Play Off: Stal Rzeszów - TŻ Sipma Lublin 48 : 41

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Szary Lis

#76 Postautor: Szary Lis » 22 lipca 2004, o 12:35

do Rzeszowa zapraszamy :)) bo Kibiców Lubelskich Miło przywitamy a kto?? Każdy wie:)) to Stal Rzeszów jest THE BEST:)) Pozdrawiam Wszystkich kibiców Lubelskich koziołów:)
CZY JEST DOBRZE CZY ŹLE JA I TAK KOCHAM CIĘ W SERCU MOIM JEST STAL I NA DOBRE I NA ZŁE:))
mOJE GG 1823519

Awatar użytkownika
sztandar

#77 Postautor: sztandar » 22 lipca 2004, o 13:00

Chociaż nie zdziwiłbym się gdybyśmy ten mecz wygrali . Kilka razy ktoś na forum pisał o "umowie" na linii Lublin - Rzeszów - 'Rzeszów wygrywa u nas, wchodzi do 4 i nie traci sponsora strategicznego, a my wygrywamy oba mecze w play off

A później przylatują kosmici wsiadamy do ich statku i lecimy na miedzygwiezdny mecz z reprezentacja Marsa :D

Awatar użytkownika
michal85

#78 Postautor: michal85 » 22 lipca 2004, o 13:57

o ktos madry zdjal mi bana...

Czytajac Wasze wypowiedzi morda sama sie smieje :D ;) Kiedys zarzucaliscie nam, ze jestesmy mistzrami od "gdybania", a teraz sami przyznaliscie nam racje - fajna sprawa ;)

Wracajac do meczu - nie wyobrazam sobie innego wyniku niz zwyciestwo Staleczki. Od razu zaznaczam, ze nie uwazam TZ za "chlopakow do bicia" :P, ale w obecnej formie niektorych Waszych zawdonikow, nie macie raczej szans z dobrze usposobionymi rzeszowskimi asami ;) Mysle, ze nawet Pawel Miesiac moze napsuc krwi Waszym seniorom ;) Coz ,stawiam na 53:37...szkoda tylko, ze nie bedzie mnie na tym meczu. Pozdrawiam i zycze powodzenia w kolejnych meczach ;)

Kamil232

#79 Postautor: Kamil232 » 22 lipca 2004, o 14:21

Ja równiez miałem bana :shock: :shock: ciekawe za co...nikogo nie obrazałem nie przeklinałem... :shock: a tu ban....moze baliscie sie ze bede sie nabijał z waszych postów przed meczowych.... :)

Co do meczu..to wszyscy są pewni zwyciestwa, ale włąsnie to samo było przed meczem rok temu(18 maj 2003), a tu wyszedł klops...
Zeby sie to tak samo nie skończyło ;/

Jesli pojada wszyscy na maxa, to jestesmy w stanie wygrac wysoko...Miesiac jest ostatnio w wysmienitej formie, co mogliscie zobaczyc u siebie, gdzie objechał Rempałe i gdyby nie defekt miałby komplet....
Kuciapa na swoim torze, to zawodnik który jest w stanie kazdego pokonac..
Baran ostatnio nieźle ze sprzetem tez ok, liczy na podbny wystep jak z Grudziadzem :P
Trojan..to nie to samo co na poczatku sezonu, jednak wazne punkty przywozi..
T.Rempała bedzie dobrze :)

Podsumowuja wszystko wskazuje na nas...jednak poza jednym szczesciem...bez którego nei da sie wygrac meczu..;] Z Gorzowem z Nami wam dopisało oby teraz było przy nas...

Juz teraz strasznie żaułje ze nie moge byc na tym meczu ;/ mecze z Lublinem, zawsze są horrorami nic w nich nie brakuje poprostu rewelka ;]
Zapraszam jednak kibców z Lublina do przyjazdu koledzy na pewno was miło przywitaja i bedzie fajna zabawa jak w Lublinie ;]
Pozdro

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#80 Postautor: Maxx » 22 lipca 2004, o 15:04

Po ostatnim powitaniu w Rzeszowie pasowałoby, żebyście się porządnie zrewanżowali za to jak przyjął was Lublin...

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#81 Postautor: kezman » 22 lipca 2004, o 15:26

Hmm co było nie tak w naszym przywitaniu? Chodzi Ci o to, że poszliście na 2 łuk? Heh od tamtego czasu goście zawsze bedą siedzieć na 2 łuku...więc już przygotujcie się na to. Chyba, że w klubie zmieniono zdanie, ale nie liczyłbym na to, bo zaraz przy klatce siedzi KK. Niestety, nie da im sie wytlumaczyć, że zuzel to nie piłka :| Ale co to ma wspólnego z kibicami?

konradeczek_fransik