Włókniarz Częstochowa- Motor Lublin 24.07, godz 19.15
Re: Włókniarz Częstochowa- Motor Lublin 24.07, godz 19.15
Dla nas wynik jest sprawą jednak lekko drugorzędną, ale mam nadzieję na jedno. Że Mikkelowi nie przydarzy się w niedzielę słabszy mecz i pojedzie swoje 14-15 punktów. Ostatnie co teraz potrzebujemy to dodatkowa histeria w mediach i wśród kibiców, że "dogadany MM kładzie nam mecz i pewnie PO". A takie głosy na bank się pojawia, bo ludzie nie zrozumieją że każdy może mieć po prostu słabszy dzień.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
To byłby strzał w stopę. Ale cóż my możemy. Sam sobie chłopak nałożył na siebie dodatkową presję. Chyba Mikkel się trochę gubi , albo ma głupich doradców. Teraz musi pojechać bardzo dobrze, a jak się za bardzo chce wychodzi to słabo. Wygląda to z jego strony trochę słabo.
Jego sytuacja wbrew pozorom też nie jest taka różowa jak się może wydawać.
Jego sytuacja wbrew pozorom też nie jest taka różowa jak się może wydawać.
Sebekmotor pisze:albo ma głupich doradców
Yyyy... I w tym miejscu yyyy stawiamy kropke.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
a co o tym sądzi Krzysztof Cegielski?
-
CKM1946
- Zawodowiec
Pojedzie dobrze. Nawet jak miałby przyjść do nas to nie bedzie robił jaj. Kasa leży na torze. A zresztą to nie ten charakter żeby odpuszczać.
Nie mam wątpliwości, bez względu na wszystko Mikkel do końca sezonu w każdym meczu zrobi co w jego mocy aby Motor wygrywał a przy jego nazwisku było jak najwięcej punktów. To nie jest gość, który będzie odpuszczał po złości.
Gorzej jak zrobi wszystko co może, ale trafi się słabszy dzień. Wtedy temat słabego występu będzie grillowany do listopada.
Gorzej jak zrobi wszystko co może, ale trafi się słabszy dzień. Wtedy temat słabego występu będzie grillowany do listopada.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:Gorzej jak zrobi wszystko co może, ale trafi się słabszy dzień. Wtedy temat słabego występu będzie grillowany do listopada.
O to mi chodziło. Nie przyszłyby mi do głowy posądzać go o celowe odpuszczanie
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
No nic, wiadomo skąd całe zło na nas przyszło i co dziś trzeba zrobić przeokrutnie.
A to obalający się Przedpełski, a to baty w deszczu na Z5, a to podkupowanie naszego lidera.
Jeśli się uda, będzie to najbardziej satysfakcjonujące zwycięstwo w tym sezonie, póki co.
A to obalający się Przedpełski, a to baty w deszczu na Z5, a to podkupowanie naszego lidera.
Jeśli się uda, będzie to najbardziej satysfakcjonujące zwycięstwo w tym sezonie, póki co.
Ciekawe czy będą serduszka po meczu
Gelo pisze:Ciekawe czy będą serduszka po meczu
Myślę że zachowanie zawodnika się nie zmieni. Liczę na minimalne zwycięstwo dzisiaj po bardzo fajnym meczu. Typuję Drabika na rajdera meczu ;-).
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Jeppensen zawodnik meczu. U nas za rok będzie jak znalazł tylko Lublin może odbudować zawodnika, nawet jak przyjedzie na tor rywala.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Dla mnie wynik dzisiejszego meczu jest zupełnie bez znaczenia. Ważniejsze będzie połapanie kątów i setup'ów.
Ciekawiej będzie za kulisami...
Ciekawiej będzie za kulisami...
Podejrzewam, że C+ dzisiaj będzie w parkingu latać i to dosyć mocno żeby zobaczyć jakie nastroje są. Jakiś wywiad z MM też pewnie będzie ;)
- Dragon_Juventino
- Junior
Niech tam nasi o taktycznej nie zapomną bo pewnie już wyszli z wprawy :)
Mecz w cieniu zakulisowych zawirowań. Nie czarujmy się. Wynik schodzi na 2 plan. Z takim wyskokiem formy Miśkowiaka i Woryny... Niech się nasi juniorzy chociaż że Świdnickim poscigają.
Szkoda, że jedziemy oba mecze z tak zakulisowymi poddekstami.
Mecz w cieniu zakulisowych zawirowań. Nie czarujmy się. Wynik schodzi na 2 plan. Z takim wyskokiem formy Miśkowiaka i Woryny... Niech się nasi juniorzy chociaż że Świdnickim poscigają.
Szkoda, że jedziemy oba mecze z tak zakulisowymi poddekstami.

Mam nadzieję że MM będzie dziś 100% profesjonalistą ...dziwny mecz się zapowiada .
Cz@rek pisze:Mam nadzieję że MM będzie dziś 100% profesjonalistą ...dziwny mecz się zapowiada .
Dziwny bardzo. A co będzie jak spotkamy się w dwomeczu o złoto? Heh
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Dla mnie po prostu smutny. Ale trzeba jechać :) prezes będzie miał okazję pogadać z Lindgrenem.
Tak, tak, dziwny mecz. Michelsen już myślami we Włókniarzu. Frederik na wakacjach. Smetakała w Unii. Aby Drabik wszędzie na każde życzenie ;))
Rusek pisze:Cz@rek pisze:Mam nadzieję że MM będzie dziś 100% profesjonalistą ...dziwny mecz się zapowiada .
Dziwny bardzo. A co będzie jak spotkamy się w dwomeczu o złoto? Heh
Nie spotkamy się. Przecież wszystko już się posypało:-)
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Przy 3:3 kto wygrał zakład, bo nie pamiętam :)???
No ja bo twierdziłeś że któryś z naszych wygra ten bieg a nie wygrał. Ale mniejsza z tym zakładem.
Sebekmotor pisze:Przy 3:3 kto wygrał zakład, bo nie pamiętam :)???
W sts jest zwrot ;)
never ride faster than your angel can fly
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Perez pisze:No ja bo twierdziłeś że któryś z naszych wygra ten bieg a nie wygrał. Ale mniejsza z tym zakładem.
Aaa okej. Gratulacje :) zakład jest zakład. Masz u mnie piwko :)
Nie żebym się czepiał, ale Jarosław znowu blokuje naszego :) Jeszcze bramę otwiera Worynie.