Żużel w TV

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
zombie
Szkółkowicz

Re: Żużel w TV

#6376 Postautor: zombie » 24 sierpnia 2017, o 19:41

super, tylko co mi po meczu rewanzowym na ktorym bede na zywo?

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#6377 Postautor: RadeKas » 24 sierpnia 2017, o 20:20

Kibice z Ostrowa się ucieszą :P.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#6378 Postautor: Maxx » 24 sierpnia 2017, o 21:02

Niech lepiej mecz z Gniezna transmitują za free zamiast meczu z Lublina. Ukłonili się kibicom ostrowskim a nie lubelskim. Dziwne to trochę. A przecież przez te "problemy" lubelskiej tv w Ostrowie to w większości kibice lubelscy ponieśli straty...

zombie
Szkółkowicz

#6379 Postautor: zombie » 24 sierpnia 2017, o 22:01

nic dodac nic ujac

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#6380 Postautor: $korzen$ » 25 sierpnia 2017, o 09:33

Dokladnie, mydlenie oczu i nic wiecej i szczerze? niech sobie w cztery litery wsadza taka rekompensate, z ktorej skorzystaja Ostrowiaki i ewentualnie nasi kibice, ktorych ten chory kraj zmusil do emigracji zarobkowej. Gdyby puscili mecz z Gniezna "po taniosci" albo z jakas znizka dla tych, ktorzy wykupili transmisje w Ostrowie to ok... a tak? typowy PR-owy zabieg, ktory ma ucieszyc tepych Januszy z Lublina.

btw. napisalem im nawet na stronie, ze to rekompensata glownie dla Ostrowiakow i ze kibice, korzy wykupili tramisje z cala pewnoscia beda 03.09 na stadionie wiec w zasadzie z dupy ta rekompensata, komentarz usunieto i uniemozliwiono mi pisanie komentarzy. BRAWO LUBELSKA.TV :) amatorzy i nic wiecej.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#6381 Postautor: Maxx » 25 sierpnia 2017, o 22:28

Kasa rządzi jak widać. Lubelskiej TV niestety nie chodzi prawdopodobnie o lubelskich kibiców i rekompensowanie im czegokolwiek ale tylko i wyłącznie o ich czyli naszą kasę. I tyle w temacie. Sprzedali nam produkt wadliwy i mają nas daleko w d.... póki co.

Awatar użytkownika
spokojny
Junior

#6382 Postautor: spokojny » 26 sierpnia 2017, o 07:18

Mozna ich bardzo prosto udupic jak tak sobie pogrywaja. Wystarczy wykupic jeden dostep i niech jedna osoba pusci streama dla pozostalych (np na yt) i gitara. Bedzie to tak samo nieuczciwe jak ich zagrywka. Skoro oni maja kibicow w dupie to czego ma nie byc na odwrot? Ostatni wystep baletowy zszargal nerwy nie jednemu kibicowi z Lublina a w zamian rzucaja PRowy ochlap, chamstwo w panstwie...

mema
Senior

#6383 Postautor: mema » 26 sierpnia 2017, o 10:47

Rekompensata rewelacja.Będę na stadionie 3 września odtworzę sobie za darmo w telefonie.Będę miał mecz z live plus przekaz z kilku kamer plus wywiady.Brawo lubelska tv.

go!
Trener

#6384 Postautor: go! » 26 sierpnia 2017, o 20:17

Juz nie badzcie tacy surowi. Pewnie jakby nic nie zaproponowali w zamian, nie wylalo by sie na nich to wiadro szlamu.
Darmowa relacja z wyjazdu to nieporownywalne koszty, chcieli cos zadosuczynic, ale zeby za wiele z kolei nie dokladac.
W czasie relacji bylem tak w***wiony, ze obiecalem im żądanie zwrotu kosztow (choc niewielkie to koszta). Potem mi przeszlo, bo i relacja zaczela w miare dzialac, a potem jak im wskakiwaly jakies kawalki w relacje to juz sie smialem z rozpaczy :)
No trudno tak wyszlo, jak sie nie ma co sie lubi....
Nie ma co ich zaorywac.

Awatar użytkownika
Kshyhu
Zawodowiec

#6385 Postautor: Kshyhu » 26 sierpnia 2017, o 20:26

Pomyślałem tak samo, go!

Temat przysechł i gdyby zamietli sprawę pod dywan i nic nie powiedzieli, to wszyscy byliby zadowoleni, machnęliby ręką na te 2 biegi i nic by się nie stało. A że chcieli choć trochę wyjść z twarzą, to ukręcili bata sami na siebie. Ja na to patrzę z innej strony - obejrzałem transmisję meczu, który musiałbym śledzić wyłącznie tekstowo na SF, uważam, że poziom i jakość były znacznie powyżej oczekiwań, a na wpadkę przymykam oko. Nie myli się tylko ten, kto nic nie robi.
Motor mocnyj!

go!
Trener

#6386 Postautor: go! » 26 sierpnia 2017, o 21:20

Cegielski przechodzi niniejszym do klasyki:
"Bartosz Zmarzlik umie zamykac rywali, zwlaszcza jak jest minimalnie z przodu"
:lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#6387 Postautor: Maxx » 26 sierpnia 2017, o 23:14

Kshyhu pisze:Pomyślałem tak samo, go!

Temat przysechł i gdyby zamietli sprawę pod dywan i nic nie powiedzieli, to wszyscy byliby zadowoleni, machnęliby ręką na te 2 biegi i nic by się nie stało. A że chcieli choć trochę wyjść z twarzą, to ukręcili bata sami na siebie. Ja na to patrzę z innej strony - obejrzałem transmisję meczu, który musiałbym śledzić wyłącznie tekstowo na SF, uważam, że poziom i jakość były znacznie powyżej oczekiwań, a na wpadkę przymykam oko. Nie myli się tylko ten, kto nic nie robi.

I tu jest przysłowiowy pies pogrzebany. Kasa wzięta, produkt nie powyżej a znacznie poniżej oczekiwań, relacja przeplatana folklorem, zero wspólnego z żużlem i komentarz w stylu "Grabarz zaprasza na pogrzeb". Nic się nie stało? Niestety, stało. Ludzie zapłacili za przekaz bez "niespodzianek". A co było? Kupa..

Awatar użytkownika
Popek
Senior

#6388 Postautor: Popek » 27 sierpnia 2017, o 13:15

Już nie przeżywajcie tak bardzo tych kilkunastu złotych, zapłąciliście tyle co za bilet ulgowy i pewnie oglądaliście jeszcze w kilka osób.
Jakieś tańce ludowe zamiast pierwszych biegów bardzo ważnego meczu mogą wk****ć, ale już tak nie piszcie o pazerności na kasę Lubelskiej TV.
Nie mają doświadczenia z transmisji wyjazdowych takich rzeczy, więć chyba trochę można im wybaczyć.
I tak kilka razy w tym sezonie było za darmo, albo za kilka złotych. Dobrze, że w ogóle udaje im się dostać prawa do transmisji w takim Ostrowie bo przecież nie zawsze tak było.

Przypomnijcie sobie transmisje ITVL. Bez przerwy zacinało albo w ogóle nie było transmisji, a jakość była taka, że ciężko było rozpoznać kolejność jadących zawodników... z komentarzem lepiej też nie było ;(

Skoro nie ma alternatywy i jakoś nikt inny się nie garnie do przeprowadzania transmisji na żywo z drugiej ligi to fajnie, że w ogóle jest taka możliwość, a ta stacja widać, że się stara bo jakość obrazu czy ilość kamer są świetne jak na regionalną telewizję internetową.

I wiem, że za 30 czy 50 zł miesięcznie macie kablówki z nagrywarką i 50 kanałami FULL HD, ale to dostajecie od wielkich dostawców usług.
To co mnie wkurza to pisanie o pazernośći i obrażanie ludzi którzy prawdopodobnie czytają to forum, a myślę że ta telewizja albo zarabia jakieś małe pieniądze na tych transmisjach, albo nawet i do nich dokłada.

Dlatego radzę się zastanowić bo jeśli nie oni to będziecie mogli tylko czytać relacje tekstowe live ze sportowych faktów, albo będziecie prosić ludzi żeby zrobili ch***wą transmisję z telefonu na facebooku :|

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec