SEBASTIAN TRUMIŃSKI SIĘ ŻENI
Seba sie żeni ;]
eeeeeeeee
, dzisiaj Seba szalejeeee:P.Spoko, ale coś mu pogoda nie przypasowała jak widać
.Szkoda moglby jakieś słoneczko wyjść;).Ale coż taka pogoda zmienna;].Ja również jeszzce raz zycze Sebkowi wszystkiego naj naj!!!! zeby mu sie ułożyło z Magdą jak najlepiej:)!!.Nie wiem jaka Magda jest wiec sie nei wypowiadam na jej temat;].Pozdrofionka
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

=>rAfIx:)<=
Re: Seba sie żeni ;]
E tam pogoda mu nie przeszkodzi przecież słub nie będzie na dworze jak i wesele. Życze Sebie wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.djrafix pisze:eeeeeeeee, dzisiaj Seba szalejeeee:P.Spoko, ale coś mu pogoda nie przypasowała jak widać
.Szkoda moglby jakieś słoneczko wyjść;).Ale coż taka pogoda zmienna;].Ja również jeszzce raz zycze Sebkowi wszystkiego naj naj!!!! zeby mu sie ułożyło z Magdą jak najlepiej:)!!.Nie wiem jaka Magda jest wiec sie nei wypowiadam na jej temat;].Pozdrofionka
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Słychać było warkot motocykli, które przypatrywały się[...]"
A to rozumiem, że motocykle mają oczy. Czekam na dalsze sensacyjne odkrycia

A to rozumiem, że motocykle mają oczy. Czekam na dalsze sensacyjne odkrycia
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Młodej Parze nie tylko motocykle się przypatrywały. też tam byłam.wzruszenie, radość, mocne bicie serca.tak przeżywali nie tylko Państwo Młodzi ale wszyscy którzy przyszli na ślub.takie były emocje.chciałoby się zaśpiewać:"jeszcze ryżem sypną na szczęście...".ale sypnęliśmy złotymi monetami.mieli co zbierać.trochę czasu im to zajęło.Seba był w lepszej sytuacji bo miał kieszenie w marynarcce a Madzia przy sukni nie.i zbierała pieniążki do torebki swojej teściowej
a potem złocisty szampan i toast.a na koniec oczywiście ryk silników i fotki,wspólne zdjęcia.i Państwo Młodzi odjechali...chciałoby się powiedzieć w podróż poślubną.ale to nie ten kraj i nie ten obyczaj.przecież w naszej tradycji po ślubie jest wielki czas dla rodziny.
wyglądali pięknie. mocno się wzruszyłam.tak że nie potrafiłam złożyć życzeń.ale jestem przekonana że wiedzą czego im życzę.
KOCHANI WSZYSTKIEGO NAJ... I WSZYSTKIEGO INNEGO.
a potem złocisty szampan i toast.a na koniec oczywiście ryk silników i fotki,wspólne zdjęcia.i Państwo Młodzi odjechali...chciałoby się powiedzieć w podróż poślubną.ale to nie ten kraj i nie ten obyczaj.przecież w naszej tradycji po ślubie jest wielki czas dla rodziny.
wyglądali pięknie. mocno się wzruszyłam.tak że nie potrafiłam złożyć życzeń.ale jestem przekonana że wiedzą czego im życzę.
KOCHANI WSZYSTKIEGO NAJ... I WSZYSTKIEGO INNEGO.
-
Danio
Danio pisze:No i krzyżyk na nową drogę wspólnego życia!! i oby nie w Lublinie- przeciętniaka nam nie potrzeba :D - pokazał na co go stać w barażach z najlepszymi- i dalekoooo jemu do umiejętności w walce o extralige!!
Trumiński się przyda, a my będziemy walczyć w drugiej czwórce, a nie o Ekstraligę.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Danio pisze: pokazał na co go stać w barażach z najlepszymi-
Mysmy chyba z najlepszymi nie jezdzili jeszcze, ale jesli chodzi ci o ZG to zgadza sie. jako jedyny Śwista przewiozlDanio pisze: i dalekoooo jemu do umiejętności w walce o extralige!!
Że co?? Jak sie wypowiadasz, to daj linka do jakiegos odpowiedniego translatora
-
Danio
Miejsce Trumny z powodzeniem może zająć D. Jeleniewski- pokazał jak się jeżdzi w barazach z najlepszymi- wystarczy jemu dać sprzet odpowiedniej klasy -taki jaki właśnie miał w Brażach a nie w sezonie z sprzęgłem wiele razy naprawianym i innymi częściami. A Trumna co_ . Na baraże miał 2 motory nowe i co pokazał
????- pytam siÄ™ co???.
Lublin będzie walczył o Extralige z obecnym skłądem ma szanse!!ale bez Trumińskiego- jemu dziękujemy
Lublin będzie walczył o Extralige z obecnym skłądem ma szanse!!ale bez Trumińskiego- jemu dziękujemy
Danio pisze:".........A Trumna co_ . Na baraże miał 2 motory nowe......."
wytlumacz sie teraz "Danio" szybko i wyraznie
wojteko
Danio pisze: A Trumna co_ . Na baraże miał 2 motory nowe:
Co mial nowe? Na co?
Wez poczekaj do wakacji, aż zdasz do czwartej klasy, bo jakoś trudno cie zrozumieć na razie. W jakimś narzeczu gadasz a do tego bez sensu. Z liczeniem i czytaniem tez chyba nie najlepiej. Wez przeanalizuj caly sezon (Jelenia i Trumny) a potem dopiero kalecz tą Polszczyzne na forum.
A motory nowe to dostał Jeleniewski akurat, a Trumiński musiał wyremontowac swój silnik, a drugi kupił dopiero na baraże i do tego używany. Takze nie pierdol bez sensu o nowych motorach
-
Danio
Ej go! nie pultaj siÄ™ tak bo Ci piana z pyska cieknie
. Zachowuj się kulturalnie na forum bez przekleństw- rozczaruje Cię ale z pewnoscią mam większe wykształcenie niz Ty! bo ja mam wyższe! więc o kulturze z Tobą to raczej nie pogadam
, to przynajmniej nie obrażaj innych!!
Dla mnie Trumna i tak jest cienki, a to że inni są jego wiernymi fanami to trzeżwo na sprawe nie patrza. Wiadomo że kupił nowy motor od kiedy wszedł na miejsce Śledzia- więc podremontował go na baraże, drugi motor po meczu z Z. G. w Lublinie sam się wypowiadał ze zakupi Pan. Siwek wypowiadał się o nim że Trumna posiada wysokiej klasy sprzęt typowy na extralige, co np. G. Knapp mógł tylko pozazdrościć bo swój stary sprzet musiał tylko wyremontować i dlatego taki wynik osiągnął a nie inny w barażach
Dla mnie Trumna i tak jest cienki, a to że inni są jego wiernymi fanami to trzeżwo na sprawe nie patrza. Wiadomo że kupił nowy motor od kiedy wszedł na miejsce Śledzia- więc podremontował go na baraże, drugi motor po meczu z Z. G. w Lublinie sam się wypowiadał ze zakupi Pan. Siwek wypowiadał się o nim że Trumna posiada wysokiej klasy sprzęt typowy na extralige, co np. G. Knapp mógł tylko pozazdrościć bo swój stary sprzet musiał tylko wyremontować i dlatego taki wynik osiągnął a nie inny w barażach
Danio pisze: Wiadomo że kupił nowy motor od kiedy wszedł na miejsce Śledzia- więc podremontował go na baraże
Zdecyduj sie wreszcie : motor byl nowy czy podremontowany
Danio pisze: drugi motor po meczu z Z. G. w Lublinie sam się wypowiadał ze zakupi Pan. Siwek
I dalej tkwisz w przekonaniu ze to byl nowy-obiecany motor
P.S. dalej czekam na rzeczowa odpowiedz poparta faktami
wojteko
-
Danio
Człowieku zrozum wreszcie, że Sebek Trumna posiadał wysokiej klasy sprzęt taki na jakich ścigają się zawodnicy w extraklasie i nie szukaj igły w stogu siana
tylko dlatego ze Twój idol
dał plamę w barażach poza jednym wyścigiem
. Jemu nawet dać sprzet od tunera Fleminga Gravesena czy samego Tonego Rickardssona to nie miałby siły ich utrzymać w rękach a co dopiero zdobywać punkty
. Nigdy nie był dobry na wyjazdach. To zawodnik moze 3 torów- Lublin, Tarnów i jeszcze moze Opola
P.S. poza tym to forum o jego ślubie a nie o nim samym- więc jeszcze raz życze jemu wszystkiego dobrego na nowej drodze życia i nie każdy musi być na siłę wspaniałym żużlowcem!
P.S. poza tym to forum o jego ślubie a nie o nim samym- więc jeszcze raz życze jemu wszystkiego dobrego na nowej drodze życia i nie każdy musi być na siłę wspaniałym żużlowcem!
-
rumburaque
- Szkółkowicz
Danio pisze:poza tym to forum o jego ślubie a nie o nim samym- więc jeszcze raz życze jemu wszystkiego dobrego na nowej drodze życia i nie każdy musi być na siłę wspaniałym żużlowcem!
Widzisz.....i tutaj blysnales inteligencja
pzdr wojteko
P.S.juz nie bede Cie meczyl z ta wiarygodnoscia wypowiedzi,ale w swoich kolejnych postach zastanow sie najpierw nad ich forma i trescia