WIELKI FINAL Rybnik - Lublin
Re: WIELKI FINAŁ Rybnik - Lublin
No to zrobiło się gorąco :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Niepotrzebny ten wałek, Rybnikowi i tak szybko skończą się strzelby
Janusz Stachyra: Kto na nas trafi, bedzie miał problem i dalej będzie jeździć w drugiej lidze
11 bieg: dlaczego nie jechał nasz junior za Joela? Jakis kolejny debilizm regulaminowy (ktory bycmoze bysmy mogli wykorzystac)? Przecież wystarczyloby wpuscic Klinga na "rowerze" i niech zerwie tasme!... wtedy jechalby junior!
Niestety kolejny debilizm regulaminowy. Trzymaj się Joel!
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Trochę szczęścia też się przyda ;) A teraz decydujący 14 bieg. 5:1 i mamy to!
Zeby nie bylo ze mam pretensje do Joela albo sztabu szkoleniowego. Wiadomo zdrowie zawodnika najważniejsze! Ale pozniej są szopki jak Doyle o kulach chodzi po parkingu a pozniej wsiada na motor. Tak samo teraz praktycznie nieprzytomnego zawodnika moznaby na motor posadzic i w taśme wpuścić i wtedy byłoby zastepstwo juniora. Paranoja!
MAMY TO! KAMIL SZYKUJ SKALPEL!!!
Gratulacje Lublinianie byliście lepsi.
-
Misio1987lbn
Jaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! JEEEEEST!!!!!!
-
PolonistaLublin
Gratulacje dla całej drużyny i sztabu...Hurrrrra! Nareszcie
DOCZEKALIŚMY SIĘ!
PS. kto przeżył mini zawał w 15?
PS. kto przeżył mini zawał w 15?
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
-
TreleMorele
- Senior
coś pięknego zrobili to rok po roku !!!!Dziękujemy!!!
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Jeeeeeeeeeest! Awans jest naaaaaasz! :) Ogromne podziękowania i gratulacje! :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Przypomniałem siebie ostatni mecz na którym byłem w SE i jaki byłem młody. Całe życie przeleciało mi w drugiej i trzeciej lidze. Dziwnie będzie jeździć w elicie
Janusz Stachyra: Kto na nas trafi, bedzie miał problem i dalej będzie jeździć w drugiej lidze
Pamiętam poprzedni awans Motoru. 23 długie lata czekałem i wreszcie jest. Piękny mecz, pełen emocji. Lambo i AJ świetnie, ale na największe pochwały zasłużył Miesiąc. 11 pkt, strzelenie Batcha na kresce. .. pięknie. Teraz Janek Kołodziej, Grisza/Niki i ogien
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Moran pisze:Przypomniałem siebie ostatni mecz na którym byłem w SE i jaki byłem młody. Całe życie przeleciało mi w drugiej i trzeciej lidze. Dziwnie będzie jeździć w elicie
Mlodyś :D
Ale emocje! Ostatni raz mi łzy lecialy chyba w Rzeszowie 44:45
Teraz szybko transfery - ja widze u nas tylko Andreasa, Lamberta i oczywiscie mlodego
Bieg 12 i wygrana Oskara. To ten bieg byl dla mnie kluczowy. ( 13 nie licze bo nie tylko Lublin musi miec pecha, w koncu Woryns sam powiedzial ze "KARMA ZAWSZE WRACA " )
Nie wierzylem w sukces ale jestem dumny, ze ONI WIERZYLI!
Nie wierzylem w sukces ale jestem dumny, ze ONI WIERZYLI!
Gratulacje! Takich emocji w sporcie nie przeżywałem nigdy. Dziękuję całej drużynie - zawodnikom i działaczom za to.
A teraz czekam na chóralne "hau hau" forumowych niedowiarków. Nieładnie tak nie wierzyć w swój zespół ;)
I najlepsze jest to, że ekstraligę przywiózł nam ten przemęczony Lambert. Niesłychane :)
A teraz czekam na chóralne "hau hau" forumowych niedowiarków. Nieładnie tak nie wierzyć w swój zespół ;)
I najlepsze jest to, że ekstraligę przywiózł nam ten przemęczony Lambert. Niesłychane :)
go! pisze:Moran pisze:Przypomniałem siebie ostatni mecz na którym byłem w SE i jaki byłem młody. Całe życie przeleciało mi w drugiej i trzeciej lidze. Dziwnie będzie jeździć w elicie
Mlodyś :D
Ale emocje! Ostatni raz mi łzy lecialy chyba w Rzeszowie 44:45
Teraz szybko transfery - ja widze u nas tylko Andreasa, Lamberta i oczywiscie mlodego
Przy niektórych forumowych "zabytkach" to rzeczywiście młody. Pamiętam poprzedni awans i okres Hansa.
Nawet lepiej niż okres LKŻ, z czego pamiętam tylko potworną biedę w klubie i niewiele lepszą poza klubem.
Ja też zostawiłbym tylko tę trójkę.
Przy czym polecam zajrzeć na ostatnią średnia AJ z Ekstraligi i to z toru o niebo dla niego lepszego niż nasz.
Krótko mówiąc poza Lambo i AJ potrzeba nam armat.
W SE tylko Grudziądz może próbować coś zrobić torem, nie nazwiskami.
AJ, Lambo, Nicki, Koldi i nie mam pomysłu na piątego, ale na pewno nie Lampart, Jeleń czy nawet Miesiąc
istred 16.08.2018 pisze:Uważam, że jesteśmy w stanie odrobić stratę w rewanżu. Szczepaniak, Karpow i juniorzy rybniccy nie będą już tak szybcy. Batchelor, który w pierwszym meczu w Lublinie szalał, teraz jedzie piach. Woryna z Lebiediewsem sami meczu nie wygrają, tym bardzie, że - jak pokazał choćby dzisiejszy mecz - kompletów po nich się nie można spodziewać.
Po upragnionym awansie. Czas na kompletowanie składu na rok 2019. Priorytet to zatrzymanie Lambo i Wiktora. Do tego AJ, dobry Polak na kształt Janka Kołodzieja, Niki/ Grisza i może udałoby się wyrwać młodego Cierniaka.
1.Kołodziej
2.Thomsen
3.AJ
4.Woryna
5.Grisza/ Niki
6.Lampart
7.Cierniak
8.Lambo
1.Kołodziej
2.Thomsen
3.AJ
4.Woryna
5.Grisza/ Niki
6.Lampart
7.Cierniak
8.Lambo
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Dajcie sobie chwilę na radość po awansie.
Na budowanie składu będzie dobrych kilka tygodni. Może dla ostudzenia emocji zagrajcie w jakiegoś managera czy coś.
Na budowanie składu będzie dobrych kilka tygodni. Może dla ostudzenia emocji zagrajcie w jakiegoś managera czy coś.
Vaculik, Nicki, Kolodziej i golimy elige !
Moze Miesiac jest jaki jest, ale 90% ludzi zgodzi sie ze za jazde w dwumeczu finalowym nalezy mu sie chociaz walka o sklad!
Istred, gratulacje wytrwalosci w wierze, ja sadzilem ze Rybnik obroni to taktycznymi, ale jak dla mnie powinni czekac z Woryna na 9 a nie 8 bieg a nastepnie na 14 z Lebiedievem jako taktyczna ale woleli strzelac szybko.
Lambert i Wiktor musza zostac. To priorytet.
Moze Miesiac jest jaki jest, ale 90% ludzi zgodzi sie ze za jazde w dwumeczu finalowym nalezy mu sie chociaz walka o sklad!
Istred, gratulacje wytrwalosci w wierze, ja sadzilem ze Rybnik obroni to taktycznymi, ale jak dla mnie powinni czekac z Woryna na 9 a nie 8 bieg a nastepnie na 14 z Lebiedievem jako taktyczna ale woleli strzelac szybko.
Lambert i Wiktor musza zostac. To priorytet.