MAMY BARAŻE !!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#76 Postautor: kuki » 20 września 2004, o 15:23

djrafix pisze:baraże są nasze 8) , jak przejeżdzałem kolo stadionu to widzialem ta stłuczke:-/.Transitem sie gosc wpakowal na taxi.Przykra sprafa.
No są Rafal nasze a może awansujemy i swoją kariere żużlową rozpoczniesz w e-lidze:D:D
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

djrafix

#77 Postautor: djrafix » 20 września 2004, o 15:26

kuki pisze:
djrafix pisze:baraże są nasze 8) , jak przejeżdzałem kolo stadionu to widzialem ta stłuczke:-/.Transitem sie gosc wpakowal na taxi.Przykra sprafa.
No są Rafal nasze a może awansujemy i swoją kariere żużlową rozpoczniesz w e-lidze:D:D

hehe Łukasz, to są tylko marzenia :wink:
=>rAfIx:)<=

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#78 Postautor: FantyÅ› » 20 września 2004, o 15:33

djrafix pisze:
kuki pisze:

hehe Łukasz, to są tylko marzenia :wink:

Czemu marzenia jak dobrze pójdzie i jak TŻ by wszedł do eligi i pojeździł z 3 lata to i Ty byś się załapał.Tylko musiałbyś być naprawde bardzo dobrym juniorem to i do skaładu byś się łapał. :wink:
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

Re: Do Polonisty

#79 Postautor: mikas » 20 września 2004, o 15:44

polonista pisze: Czemu nie chcecie być obiektywni tylko patrzycie przez swój pryzmat? Zobacz jak Polonia walczy z najlepszymi w kraju u siebie a od początku sezonu wszyscy mówili, ze..mamy pewny spadek. Dziennikarze "Tygodnika Żużlowego" w sondzie przedsezonowej dawali nam tylko...2 punkty. I co teraz oni piszą? Ano nic jest cisza..bo głupio im, ze tak najezdzali na Polonie, która jest pewna utrzymania.
W waszym zespole jest tylko Karlsson, który powalczy z rywalem extraligowym bo innych nie ma. Nie mów o Piszczach, Knappach czy Śledziach bo to zupełnie inna..bajka i taka jest prawda. W barażach najprawdopodbniej z ZKŻ-em nie macie szans podobnie jak z Unią bo tylko te dwie drużyny wchodzą w grę.

No to jeśli Polonia mogła byc taką niespodzianką w lidze to dlaczego odbierasz prawo Motorowi Lublin do sprawienia niespodzianki i wygrania baraży?? Przypomne Ci tylko że przed wczorajszym meczem 90% osób w Polsce sądzących że zna sie na żużlu było pewnych,że w barażach pojedzie Rzeszów i co teraz, wszyscy są bardzo zdziwieni że ich prognozy się nie sprawdziły.
Sezon temu w barażach Wybrzeże też według 90% znawców speedwaya uważało że Gdańsk rozbije Unię Tarnów i co?? Wtedy też bardzo się rozczarowali.
W tym sporcie o niespodzianki nie trudno i ja bardzo mocno wierze, że taką własnie niespodzianke sprawią nasi zawodnicy w barażach, bez względu na to z kim przyjdzie im się w nich zmierzyć,a wtedy po raz kolejny te 90% znawców speedwaya w Polsce będzie musiało przyznać sie do błędu. I Ty też mam nadzieje się do błędu będziesz musiał przyznać :twisted:
Ja wierze w naszą drużyne, bo co mi pozostaje 8) :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Gość

#80 Postautor: Gość » 20 września 2004, o 16:00

Panowie jest jeszcze szansa na połączenie lig ! a mianowicie były by 2 ligi 10 zespołowe , gdyż nie wiadoma jest sytyacja w Łodzi i Lwowie.
Znaczyłoby to że GKSŻ zmuszonyby był do połączenia lig.

Ekstraliga :

1.Tarnów
2.Wrocław
3.Toruń
4.Częstochowa
5.Leszno
6.Zielona Góra
7.Bydgoszcz
8.Rybnik
9.Gdańsk
10.Lublin

1 Liga :

1.Gorzów
2.Rzeszów
3.GrudziÄ…dz
4.Ostrów
5.Krosno
6.Piła
7.Gniezno
8.Opole
9.Rawicz
10.Lódz / Lwów ????

Piotrbaz

#81 Postautor: Piotrbaz » 20 września 2004, o 16:24

to było mocne !! jestem jak najbardziej za !! .. holly jest jakies info ??

maloh
Szkółkowicz

#82 Postautor: maloh » 20 września 2004, o 17:17

jak już to Rybnik by walczył o miejsce z Rzeszowem

JAG
Senior

#83 Postautor: JAG » 20 września 2004, o 17:44

Hollywood pisze:Panowie jest jeszcze szansa na połączenie lig ! a mianowicie były by 2 ligi 10 zespołowe , gdyż nie wiadoma jest sytyacja w Łodzi i Lwowie.
Znaczyłoby to że GKSŻ zmuszonyby był do połączenia lig.

Ekstraliga :

1.Tarnów
2.Wrocław
3.Toruń
4.Częstochowa
5.Leszno
6.Zielona Góra
7.Bydgoszcz
8.Rybnik
9.Gdańsk
10.Lublin

super byłoby znowu oglądac po tylu latach najlepsze ekipy w Polsce walczace tym razem z TŻ w DMP

ale póki co to sie jeszcze nie stało a przed nami emocje baraży

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#84 Postautor: kuki » 20 września 2004, o 19:14

Chciałbym aby tak się stało ale też chce jeszcze zobaczyć nasz Teżecik w akcji z e-ligową drużyną!!
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!

http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl

GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

Marzec

Odp

#85 Postautor: Marzec » 20 września 2004, o 20:08

Nie macie szan awansowac. A buteliki żucali wasi kibice.
Siedzieli w naszym sektorze

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

Re: Odp

#86 Postautor: Ar2rB » 20 września 2004, o 20:11

Marzec pisze:Nie macie szan awansowac. A buteliki żucali wasi kibice.

Że takich puszczają przez granicę polsko-ukraińską :). Powinni cie leszczu zawrócić jeszcze po ukrainskiej stronie. Coś mi sie wydaje, że marzec=kamilek hehe :).

Awatar użytkownika
marwit
Kontakt:

#87 Postautor: marwit » 20 września 2004, o 20:12

Kolego nawet tak nie bluźnij w lublinie nigdy nie leciały butelki nasza kultura na to nie pozwala.

Awatar użytkownika
Carew
Szkółkowicz

#88 Postautor: Carew » 20 września 2004, o 20:14

No no butelki rzucali nasi kibice dobre :D :D :D . Tylko kto rzucał i prawie juz płakał jak polewaczka łała wode na tor i musiała to zrobić 2 raz?????

Poprostu Rzeszów nie potrafi się pogodzić z porażką poniesioną w 100% zasłużenie. Teraz widać kto jest lepszy nie jak przyjechali wcześniej z 8 zawodnikiem p. Kaczmarkiem i mówić że wygrali uczciwie.

POZDRO DLA SYMPATYKÓW TŻ-tu. !!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 20 września 2004, o 20:22 przez Carew, łącznie zmieniany 3 razy.
----- FORZA JUVE -----

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#89 Postautor: dannie » 20 września 2004, o 20:17

oj widze ze "kolega" z Rzeszowa wprowadzil lekki zamet wsrod inteligentnych lubelskich kibicow ;)

nie żucanie tylko rzucanie :D

Pozdro!
Ostatnio zmieniony 20 września 2004, o 21:25 przez dannie, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jablo

#90 Postautor: Jablo » 20 września 2004, o 20:31

taaak a ja przystojny jestem:-) butelki z waszego sektoru rzucali nasi kibice, po biegach ktore wygrywal TZ ?? buahahahahah nie bardz zalosny - Rzeszowski frustracie!!Mozecie sobie traz gadac i pluc sobie w brode, bo to nie wy walczycie w barazach!!

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#91 Postautor: KubuÅ› » 20 września 2004, o 20:35

To pewnie i ta swiece dymna na tor kolo waszego sektora rzucili nasi kibice . :P

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#93 Postautor: zdzisio » 20 września 2004, o 21:24

hehe ktos z zylety pewnie tak daleko zuca ze swieca dymna doleciala pod sektor mojrzeszowa hehe nio naprawde sa dziwni

Awatar użytkownika
toni

#94 Postautor: toni » 20 września 2004, o 21:32

Z wypowiedzi prezesa, zawodników i trenera Zielonej Góry wynikało ( nie znali jeszcze wyniku z Lublina),że wolą jechac baraż z TŻ-tem... http://www.przegladzuzlowy.pl/news_zgor ... 1089877869

dupman

witka

#95 Postautor: dupman » 20 września 2004, o 22:04

dj.hwdp pisze:pod sektor mojrzeszowa

sami nakrecamy goraca atmosfere. wy mowiac o nas mojrzeszow a my o was "ze macie sandały z koziej pały"
wyzwiska stop. dzisiaj wasz dzien i wam gratuluje.

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#96 Postautor: zdzisio » 20 września 2004, o 22:47

No panowie jak kultrua z klasa to z klasa bez wyzwisk hehe ale z waszej strony nie potrzebne byly te swiece dymne i butelki lecace na tor
pozdrawiam

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#97 Postautor: maestro76 » 20 września 2004, o 22:59

wolą jechac baraż z TŻ-tem

wielu pewnosc siebie zgubila ale z calej trojki kandydatow do barazy to akurat z zielonka wiekszych szans nie mamy...
never ride faster than your angel can fly

dupman

#98 Postautor: dupman » 21 września 2004, o 08:26

dj.hwdp pisze:No panowie jak kultrua z klasa to z klasa bez wyzwisk hehe ale z waszej strony nie potrzebne byly te swiece dymne i butelki lecace na tor
pozdrawiam

oczywiscie ze masz racje. sam siedzialem w sektorze z kibicami TZ i bylo bardzo przyjemnie. a z tego co mi wiadomo to butelki nie rzucil nikt z KK tylko pewnie jakis niedzielny kibic.

radzio_

#99 Postautor: radzio_ » 21 września 2004, o 10:53

dobra przyznaje sie to ja rzuciłem tą świece dymną pod sektor żydoszowa :)

p.s
siedziałęm na "koncu" stadionu obok polewaczek :), zaraz pewnie dostane propozycje z PKOL-u na start w olimpiadzie :)))

pozdro

Awatar użytkownika
sztandar

#100 Postautor: sztandar » 21 września 2004, o 10:58

Jeszcze nie zdążyłem pogratulować awansu do baraży także robie to teraz byliście lepsi w tym dniu i gratuluje zwycięstwa.

Co do stadionu to faktycznie przydały by wam się te jak to mówił spiker "plastikowe foteliki".

Co do baraży to na pewno nie jesteście faworytami ale może akurat w sumie to byłem zaskoczony bo w waszej drużynie wszyscy pojechali bardzo dobrze ale jak to będzie to się okaże.