Lubelski klub w sezonie 2015.

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Rudy
Junior

Re: Lubelski klub w sezonie 2015.

#76 Postautor: Rudy » 5 września 2014, o 11:44

"Ciężko mi się wypowiadać odnośnie kolejnego sezonu. Chciałbym startować w Ekstralidze, ale musiałbym być w pełni zdrowy. Bardzo lubię startować na ekstraligowych torach. Jazda na nich sprawia mi olbrzymią frajdę." - sportowefakty

I tyle jeśli chodzi o jazdę Watta w 2 lidze.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".

tck
Senior

#77 Postautor: tck » 5 września 2014, o 12:02

Stachyra tez mial aspiracje do jazdy w EE :D

klops
Junior

#78 Postautor: klops » 5 września 2014, o 12:27

A na cholerę nam Watty, Miśki i Woodwardy w drugiej lidze? :lol:

Chyba tylko po to żeby pójść z torbami, ewentualnie dostać jakąś licencję nadzorowaną.

Nie wiem także na jakiej podstawie Zając zapowiada chęć walki o pierwszą ligę. Ja żadnych podstaw ku temu nie widzę, ani finansowych, ani organizacyjnych. Jeśli nawet udałoby się ten cel zrealizować to pewnie dalej balansowalibyśmy na krawędzi lig i byłaby ta sama bryndza co teraz.

Zamiast składu "na awans" wolałbym żeby zarząd zajął się na poważnie szkółką, zmienił formę działalności klubu na choćby spółkę Z O.O., bardziej profesjonalnie zorganizował wszystkie aspekty działalności klubu i zajął się poprawą wizerunku wśród własnych kibiców.

Jeśli w organizacji klubu zaczną zachodzić pozytywne zmiany to ja (pewnie nie tylko) strawię nawet tani skład złożony z młodych wynalazków wspartych jakimś Stachyrą czy innym upadłym.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.

Speedway-Mati
Zawodowiec