Motor Lublin - Stal Gorzów (11.08.2019 g. 16:45)
Re: Motor Lublin - Stal Gorzów (11.08.2019 g. 16:45)
Odnośnie 'dziękujemy' po meczu z Czewą- ktoś może mi wytłumaczyć gdzie przez tyle czasu byli 'nasi' zawodnicy?
Zauważyłem, że ludzie mieli ciśnienie 'podziękować' i nie zwracali uwagi kto tam idzie:(
A nasi pojedynczo szli i szli i szli....
Zauważyłem, że ludzie mieli ciśnienie 'podziękować' i nie zwracali uwagi kto tam idzie:(
tck pisze:Odnośnie 'dziękujemy' po meczu z Czewą- ktoś może mi wytłumaczyć gdzie przez tyle czasu byli 'nasi' zawodnicy?
Poszli chyba do barierek rundę, przybijając piątki, robić. Dziwne bo tez spodziewałem się, że przejdą wspólnie torem pozdrowić kibiców, a nie każdy sobie za balotami.
Co do podziękowań to nazywajcie mnie januszem, sezonowcem, kim tam Wam się zechce ale ja osobiście nie widzę nic niestosownego w podziękowaniu oklaskami (nie mówię o skandowaniu drużynie przeciwnej) zawodnikom drużyny przeciwnej. Za walkę, jazdę fair, stworzenie widowiska, którym wszyscy na stadionie się emocjonujemy. To nie oni piszą pisma, a k...wy (Gelu) to w parku maszyn (i nie tylko, co pokazuje mecz w Lesznie) lecą non stop z obu stron i niech w parku maszyn zostaną.
Przyjedzie ten baran, który napisał pismo, to dostanie swoja porcję tak jak dostał Stachyra, zawodnicy niczemu tu winni.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
- niespokojny
- Trener
Mi się podoba podziękowanie dla zawodników drużyny przeciwnej, bo w sumie co oni winni? Komuś lepiej będzie jak zwyzywa zawodnika drużyny przeciwnej bo ten pojechał dobry mecz? No litości.
Natomiast klaskanie Stali, która próbuje Lublin od początku sezonu jak to mówił Bartuś "wyruchać" Lublin, łącznie z okresem transferowym, to już śmierdzi januszostwem. Rybnik braw nie dostał, wręcz były gwizdy za próby kombinacji z torem a przede wszystkim za brak szacunku okazanego przez Mrozka na quadzie. Niech Lublin utożsamiają z fajnym kibicowaniem ale nie januszostwem. Jakieś problemy naszym wyjazdowiczom też sprawiało kierownictwo Stali. Nie mówię, żeby gwizdać ale klaskanie lepsze też nie będzie w tym przypadku.
Natomiast klaskanie Stali, która próbuje Lublin od początku sezonu jak to mówił Bartuś "wyruchać" Lublin, łącznie z okresem transferowym, to już śmierdzi januszostwem. Rybnik braw nie dostał, wręcz były gwizdy za próby kombinacji z torem a przede wszystkim za brak szacunku okazanego przez Mrozka na quadzie. Niech Lublin utożsamiają z fajnym kibicowaniem ale nie januszostwem. Jakieś problemy naszym wyjazdowiczom też sprawiało kierownictwo Stali. Nie mówię, żeby gwizdać ale klaskanie lepsze też nie będzie w tym przypadku.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
rumburaque
- Szkółkowicz
tck pisze:Odnośnie 'dziękujemy' po meczu z Czewą- ktoś może mi wytłumaczyć gdzie przez tyle czasu byli 'nasi' zawodnicy?
Bo naprodukowali smartfonów i robili sobie słitfocie z każdym jak leci:))
A to "dziękujemy" dla Czewy nie szło przypadkiem od trybuny nad Bystrzycą? Siedziałem na wyjściu z pierwszego łuku, zawodnicy Włókniarza szli do nas od strony sektora gości i jestem pewny na 100%, że "dziękujemy" szło na początku ich marszu i dochodziło do mnie z prawej strony.
Ostatnio zmieniony 8 sierpnia 2019, o 12:32 przez Flagg, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Na obchodzie toru Gorzow po prostu trzeba olac. Zero braw czy gwizdow. Trzeba pozostac neutralnym.
Zgadza się, były brawa i były też podziękowania.
GIGI pisze:Na obchodzie toru Gorzow po prostu trzeba olac. Zero braw czy gwizdow. Trzeba pozostac neutralnym.
Ręki sobie nie dam uciąć ani zakładać się nie mam zamiaru ale jestem przekonany, że będą oklaski gdy przyjezdni będą przechodzić torem i machać łapkami.
A jaki Madsen był podekscytowany. Gdyby tylko mógł to by przeskoczył przez dmuchawce przybijać "piątki". Szkoda, że go Świącik powstrzymał.
Ale nic straconego wobec ...
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/83671 ... rze-w-budz
Ten zawodnik z tego co pamiętam nie ma problemu z tym, żeby łamać dane słowo.
Ale nic straconego wobec ...
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/83671 ... rze-w-budz
Ten zawodnik z tego co pamiętam nie ma problemu z tym, żeby łamać dane słowo.
-
CKM1946
- Zawodowiec
To tylko gra polityczna żeby odstawić PiS w mieście na boczny tor. Kasa normalnie będzie tylko jak zawsze trzeba nabazgrać artykuł nie wiedząc co się dzieje w mieście.
We wszystkich samorządach będzie zaciskanie pasa wobec obniżenia podstawowej stawki PIT oraz zwolnienia młodych z dochodowego, więc takich szachów należy się spodziewać w wielu miastach, gdzie gmina solidnie dorzuca się do budżetu klubu.
9. Jonsson
10. Miesiąc
11. Lampart
12. Łaguta
13. Michelsen
14. Trofimow
15. Lampart
10. Miesiąc
11. Lampart
12. Łaguta
13. Michelsen
14. Trofimow
15. Lampart
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Czyli Ziółkowski jednak czyta forum
Optymalne zestawienie.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Jest również skład gości
1. Woźniak
2. Kildemand
3. Kasprzak
4. Thomsen
5. Zmarzlik
6. Karczmarz
7. Szczotka
8. Jakobsen
1. Woźniak
2. Kildemand
3. Kasprzak
4. Thomsen
5. Zmarzlik
6. Karczmarz
7. Szczotka
8. Jakobsen
A tutaj program żużlowy jeśli ktoś chce sobie jeszcze przed meczem zobaczyć pary w danych biegach.
Thomsen jest w składzie, ale nie przyjedzie, więc wpisałem od razu Jakobsena w jego miejsce.

Thomsen jest w składzie, ale nie przyjedzie, więc wpisałem od razu Jakobsena w jego miejsce.

- niespokojny
- Trener
nie lepiej bylo puscic Lamparta z bratem w 12?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- MikeMistrz
- Senior
Poszedł komunikat, że Thomsen nie jedzie. Do tego Bartkowiak kontuzjowany. Więcej prezentów od losu nie mogliśmy dostać, pora to wykorzystać i zrobić 50 punktów na gorzowskich ogórkach. 
No to teraz pozwolenie Stali na przekroczenie 40 punktów będzie jak porażka. Karczmarz, Szczotka i Kildemand nie mają prawa zdobyć łącznie więcej, niż 1 punkt. Zmarzlik, Woźniak i Kasprzak niech wojują o pozostałe 39. Jakobsen całkiem nieźle jechał na IMŚJ u nas, ale z drugiej strony nie łapał się do składu Startu... Będzie dobrze.
- Egon
- Zawodowiec
Karczmarz, Szczotka i Kildemand 1? A ile punktów ma prawo zdobyć starszy z braci Lampartów?
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Lampart standardowo w pierwszym starcie 3 lub 2*, a potem już równia pochyła :)
Vaginator pisze:Karczmarz, Szczotka i Kildemand nie mają prawa zdobyć łącznie więcej, niż 1 punkt.
Bez przesady. Idę o zakład, że będzie przynajmniej 10 pkt.
Brak Thomsena to niewielka strata więc nie wiem czym się podniecać. Jakobsen z Unią może nie natrzaskał punktów ale jechał bardzo dobrze. Chciałbym przypomnieć, że w Lublinie w piętnastym wyścigu jechał drugoligowiec z Rawicza. Bo mu na to nasi pozwolili. Więc nigdzie nie jest powiedziane, że zamiana Thomsena na Jakobsena to jakaś strata.
-
TreleMorele
- Senior
Faworytem jest Stal Gorzów co tu dużo mówić Zmarzlik będzie nie łapany.. KK widać postanowił na koniec sezonu wyciągnąć odpowiednie fury więc swoje zrobi do tego Woźniak kolejne pewne ogniwo, aby zaskoczył Duńczyk i mecz na styku. Mamy cienkiego Dawida jeszcze słabszego Szweda( traci pozycję na 2 łuku jak junior ) i dwóch gości co na naszym torze mogą walnąć 10+ jak i 5-7pkt czyli Grisza i Paweł . Tak wyglądamy i nie ma co zaklinac rzeczywistości , cieszmy się ze Torun pojechał padake , bo nawet barazy by nie było .
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Woźniak pewne ogniwo? Tutaj idealnie pasuje mem, który pokazuje tygrysa i kotka. Wozniak w Gorzowie to tygrys, Wozniak na wyjeździe to kotek. Choć podobnie było z Zagarem i u nas walnął 11 pkt (najwięcej na wyjeździe od 2-3 lat?). Ale mimo wszystko to nie czyni z Szymona pewnego ogniwa.
Natomiast jeśli Szczotka, Karczmarz i Kildemand mają u nas zrobić 10 pkt to sorry, ale my z 35 nie wyjdziemy.
A brak Thomsena to jest duże osłabienie Stali. Gadanie, ze u nas jechał w 15 biegu drugoligowiec z Rawicza można łatwo skontrować tym, że u nas gość, który w nominowanych miał średnią 2.8, zrobił 1 pkt.
Natomiast jeśli Szczotka, Karczmarz i Kildemand mają u nas zrobić 10 pkt to sorry, ale my z 35 nie wyjdziemy.
A brak Thomsena to jest duże osłabienie Stali. Gadanie, ze u nas jechał w 15 biegu drugoligowiec z Rawicza można łatwo skontrować tym, że u nas gość, który w nominowanych miał średnią 2.8, zrobił 1 pkt.
-
TreleMorele
- Senior
Na tle naszych to i Miedziak jest zajebisty, więc Woźniak spokojnie zrobi tu dobry wynik.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...