Żużel w TV

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

Re: Żużel w TV

#6026 Postautor: Dobromir » 5 października 2014, o 22:15

Tylko pewnie miejscowemu elektrykowi, wcale nie zależy na usunięciu usterki skoro Dryml niezdolny do jazdy...

jerry78
Trener

#6027 Postautor: jerry78 » 5 października 2014, o 22:15

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#6028 Postautor: kibicLBN » 5 października 2014, o 22:18

Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

Re: Odp: Żużel w TV

#6029 Postautor: _piotrusss » 5 października 2014, o 22:29

Ciekawa dyskusja na twitterze:

Damian Gapiński: Przerwa w Ostrowie trwa ponad 30 minut. Czy zgodnie z art. 316, punkt 20 Regulaminu Dyscyplinarnego na Ostrovię nałożony zostanie walkower?

Piotr.Filipek: jak potwierdził Komisarz z ramienia GKSŻ w grę wchodzi czynnik obiektywny - awaria - mecz będzie powtórzony

Damian Gapinski: @ArekRusiecki @DariuszCieslak Pamiętam jak podczas meczu PSŻ - RKM była awaria prądu. Sędzia powołując się na ten przepis mierzył czas...

Arek Rusiecki: @Damian_Gapinski @DariuszCieslak w ubiegłym sezonie w Gnieźnie w meczu z Polonią ten sam sędzia co dziś straszył walkowerem po 5 min awarii
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

ermen
Zawodowiec

#6030 Postautor: ermen » 5 października 2014, o 22:35

Mecz odwołany i będzie powtórzony. Nowy termin dogodny dla KMO Ostrów ustali GKSŻ. Żenada....
Każdemu jego Everest...

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#6031 Postautor: kilar » 5 października 2014, o 22:36

Jest komunikat, szkoda mi Wandy. Do 1 ligi zabraklo im zdaje sie 2ch wyscigow ?

Awatar użytkownika
Moran
Junior

#6032 Postautor: Moran » 5 października 2014, o 22:37

Niby jak prowadząca drużyna może jechać jednym juniorem a gorszego oszczędzać ?!
Nie ma żadnego rekordu Drabika, tylko pomyłka
Janusz Stachyra: Kto na nas trafi, bedzie miał problem i dalej będzie jeździć w drugiej lidze

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#6033 Postautor: ravajas » 5 października 2014, o 22:38

tak... ZEROwia Zielony Stolik... Jakie nieszczęście, że będziemy z tymi łajdakami mierzyć się w przyszłym sezonie...
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#6034 Postautor: RadeKas » 5 października 2014, o 22:40

co za parodia, polski żużel przestaje mnie już prawie całkowicie interesować. Jak można brać na poważnie sport, w którym co sezon to lepsze jaja.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#6035 Postautor: GIGI » 5 października 2014, o 22:54

RadeKas pisze:co za parodia, polski żużel przestaje mnie już prawie całkowicie interesować. Jak można brać na poważnie sport, w którym co sezon to lepsze jaja.

Ja się jeszcze łudziłem ale po obejrzeniu paru biegów Rzeszowa z Łodzią wyłączyłem TV. Tam niby mecz się odbył ale na czym? Bo torem tego nie nazwałbym nigdy. I niech kto mówi co chce, Skrzydlewskiego mozna nazywac warchlakiem, hipokrytą czy inną swinia ale gdyby bylo więcej takich ''Witków'' to w polskim żużlu byloby o wiele lepiej( normalniej ;)) .

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#6036 Postautor: $korzen$ » 5 października 2014, o 23:58

Co do toru w Rzeszowie, jako ze bylem na meczu to powiem tak, przy krawezniku na obu lukach dziura na dziurze i koleina na koleinie. Gdyby u nas takie cos zrobiono to ubijano by nam tor czolgami. Sa rowni i rowniejsi i dzisiaj na wlasne oczy poraz kolejny sie o tym przekonalem. Tyle dobrego, ze jaki by nie byl tor to Lodz z takim Jamrogiem i Korniszonem i tak by ostro udupila. No a Larsen rosnie na mega kozaka, wozil Doyle'a jak dziecko.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#6037 Postautor: GIGI » 6 października 2014, o 00:15

brrre, bllu, blaaa, breee ;) Łodz tego meczu nie chciala wygrac. To jest pewne, bo gdyby by bardzo chcieli to i z Jamrogami by wygrali ;) Mi chodzilo o aspekt sportowy( niedopuszczenie zawodnika łodzi do startu w memoriale). Dokąd ten nasz polski żużel zmierza?? Tor to inna bajka. Kaczki to ja mogę sobie w wannie pusczac ;) Cholernie mi to obrzydlo i tylko zdobycie zlota przez Gorzów( w końcu) jest w stanie tą Niedzielę osłodzić.

Talmai
Junior

#6038 Postautor: Talmai » 6 października 2014, o 01:13

Ja żadnego z trzech dzisiejszych meczów nie dojechałem od początku do końca.
Oglądanie Zengoty i Przemysława permanentnie przepuszczających gorzowian jadąc na jednym kole
i jednoczesne słuchanie komentatorów podniecających się wyimaginowanymi atakami mnie nie cieszy.
Oglądam to głównie z przyzwyczajenia z poczuciem że straconego czasu nikt mi nie odda heh.
Patrzeć na piruety Musielaka z jednej strony i rakietowy sprzęt gospodarzy z drugiej marna uczta,
Nawet taki parasol Cyfer spasowany perfekt, Sundstrom jak wielki mistrz spidłeja, a od zachwytów nad Zmarzlikiem
aż mdli, gość ma śladowy wpływ na ostatnie swoje wyniki, za to fura niemożliwa, czy Gorzów, czy Leszno czy Vetlanda.
Cały finał w atmosferze wielkiego wzajemnego włazidupstwa..
W Rzeszowie w klimacie disco-polo z pieluchowymi atrakcjami bo na torze lipa.
Falubaz bez szans, Leszno to samo, Orzeł na dodatek nie chciał (Chrzan za Lindb. M.in.), a kolejny bity faworyt Ostrów zgasił światło. A pisano że to u nas gasimy.

Skorzens, póki co prędzej Doyle wozi jak dziecko Larsena na 99% torów,
a ten jeden procent to rzeszowski pseudotor Ślączki.
Jason 13 w finale SWC, 13 w finale GPCh, da radę na każdym torze,
dużo lepsza trasa, na razie Kenni nie może się równać.

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener