Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

żużel w Lublinie

Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

Krzysztof Pecyna
6
6%
Robert Dados
24
22%
Tomasz Chrzanowski
21
19%
Robert Sawina
3
3%
Piotr Swiderski
1
1%
Andrzej Zieja
3
3%
Zbiegniew Czerwiński
5
5%
Tomasz Jędrzejak
2
2%
Robert Miskowiak
2
2%
Andy Smith
16
15%
Krzysztof Słaboń
1
1%
Piotr Dym
8
7%
Karol Baran
3
3%
Sebastian Trumiński
6
6%
Maciej Kuciapa
8
7%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
toni

#677 Postautor: toni » 5 stycznia 2004, o 15:28

Maxx pisze:Temat Roberta Dadosa jest już niestety w zasadzie zamknięty. Rusko powiedział stanowczo NIE i jest po herbacie. Szkoda. Wszyscy chyba liczyliśmy na to, że uda się Roberta ściągnąć do Lublina, nie zawsze jednak jest tak jak jak chciałoby się aby było.

Pozdrawiam

To jest bardzo ZŁA WIADOMOŚĆ dla naszego klubu.......

Skoro nie Robert to KTO???????Kto moze nas wzmocnić w taki sposób abyśmy liczyli się w walce o E-ligę???????
Większość solidnych zawodników ma juz podpisane kontrakty.
A ktoś pokroju R.Kowalskiego nie pomoże..........
Trzeba koniecznie podpisać z Darkiem Śledziem i jeszcze liczyć na kogoś SOLIDNEGO......tylko kogo????????

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#678 Postautor: Gelo » 5 stycznia 2004, o 16:06

Skoro nie Robert to KTO???????Kto moze nas wzmocnić w taki sposób abyśmy liczyli się w walce o E-ligę???????
Większość solidnych zawodników ma juz podpisane kontrakty.
A ktoś pokroju R.Kowalskiego nie pomoże..........
Trzeba koniecznie podpisać z Darkiem Śledziem i jeszcze liczyć na kogoś SOLIDNEGO......tylko kogo????????

Bez paniki. Ja widzę przynajmniej dwóch zawodników dużo tańszych i wcale nie gorszych od Dadiego. Myślę, że jeden z nich będzie u nas jezdził.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#679 Postautor: Lublin_Fan » 5 stycznia 2004, o 16:14

Gelo pisze:Bez paniki. Ja widzę przynajmniej dwóch zawodników dużo tańszych i wcale nie gorszych od Dadiego. Myślę, że jeden z nich będzie u nas jezdził.

Mam identyczne zdanie.

Ze względu na sentyment to zawodników reprezentujących niegdyś barwy Motor "strata" Dadiego jest faktycznie duża. Ale biorąc pod uwagę formę... to już inna bajka

Awatar użytkownika
toni

#680 Postautor: toni » 5 stycznia 2004, o 16:17

[/quote]
Bez paniki. Ja widzę przynajmniej dwóch zawodników dużo tańszych i wcale nie gorszych od Dadiego. Myślę, że jeden z nich będzie u nas jezdził.[/quote]

Podziel się swoimi cennymi wiadomościami Drogi Kolego......
Dym,Smith :?: :?: :?: :?: chyba nie,bo oni akurat sÄ… gorsi od Dadosa.....
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#681 Postautor: Talib » 5 stycznia 2004, o 16:21

Najsympatyczniej byłoby zakontraktować Andy Smith'sa, bo wówczas jeździlibyśmy z 2 obcokrajowcami na złość wałkom z GKSŻ. A tak swoją drogą, regulamin dopuszcza zatrudnienie przez klub I ligowy na okoliczność baraży stałego zawodnika z cyklu GP. No a co z dotychczasowym obcokrajowcem?

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#682 Postautor: Gelo » 5 stycznia 2004, o 16:47

Pozdrawiam

SÄ… gorsi, bo...?

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#683 Postautor: Lublin_Fan » 5 stycznia 2004, o 16:53

To, że klub stara się o zawodnika, który będzie pełnił rolę jednego z liderów to wiadomo. Ale przecież nie mamy też seniora na rezerwe. Jak myślicice, kto to będzie?
Trumiński? Chyba nie bardzo. Trener za nim nie przepada.
Ja myśle, że jednak trafi do nas Paweł Staszek. Jego rozmowy z GTŻem cos się przedłużają.

Awatar użytkownika
toni

#684 Postautor: toni » 5 stycznia 2004, o 16:55

Gelo pisze:
Pozdrawiam

SÄ… gorsi, bo...?

No chyba nie muszę Ci tłumaczyć takich rzeczy.............Nie wiesz czy udajesz,że nie wiesz??????? Pomyśl

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#685 Postautor: Gelo » 5 stycznia 2004, o 16:57

No chyba nie muszę Ci tłumaczyć takich rzeczy.............Nie wiesz czy udajesz,że nie wiesz??????? Pomyśl

No właśnie liczyłem, że mi to wyjaśnisz, bo nie wiem...

Awatar użytkownika
toni

#687 Postautor: toni » 5 stycznia 2004, o 17:46

Gelo pisze:

No właśnie liczyłem, że mi to wyjaśnisz, bo nie wiem...

Andy Smith to zawodnik "WYPALONY",który swoje najlepsze lata ma już za sobą (to chyba wiesz.......?)
Faktem jest to,że zeszły sezon wyszedł mu i na tle słabiutkiej Warszawy wyróżniał się w kilku meczach.
Warszawa biorąc tego zawodnika nie ryzykowała wiele bo przede wszystkim chciała się utrzymać w I lidze....(nie wyszło)
Teraz Andy ma juz rok więcej...... i wątpie aby stał się FILAREM i ZNACZĄCYM WZMOCNIENIEM lubelskiej drużyny w walce o awans :!: :!: :!: :!: :!:
MOIM ZNANIEM NIE TAKIMI ZAWODNIKAMI POWINNIŚMY SIĘ WZMACNIAĆ......
Co innego Robert.To zawodnik młody,a już niezwykle znany i utytułowany.
Ma za sobą kilka sezonów w E-lidze. W silnej drużynie-o czy nie muszę Ci chyba pisać...... :?: :?: :?:
Padło tez nazwisko Dym.
Przede wszystkim wątpie aby chciał przyjść do Lublina "mając po drodze" kilka klubów np:Ostrów......
Zawodnik ,który większość kariery spędził w II lidze.Jest przeciętniakiem a takich nam nie trzeba...bo walczymy o awans a nie o utrzymanie.
Tak więc Drogi Kolego.
Wolę niepewnego Dadiego od "starego dziadka" i przeciętnego Dyma
POZDRAWIAM

Zulu
Junior

#692 Postautor: Zulu » 5 stycznia 2004, o 19:15

sting126 pisze:ja jak najbardziej popieram trenera Stachyre! Wg mnie Baran jest o wiele lepszym kandydatem niz Dados (pewniejszy i bardziej profesjonalny) no i mlodszy od Dyma i Smitha a wiec rozwojowy... Chetnie widzialbym Karola w naszym klubie, ale z drugiej strony moze byc tak jak z Grzeskiem Knappem w tym roku, ze nie bardzo mogl sie przystosowac do nowej sytuacji...

Takie ryzyko zachodzi w przypadku większości zawodników, którzy przychodzą z zewnątrz. Fakt, że wiązałem z Grześkiem nadzieję na jazdę lepszą aniżeli ta, którą prezentował w ubiegłym sezonie, ale z drugiej strony tak pożądany przez wielu kibiców Piotr Winiarz - jeżdżąc w klubie, którego jest wychowankiem - w sumie też nic wielkiego nie pokazał. No i nie wiadomo, jak wpłynie na jego ewentualne dalsze starty ten koszmarny wypadek na Węgrzech... Jak najbardziej jestem za Baranem, choć nie uważam, aby był on jedynym zawodnikiem, który mógłby zasilić nasz klub.

Kilok

#693 Postautor: Kilok » 5 stycznia 2004, o 19:23

Od poczatku bylem za sprowadzeniem Karola do naszej druzyny.Moim zdaniem bardzo pasowalby do Tomka Piszcza Grzeska Knappa czy Jelenia.
Takich zawodnikow milo sie oglada.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#694 Postautor: Mars » 5 stycznia 2004, o 19:55

Karol Baran unas to chyba jakis zart mam nadzieje ze niezobacze go w naszej druzynce dobrze ze nie cierpi Stachyry wiec malo prawdopodobne zeby donas przyszedl :)

P.S Seba wracaj;)
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#695 Postautor: Erwin » 5 stycznia 2004, o 20:10

Tak mało osób stawiało na Barana (w ankiecie 3 osoby), nawet jeśli ten transfer się nie uda to i tak mogę być dumny, od początku stawiałem na Karola, młody wilk, waleczny i ciąglę się uczy może z niego być dobry interes.

max3
Zawodowiec

#696 Postautor: max3 » 5 stycznia 2004, o 20:13

Baran jest mlodym ciagle rozwijajacym sie zawodnikiem ,ale liderem to on raczej nie bedzie ,wiecej niz 3 kandydatow do zasilenia naszej druzyny nie widze ,Smith ,Dym,Baran trudny wybor jak by Smith jezdzilby tak jak w poprzednim sezonie to byl by to super transfer ,ale moze okazac sie ,ze bedzie jezdzil jak dwa lata temu czyli tragicznie ,ale kto nam pozostal ,moze jeszcze Frankow z Pily niby ma wystawiona kwote 96 tys ale chyba bedzie ona anulowana to bardzo waleczny zawodnik.
Moze ktos podac kiedy mozna spodziewac sie kolejnej konferencji?!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
toni

#698 Postautor: toni » 5 stycznia 2004, o 21:37

Jak podają SFakty , Karol dał rzeszowskim działaczom czas do 10 stycznia na przedstawienie lepszej oferty niż TŻ-cik!
Jak twierdzi, oferta TÅ»-tu jest bardzo kuszÄ…ca...........
Tak więc WITAMY W LUBLINIE.........(oby tak się stało)

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#699 Postautor: Przemas » 5 stycznia 2004, o 22:01

Karol jak pamiętamy bardzo przyzwojcie zaprezentował sie podczas ostatniego meczu Stali w Lublinie(8 pkt.w 5 biegach) :oops:
Także będzie to wzmocnienie sporego kalibru!!! :lol:

Ale poczekajmy do 10 stycznia :wink:
Ostatnio zmieniony 6 stycznia 2004, o 07:35 przez Przemas, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#700 Postautor: Mars » 5 stycznia 2004, o 22:13

hmm jezeli dojdzie do tego zakupu to mozna powiedziec ze mamy prawie skompletowany sklad :

9.........(te miejsce czeka na Åšledzia)
10.Baran?
11.Piszcz
12.Knapp(oby ten sezon mial lepszy jak nie to bedzie lipa)
13.Karlsson
14.Jelen
15.D.Stachyra

czy to wystarczy na Wybrzeze raczej nie ale zobaczymy nazwiska nie jezdza
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol: