Lubelski klub w sezonie 2012

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

Re: Lubelski klub w sezonie 2012

#601 Postautor: meesha » 18 października 2011, o 17:44

Zaraz, zaraz, ja nic nie rozsiewam. Wyrażam moją prywatną opinię na temat "napinania się na natychmiastowy awans". Po prostu uważam, że należy mierzyć zamiary podług sił :)
Dopóki nie będzie pewności, że Bogdanka zostaje i podtrzymuje wcześniejsze deklaracje o zwiększeniu wsparcia (a pamiętajmy, że prezes Taras ma jeszcze nad sobą ciało wyższe), to nie ma się co podpalać. Poza tym tak serio - wyobrażacie sobie nas w ekstralidze za rok, z takim poziomem organizacyjnym i infrastrukturą? Zaraz mi ktoś znów wypomni "moją" metodę małych kroczków... niech to będą duże kroki, ale w obecnej sytuacji uważam, że nie stać nas na taki wielki sus ;)

Poza tym - ja blisko klubu? Musiałeś mnie z kimś pomylić :) Wykonuję tylko pewną pracę podczas zawodów i to wszystko. Żadne sprawy kuluarowe, że tak to nazwę nie są mi bliższe niż przeciętnemu Kowalskiemu. I niech tak zostanie :) Proszę moich opinii nie odbierać jako pochodzące "z kręgów zbliżonych do dobrze poinformowanych" gdyż ja do takowych nie należę. Absolutnie! (jak by to powiedziała Surmaczowa :D).