Seba Truminski

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#76 Postautor: Torsen » 14 lutego 2006, o 12:42

wojteko pisze:czy zauwazyles w moim poscie choc odrobine txt abym namawial kogokolwiek do bijatyki :?: mojÄ… propozycjÄ… byl rzeczowy dialog czego jestem zwolennikiem

Oczywiście, wprost nic takiego nie padło, ale ten argument wszyscy znają, ponieważ pojawia się bardzo często. "Powiedz mu to w oczy" = "Jeśli nie jesteś wirtualnym bohaterem i się nie boisz, to powiedz mu to w oczy". Nie sądzę, by Trumiński był zainteresowany opiniami laików na temat jego jazdy. Dlatego taki tekst ma charakter bardzo prowokacyjny, a w przypadku takich dżentelmenów jak on nabiera specjalnego znaczenia. I tyle.
To jest żużlowe forum internetowe. Dyskutuje się tu o żużlu i żużlowcach

no jakbys zgadl :shock: przeciez mowa o zuzlowcu w temacie wlasnie o nim... tej twojej aluzji to akurat niezrozumialem :cry:

Może dlatego, że nie jest to żadna aluzja. Rozmawia się o żużlowcach, a to oznacza, że nie tylko wygłasza się pod ich adresem pochwały, ale także negatywne opinie. Nigdzie nie jest napisane, że prawo krytykowania mają tylko osoby, które spojrzą delikwentowi w oczy i powiedzą mu, że jest miernym zawodnikiem. Albo że krytykować można tylko tych, którzy są słabsi od nas. Moim zdaniem są to beznadziejne argumenty i to właśnie napisałem. Jeśli ktoś chce skrytykować żużlowca, to może wejść na to forum i to zrobić.
Jeśli ktoś kogoś uważa za patałacha

w pierszym momencie chcialem na w/w slowa byc zlosliwy i cos niemilego palnac w kierunku twojej osoby

A czy ja palnąłem cokolwiek w kierunku Twojej osoby? Bo nie przypominam sobie. Tak czy inaczej, jeśli to zrobisz, to na pewno upomnę się u administratorów o odpowiednią reakcję, ponieważ takie zachowanie byłoby sprzeczne z regulaminem forum.

wojteko
Senior

#77 Postautor: wojteko » 14 lutego 2006, o 12:57

Torsen pisze:A czy ja palnąłem cokolwiek w kierunku Twojej osoby? .

i tutaj odwolam sie do zaproszenia rowniez Ciebie (w miare wolnego czasu) "Na Strych" do osobistego dialogu (tym razem bez Sebastiana) :wink: A moze dojdziemy do porozumienia osobiscie :?: przeciez na Forum to mozna tak w nieskonczonosc........... pozdrawiam

P.S FanKlub spotyka sie Na Strychu w kazda sobote ok. godz. 18.00 a rozmowy tocza sie w troche innej atmosferze jak np. z L.K. :wink: (tutaj bylem troche zlosliwy za co serdecznie przepraszam) :wink:

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#78 Postautor: Metalliczny » 14 lutego 2006, o 15:26

A co ty tak drogi Wojciechu zapraszasz wszystkich na Strych?
Będą chcieli to przyjdą. Jakiś nabór prowadzisz czy co? :wink: :P :lol:

wojteko
Senior

#79 Postautor: wojteko » 14 lutego 2006, o 17:27

Metalliczny pisze:A co ty tak drogi Wojciechu zapraszasz wszystkich na Strych?
Będą chcieli to przyjdą. Jakiś nabór prowadzisz czy co? :wink: :P :lol:

co by niemowic to jestesmy wszyscy zarazeni speedway'em i jakby niepatrzec to przeciez mamy wspolne tematy do obgadania........ na ogolnym Forum i PW niezawsze tak wiernie to wszystko wychodzi jak na zywo....... pzdr

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#80 Postautor: kilar » 14 lutego 2006, o 19:12

wojteko pisze:
kilar pisze:po ch.. sie czepiasz slowek :?:

Twoje "slowka" zabrzmialy jednoznacznie wiec.......... nienapinaj sie tak :!: moja propozycja byla jak najbardziej uczciwa.

Wiem, niepotrzebnie mnie ponioslo, ale sprowowkowales mnie swoim wczesnijeszym wpisem.

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#81 Postautor: Nazir » 15 lutego 2006, o 21:09

Cytat ze Sportowych Faktów:
GKŻ Wybrzeże Gdańsk mógłby zająć miejsce krakowskiej Wandy, która nie przystąpi do rozgrywek. Trenerem zespołu ma być Grzegorz Dzikowski, zaś zawodnikami między innymi Brian Karger, a także Andy Smith, Krzysztof Jabłoński, Grzegorz Kłopot, czy też Sebastian Trumiński.

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#82 Postautor: Fork » 16 lutego 2006, o 15:24

Jakoś nie wierze żeby Sebastian T. chciał startować w drugiej lidze :/
Chyba że klub (czyt. Gdańsk) byłby wiarygodny (czyt. na czas wypłacał pieniądze)
pozdrawiam.
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#83 Postautor: bkapusta » 16 lutego 2006, o 15:48

'Chciec' nie ma tu nic do rzeczy, jesli nie ma ofert z ekstraligi i pierwszej ligi to jakie wyjscie?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

baranek
Junior

#84 Postautor: baranek » 16 lutego 2006, o 17:55

karencja :idea:

Awatar użytkownika
jas
Senior