wojteko pisze:czy zauwazyles w moim poscie choc odrobine txt abym namawial kogokolwiek do bijatykimojÄ… propozycjÄ… byl rzeczowy dialog czego jestem zwolennikiem
Oczywiście, wprost nic takiego nie padło, ale ten argument wszyscy znają, ponieważ pojawia się bardzo często. "Powiedz mu to w oczy" = "Jeśli nie jesteś wirtualnym bohaterem i się nie boisz, to powiedz mu to w oczy". Nie sądzę, by Trumiński był zainteresowany opiniami laików na temat jego jazdy. Dlatego taki tekst ma charakter bardzo prowokacyjny, a w przypadku takich dżentelmenów jak on nabiera specjalnego znaczenia. I tyle.
To jest żużlowe forum internetowe. Dyskutuje się tu o żużlu i żużlowcach
no jakbys zgadlprzeciez mowa o zuzlowcu w temacie wlasnie o nim... tej twojej aluzji to akurat niezrozumialem
Może dlatego, że nie jest to żadna aluzja. Rozmawia się o żużlowcach, a to oznacza, że nie tylko wygłasza się pod ich adresem pochwały, ale także negatywne opinie. Nigdzie nie jest napisane, że prawo krytykowania mają tylko osoby, które spojrzą delikwentowi w oczy i powiedzą mu, że jest miernym zawodnikiem. Albo że krytykować można tylko tych, którzy są słabsi od nas. Moim zdaniem są to beznadziejne argumenty i to właśnie napisałem. Jeśli ktoś chce skrytykować żużlowca, to może wejść na to forum i to zrobić.
Jeśli ktoś kogoś uważa za patałacha
w pierszym momencie chcialem na w/w slowa byc zlosliwy i cos niemilego palnac w kierunku twojej osoby
A czy ja palnąłem cokolwiek w kierunku Twojej osoby? Bo nie przypominam sobie. Tak czy inaczej, jeśli to zrobisz, to na pewno upomnę się u administratorów o odpowiednią reakcję, ponieważ takie zachowanie byłoby sprzeczne z regulaminem forum.