tu władzę absolutną i nieżle manipuluje wypowiedziami. Kumple niech sobie piszą co chcą, każdy inny-won. Miras to siostrzeniec, co? Ale co się będę produkował, i tak pewnie nikt nie będzie miał okazji tego przeczytać.

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#621 Postautor: Jasiek_Sydney » 9 września 2004, o 21:12

Chlopakom z Chicago czy Sydnei nie ma sie co dziwić, bo na
rzeszowskie forum pewnie nie maja wstepu.

Ja mam. :) I prawde mowiac, nawet ostatnio sie tam uspokoilo.
Regards from Sydney
Jasiek

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#622 Postautor: piwo__ » 10 września 2004, o 17:10

Uspokoilo sie bo wszystko teraz tu sie dzieje :)Ale nie wiem... Mam wrazenie ze jozie maja jakis kompleks... Hehe... Czasem tak bywa... Przejdzie wam tylko chyba dopiero po 19.09 jak bedziecie po porazce wracac do jozkolandii...
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#623 Postautor: grzesieck » 10 września 2004, o 18:21

piwo__ pisze:Uspokoilo sie bo wszystko teraz tu sie dzieje :)Ale nie wiem... Mam wrazenie ze jozie maja jakis kompleks... Hehe... Czasem tak bywa... Przejdzie wam tylko chyba dopiero po 19.09 jak bedziecie po porazce wracac do jozkolandii...

Takie wpisy przekonuja mnie ze nie tylko kibice rzeszowscy maja kompleksy (jakie? :? ) ale i wiekszosc kibicow lublelskich, ktorzy w kazdym wpisie podkresla: Józków, Józkolandia, Mojrzeszów itd. itd. Powiedzcie mi po co to wszystko? Nie wina kibicow ze ich klub na czela ze sponsorem glownym cos strasznie kombinuje, a jezeli chodzi o ich napinanie sie...to na dzien dzisiejszy maja do tego o wiele wieksze prawo niz MY.

Pozdrawiam kibicow z Lublina i Rzeszowa i mam nadzieje ze nie posypia sie zaraz na moja glowe gromy ze strony lubelskich kibicow.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Tandem

#624 Postautor: Tandem » 10 września 2004, o 18:39

Zaglądam na forum stosunkowo od niedawna ale coraz bardziej razi mnie ilość błota jakim się z Rzeszowem obrzucamy. Od dłuższego czasu nie można tu wyczytać nic co by swoją treśćią wybiegało poza stwierdzenie że "marne Józki znowu coś tam kupiły i że są tak słabi że jak znowu nie kupia meczu w Lublinie to nie zdobędą 30 punktów". Mnie też strasznie ubodła porażka z Marmą, ale oczywistych dowodów na prekręt nie ma choć osoba obserwatora aż nadto wskazuje że szanse na zwycięstwo w meczu nie były równe. Stąd, mam już dośc dalszego roztrząsania tego tematu.
CO do baraży to wydaje mi się że w chwili obecnej Rzeszów jest slniejszy, choć nie na tyle żeby ich TZ na swoim torze nie pokonał. W sportowej walce powinniśmy więc, choć wcale nie musimy wygrać, a jeśli coś miałoby odbywać się zakulisowo to pretensje i złość powinniśmy wtedy skierować przeciwko naszym zawodnikom lub działaczom że pozwolili się "podejść".
Na moje niesczęście mam kliku znajomych, których znajomi uważają się za dobrze poinformowanych :D o tym co się dzieje w lubelskim żużlu i owiż znajomi wamwiają mi że los barażyzostał już ułożony. Ja mam jednak nadzieję że słowa te obrócą się w ... gówno :)

Buber
Kontakt:

#625 Postautor: Buber » 10 września 2004, o 18:53

witaj w klubie. ja dostalem mimo tego ze napisalem cos ze dwa razy. i cale IP zbanowane maja chlopaki rozmach, a ponoc to u nas źli, niesprawiedliwi admini ...

I ktoś gdzieś ta napisał, że to Rzeszowianie jak tylko dostaną bana na Waszym forum to się chwalą :lol:
Pozatym straciłęm kilka cenych sekund i według wyszukiwarki znjadującej sie na forum Rzeszwskim napisałeś dokładnie 49 postów. :D

niestety rzeszowskie smierdziele nie piora własnych brudów u siebie tylko na naszym forum, narazie powysylalem ostrzezenia, jak nie pomoze trzeba bedzie dawac bany. Szczerze mowiac przestało mi sie podobać to juz dawno, ale po tym jak zyskaliśmy opinie forum cenzurowanego, którą to nam robi kilku rzeszowskich gnoi (Kamil, Micha_m ) przestalem dawac bany

Chlopakom z Chicago czy Sydnei nie ma sie co dziwić, bo na rzeszowskie forum pewnie nie maja wstepu.

Tak widać, że administrator to na tym forum może sobie obrażać ile tylko chce przeciwną drużynę i żadnych konsekwencji nie ponosi. Noo tylko pogratulować. Za taki post to Ty powinieneś dostać bana. Co do Kamila i Michała_M to skąd wiesz, że to gnojki ? Zapewniam Cię, że przynajmniej ten drugi nim nie jest. A "chopoki" z SydneI wstęp na forum mają.
6766918 - GG