Matej Kus
Re: Matej Kus
Nie chce mi się w to wierzyć. To są chyba jakieś jaja.
Tak w ogóle, czemu wcześniej nie było info o groźnym wypadku Mateja? Zdaje się, że działo się to ładnych kilka dni temu.
Tak w ogóle, czemu wcześniej nie było info o groźnym wypadku Mateja? Zdaje się, że działo się to ładnych kilka dni temu.
Pewnie Matej przechodzi reinkarnacji i trzeba sie poddać hipnozie i człowiek cofa sie do tego czasu kiedy żył i w hipnozie wszystko opowiada.
Może w poprzednim wcieleniu był Anglikiem lub mieszkał w Anglii i teraz powrócił do dawnego wcielenia
Proponuje każdemu oddać się takiemu leczeniu ale takie cacko kosztuje coś 200zł i byście zobaczyli czy juz kiedys żyliście
Może w poprzednim wcieleniu był Anglikiem lub mieszkał w Anglii i teraz powrócił do dawnego wcielenia
Proponuje każdemu oddać się takiemu leczeniu ale takie cacko kosztuje coś 200zł i byście zobaczyli czy juz kiedys żyliście
- _piotrusss
- Kadrowicz
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
no nie taka znowu super, bo wg artykulu po 2 dniach przypomnial sobie, ze nie umie mowic po angielsku i znowu duka : )
METHANOL ADVENTURE TEAM
Mi tez wpadla w rece nottinghamska mutacja Metra w ktorej byl artykul o Mateju - nawet wiekszy niz przentowany w jednym z poprzednich postow.
Gdyby ta metoda nauki angielskiego bylaby skuteczna w 100% to bym sam jakiegos dzwona zaliczyl bo niby juz trzeci raz na wyspach a gadka mi sie dalej nie klei nie mowiac juz o zrozumieniiu jak mi Angol szybko zabelkocze.
Gdyby ta metoda nauki angielskiego bylaby skuteczna w 100% to bym sam jakiegos dzwona zaliczyl bo niby juz trzeci raz na wyspach a gadka mi sie dalej nie klei nie mowiac juz o zrozumieniiu jak mi Angol szybko zabelkocze.
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...

-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Monter_77 pisze:Gdyby ta metoda nauki angielskiego bylaby skuteczna w 100% to bym sam jakiegos dzwona zaliczyl
Jest skuteczna ale nie na długo:
W czasie, kiedy posługiwał się językiem angielskim, Matej Kus nie był w stanie powiedzieć, jakiej jest prawdziwej narodowości, jak ma na imię ani czymś się zajmuje! Nie pamiętał także, aby kiedykolwiek wsiadał na motor! Agent czeskiego zawodnika Pavel Kubes powiedział, że Matej po około dwóch dniach ponownie przypomniał sobie, że jest czeskim żużlowcem i znowu nie jest w stanie wydukać nawet prostego zdania po angielsku.
Niech tam Matej duka dalej po angielsku. Lepiej, żeby przypomniał sobie jak się jeździ na żużlu. Skoro potrafił zapomnieć, że kiedykolwiek siadał na motor to nie wiem...
Może teraz przypomina sobie ze jest Mistrzem Świata na żużlu to warto go ściągnąć na mecz z Gnieznem.
Machnie 18 i po kłopocie.
Machnie 18 i po kłopocie.
Trzeba przyznać, że Matej zaprezentował się z bardzo dobrej strony. Pokonał 2 razy Hliba i bardziej doświadczonych Woelberta, Kinga i Wright'a. Warto na chłopaka stawiać.
PS. Na jak długo podpisaliśmy kontrakt z Kusem. Rok, dwa?
PS. Na jak długo podpisaliśmy kontrakt z Kusem. Rok, dwa?
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
chyba rok
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Indywidualne Mistrzostwa Czech Juniorów do lat 19
Wyniki po rundzie zasadniczej:
1. Filip Sitera (3,3,3,3) 12
2. Matej Kus (3,2,3,3) 11
3. Jan Holub (3,3,0,2) 8
4. Michael Hadek (1,2,2,3) 8
5. Martin Gavenda (2,1,3,2) 8
6. Pavel Fuksa (1,3,2,2) 8
7. Petr Babicka (2,2,1,1) 6
8. Michal Dudek (1,1,2,0) 4
9. Pavel Pucko (2,0,d,1) 3
10. Patrik Doubek (0,1,1,1) 3
11. Dominik Jech (0,0,1,0) 1
Półfinały:
1. Sitera, Gavenda, Fuksa, Dudek
2. Hadek, Kus, Babicka, Holub(w)
Finał:
Sitera, Kus, Gavenda, Hadek
Źródło : http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=224870
Wyniki po rundzie zasadniczej:
1. Filip Sitera (3,3,3,3) 12
2. Matej Kus (3,2,3,3) 11
3. Jan Holub (3,3,0,2) 8
4. Michael Hadek (1,2,2,3) 8
5. Martin Gavenda (2,1,3,2) 8
6. Pavel Fuksa (1,3,2,2) 8
7. Petr Babicka (2,2,1,1) 6
8. Michal Dudek (1,1,2,0) 4
9. Pavel Pucko (2,0,d,1) 3
10. Patrik Doubek (0,1,1,1) 3
11. Dominik Jech (0,0,1,0) 1
Półfinały:
1. Sitera, Gavenda, Fuksa, Dudek
2. Hadek, Kus, Babicka, Holub(w)
Finał:
Sitera, Kus, Gavenda, Hadek
Źródło : http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=224870
MOTOR LUBLIN
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Ciekawe czy pochodzi z ChrzanowaK.A.M.I.L. pisze:7. Petr Babicka (2,2,1,1) 6
MAtej w Równym. Tak się srał Ostrów u niego, już go chcieli kupować, a tu jak za darmo to nie brali