Sparringi 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#76 Postautor: Jaga » 8 lutego 2006, o 14:39

Cooper pisze:Nooo, na pewno :roll: Juz widze tournee pozegnalne Tonego po Polsce...Lublin, Rawicz, Krakow...pozegna sie z kazdym fanem osobiscie na pewno.

Widać że coś nie tak u Ciebie z rozumieniem txtu!!
Ja gdzies napisalem że z każdym ? Jeżeli jest plan żeby pojechał u was i pojedzie to nie znaczy że będzie po całej Polsce jeździł !!
Nie wiem ale chyba masz troszke za dużo testosteronu i Cie roznosi więc zrób coś z tym ... taka mała rada 8) :wink:

P.S.
Swoją drogą jeśli uważasz że Lublin to żużlowa dziura jak Kraków to tylko ci pogratulować !!
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#77 Postautor: jas » 8 lutego 2006, o 14:46

Jaga pisze:P.S.
Swoją drogą jeśli uważasz że Lublin to żużlowa dziura jak Kraków to tylko ci pogratulować !!

no to ja tez mu pogratuluje, trzezewj oceny sytuacji. moze nie jak Krakow, ale Lublin jest zuzlowa dziura.

i nie rozumiem podniecenia przyjazdem Rickiego cz Adamsa. po co mieliby sie oniz zjawic na sparingu w Lublinie. oczywiscie Ricki z powodu znajomosci z naszym dyrektorem oleje lige angielska i przyjedzie na sparing (!) do Lublina :lol: . podobnie z reszta jak Adams, ten z kolei przyjedzie z powodu sentymentu do Lublina :lol: . zejdzcie na ziemie, ktos z Grudziadza wkleil sklad w jakim pojechala w sparingu Masarna 2 lata temu, moze mi ktos podac jakies argumenty dlaczego u nas mialaby pojechac lepszym (i to duzo)?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Czarek
Trener

#78 Postautor: Czarek » 8 lutego 2006, o 14:46

Jaga pisze:P.S.

Jeśli chodzi o stadion to na pewno.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#79 Postautor: Jaga » 8 lutego 2006, o 14:53

No stadion o niczym przecierz nie świadczy a swoją drogą zapewniam was że między stadionem w Lublinie a tym w Krakowie to jest przepaść bo tam to jest poprostu dziura zabita dechami

jas jezeli Tony będzie miał lige no to oczywiste że nie przyjedzie na sparing (logiczne) a jeżeli będzie wolny to dlaczego miałby nie przyjechać ?
Tak czytając niektore wpisy dochodzoe do wniosku że uważaja iż Lublin to jest jedna wielka dziura tu sie nic w speedwayu nie dzieje nigdy tu nie przyjedzie jakiś sławny zawodnik bo i po co ?

W żeszofie też by nikt nie pomyslał że tacy kolesie jak Pedersen Holta przyjadą a co sie stało ? Oni tam są w klubie

Wiec troche optymizmu ludzie bo głupio wam będzie jak taki Tony przyjedzie ... choć rozumiem że lepiej się nastawić na to że nikt znany nie przyjedzie a być pozytywnie zaskoczonym jego obecnościa ;)
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior