Lublin czy Rzeszów ???
Gawrzyk pisze:oo czyli sie sprawdza, to ze jakiegos smarka podeslales
Nie osmieszaj sie juz bardziej. Pokazanie cie to juz jest podsylanie ?
A co do "smarka", to jeszcze raz powtarzam ci trzeba bylo to do niego powiedziec osobiscie,a nie teraz na forum sie "napinac". No ale byles zbyt zajety karczkiem.
Do niejakiego Mrucki-ego czy ch.. wie kogo. Kolego proponuje ci dać sobie na wstrzymanie bo to jest forum żużlowe a nie jakaś rzeszowska speluna gdzie można tylko komuś dać w mordę.
p.s.
spotkacie się w Lublinie przy kiełbaskach (karczku u nas nie serwują) i wtedy powiesz w czym masz problem.
p.s.
spotkacie się w Lublinie przy kiełbaskach (karczku u nas nie serwują) i wtedy powiesz w czym masz problem.
- jas
- Senior
- Kontakt:
Gelo pisze:KrzyÅ› pisze:kezman pisze:Dobra teraz z innej beczki...
Czy będzie jakaś zmiana cen biletów na ten mecz? Czy bez zmian?A i czy mecz na pewno jest o 17 bo musimy zaplanować wyjazd
Dla inostranców z Ukrainy bilety droższe o 100 % + opłaty klimatyczne...
Przypominam także, że obywatele Ukrainy muszÄ… mieć jeszcze wizy - z miejscem w kolejce kosztuje to ok 20 dolarów. Ponieważ konsulat we Lwowie jest oblegany - proponujÄ™ ten w Åucku
oj krzys z Gelem przestańcie, bo to nawet juz nie jest śmieszne.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
Krzyś pisze:Do niejakiego Mrucki-ego czy ch.. wie kogo. Kolego proponuje ci dać sobie na wstrzymanie bo to jest forum żużlowe a nie jakaś rzeszowska speluna gdzie można tylko komuś dać w mordę.
p.s.
Krzys chyba nie Zauwazyles ze ja wogole nie ropoczalem tej dyskusji. Zostalem przez gawrzyka niejako "wywolany" do odpowiedzi wiec odpowiedzialem. Skoro on zakonczyl dyskusje to ja jej kontynuowal nie bede.
A ja właśnie straciłem resztke szacunku do tych małoatów z Rzeszowa. Wy jestescie jacys poj***ani. Jak nie macie co robic na zawodach zuzlowych to na nie nie przychodzcie. Widac że nie tylko na forum prezentujecie żałosny poziom ale część z was jest również śmieciami w rzeczywistości. Przepraszam w tym miejscu prawdziwych kibiców z Rzeszowa ale to już nawet nie jest zabawne jak sie człowiek dowiaduje z jakimi debilami czasami dyskutował. Słoma wam z butów wystaje, ciekawe czy tacy cwani będziecie w Lublinie. Coś jestem pewien że żaden z Was nie zbliży sie do Gawrzyka nawet na metr.
A ja właśnie straciłem resztke szacunku do tych małoatów z Rzeszowa. Wy jestescie jacys poj***ani. Jak nie macie co robic na zawodach zuzlowych to na nie nie przychodzcie. Widac że nie tylko na forum prezentujecie żałosny poziom ale część z was jest również śmieciami w rzeczywistości. Przepraszam w tym miejscu prawdziwych kibiców z Rzeszowa ale to już nawet nie jest zabawne jak sie człowiek dowiaduje z jakimi debilami czasami dyskutował. Słoma wam z butów wystaje, ciekawe czy tacy cwani będziecie w Lublinie. Coś jestem pewien że żaden z Was nie zbliży sie do Gawrzyka nawet na metr.
Z tą słomą przeginasz niech się kłócą małolaty taki wiek ale nie obrażaj wszystkich z Rzeszowa bo na przykłąd mnie obrażasz
Sztandar jeśli nie zauważyłeś to w swoim poście przeprosiłem prawdziwych kibiców z Rzeszowa za te słowa, bo one nie były kierowane do nich. Akurat o Tobie złego słowa nie można powiedzieć i powinienes się takim prawdziwym kibicem czuć. Ale jeśli Cie mimo wszystko uraziłem to przepraszam.
Sztandar jeśli nie zauważyłeś to w swoim poście przeprosiłem prawdziwych kibiców z Rzeszowa za te słowa, bo one nie były kierowane do nich. Akurat o Tobie złego słowa nie można powiedzieć i powinienes się takim prawdziwym kibicem czuć. Ale jeśli Cie mimo wszystko uraziłem to przepraszam.
nie ma sprawy stary
Sztandar ja tez Was w wiekszosci lubie, ale jak czytam takich gosci jak Mrucki, kezman czy słysze o Aronku który na forum rzeszowskim jak sobie przypominam ma nick Element(zreszta jego wypowiedzi na waszym forum tez do inteligentnych nie naleza) i jeszcze kilku innych, to mi sie na nich żygac chce za takie szczeniackie zachowanie(pewnie juz mam od kezmana bana na waszym forum, ale wali mnie to) Jesli klub pozwala sobie zeby oficjalna strone i forum prowadzili tacy małolaci jak oni, ktorzy w wiekszości nawet nie skonczyli szkoły to ja zycze powodzenia w budowaniu dobrego wizerunku klubu. Szkoda ze tych patologicznych zachowan nie widzi kierownictoo Stali moze by się zastanowili czy to dobrze wpływa na klub.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Damon
sztandar pisze:tylko czasem przeginacie z tÄ… UkrainÄ…
Masz racje, bo patrzac w lini prostej to wcale oni dalej do tej Ukrainy od nas nie maja...
A nawet jadac po liniach rownoległych do rownoleznikow stwierdzam, ze maja blizej od nas...
Ostatnio zmieniony 12 września 2004, o 23:49 przez Damon, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiesz mysle ze nikt z Lublina by nie podchodzil do nikogo z Rzeszowian i nie szukał zaczepki tylko dlatego ze dostał bana na forum, albo z podobnie dziecinnego powodu. Poprostu inteligencja niektórych mnie przeraza. A że w Lublinie tez są napinacze to tego nie da sie ukryć. Chodzi tylko o to że jakis poziom powinni trzymac w szczególności ludzie którzy w większy czy mniejszy sposób sa z klubem związani i jakby nie patrzeć reprezentują ten klub w Polsce. Ale naszczęście to nie jest problem Lublina tylko Rzeszowa. Ja podziwiam Gawrzyka że nie zniżył się do poziomu tych ***.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Wiesz Mikas jakby za prowadzenie strony płacili 2000 miesięcznie to by to wyglądało inaczej a wiesz dla nich szacunek że to robią i robią to naprawde dobrze ale zgodzę sięz Tobą że niepotrzebnie angażują się tak na forum ale wiesz to ich sprawa nie moja patrząc z drugiej strony to gdyby nie oni strony i forum wogóle by nie było
Gawrzyk pisze:teraz czekam na spelnienie obietnicy twojego braciszka ze "dojedzie" mnie w lublinie. tylko nie wiem jak mam to rozumiec, czy jako grozbe podalskÄ… czy jakas inna....
Ja tam bym mu pierdolnął. Coś mnie się nudzi ostanio. Chyba, że pasuje ci propozycja "kolegi", to nie przeszkadzam. Wasze dupy - wasze zmartwienia
Lublin_Fan pisze:kezman pisze:Dokładnie. Na forum wielki kozak face of face już nie bardzo. Pozdro dla tego pana...nie wiadomo kim on jest
Za to ty dajrektor jesteś kozak. Jak delikatnie obrażałem na waszym forum kogo się dało to się nie wtrącałeś. A jak ciebie nazwałem głupkiem to od razu banik i zapewne skasowałeś posta
Jego będzie łatwo rozpoznać na waszym stadionie.Wygląda jak skungs - Rudy,Głupi i Śmierdzi.Ćwokulec tylko banować potrafi,a co gorsza nawet się do tego przyznać nie umie adminek w dupe je****.
A co do Mruckiego,Aronków i reszty z Rzeszowskiego KK powiem tyle.
- banda gówniarzy
- średnia wieku 17
- same patyczaki
- wiatr ich nosi
Jednym słowem zagrożenia nie mam żadnego z ich strony.
Pozdrawiam
- Jasiek_Sydney
- Kontakt:
- średnia wieku 17
Ponoc 17 i pol, przy czym majacy 22 lub 23 Mrucky ewidentnie ja
zawyza.
Miras, skad wiesz, ze Kezman jest rudy?
rozmowa byla krotka
-masz cos do rzeszowa?
-moze
-no masz cos do rzeszowa??
-moze
-Ty jestes jack daniels
-moze
-jak sie dowiemy ze to Ty jestes JD to w lublinie cie dojedziemy
-oki
najlepsze jest to ze wiedziliscie ze to ja wiec dziwie ze sie pytalsice.
Mruckiemu gratuluje odwagi. nawet w oczy nie masz odwagi spojrzec.
Nie no, rozwalila mnie ta rozmowa.
faktycznie byl on) to ponoc ostatnio hools numer jeden w Rzeszowie.
tak nawiasem mowiac, juz od pewnego czasu nie jest on w KK.
Osobiscie uwazam, ze Aronka roznosi energia i nalezy go przyslac do
mnie do Sydney. Moj kolega jest instruktorem Kung Fu i potrzeba mu
sparingpartnera. A ktoz bedzie lepszy niz hools numer 1 z Rzeszowa?
Regards from Sydney
Jasiek
Jasiek
- Proboszcz_Dobrodziej
Zgadza sie, Kezman jest ryży i masakryczny z niego szczypiorek. Zaprawdę wam powiadam,że nie trzeba sie nawet za bardzo rozpędzać,żeby rozpieprzyć w proch i pył ten ich cały fan-club. Podczas naszej zeszłorocznej wizyty w mojżeszowie weszlismy sobie kulturalnie w chyba PIĘĆ osób w cały ten ich smieszny KlubKibica (z 60-70osób) to dostali takiego popłochu,że jeden tratował drugiego (było to widoczne w TV) i w zasadzie spieprzać zaczą cały łuk (zasada domino). Ze wszystkich józków nie postawił sie NIKT! Ale co innego na internecie, takie Diamondy,Fransiki,Kezmany czy inne ćwoki napuszają sie conajmniej jakby były krzyżówką Pudziana z Lenoxem. A tak naprawde józki to są krzyżówką, ale Korkiego Taczera z Joszko Brodą. Każdy wie, i zaprawde ja wam to mówie,że nie ma większego tchórza,wieśniaka,żyda,ćwoka,ukraińca,geja i śmierdziela niż MOJRZESZOWSKI POMIOT zrodzony z małorolnego ukraińskiego chłopa i matki- ubogiej żydówki-pomywaczki. Precz z Mojrzeszowem! Precz z Kuciapszczakiem! Precz z całym ukraińskim nasieniem! Wszystkich was powinno sie jak najszybciej zebrać w wielkim silosie, następnie przez lufciki w ścianach nawrzucać granatów i dzięki temu zrobic największą sałatkę z buraków świata
Moi drodzy parafianie
Dajcie hojnÄ… dziÅ› ofiare
Bym mógł wozić czarną dupe
moim nowym JAGUAREM
UNIA TARNÓW- DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI 2004 i 2005!!!
Dajcie hojnÄ… dziÅ› ofiare
Bym mógł wozić czarną dupe
moim nowym JAGUAREM
UNIA TARNÓW- DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI 2004 i 2005!!!