Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
- Egon
- Zawodowiec
Re: Pimp my kibic ;] - TU ZAMAWIAMY KOSZULKI POLO, CENA 30 ZŁ
Potwierdzam spotkanie odbyte orzelek wskazal na uszy rozowe..czy tam biale nie pamietam bo wlasnie powrocilem z Bagateli 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
a ta kasa na orawy to co za nia kupicie
http://kmzlublin.pl/
No to czego sie uzywa przy oprawach
Rolki do kas fiskalnych na przyklad. Albo transparent jakis zmalujemy, a moze flage jakas albo cos innego. Na pewno jakos sensownie te kase wykorzystamy, bez obaw 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
miszti pisze:No to jak, czy już klamka zapadła w związku z tym kolorem uszu?? Czy nie dałoby rady zrobić koszulek i z różowymi i z białymi uszami??
Ej wy sobie jaja robicie, czy tak na serio wszyscy?:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Mam pytanie: kiedy zostało/zostanie wysłane zamówienie na te koszulki polo
Staram się raczej śledzić ten temat, tak zresztą jak i inne, ale ta debata na temat koloru uszów u koziołka mnie lekko uśpiła
I jaki czas realizacji zamówienia
60-70 sztuk to raczej malutkie wyzwanie dla firmy zajmującej się takimi rzeczami, więc można się spodziewać w miarę szybkim czasie 

- Egon
- Zawodowiec
Nie chce sie wypowiadac ze kogos ale gizmo mowil w piatek ze dzis (czyli wlasnie w piatek) sklada zamowienie.. Wszyscy bysmy chcieli zeby koszulki byly na mecz z Miskolcem
wlasnie tak jak napisales ja tez podejrzewam ze to dla nich 3 godziny roboty..
Motor! Motor! Tylko Motor!
zamowienie poleciało w piatek okolo 20 ja tez mam nadzieje ze zdażą ale daję na to 50-50... Dochodzi jeszcze kurier, moze jakies opoznienie tak jak bylo z szalikami i bedzie co bedzie... A co do zamowienia to masz racje jest raczej małe ale ta firma nie robi tylko dla nas. Jak dzwoniłem do człowieka i spytałem czy kojazy o jakie polo mi chodzi to prosil żeby sprecyzować bo na ten dzień mieli około 15 zamowien na samo polo. Dochodzą do tego zamowienia na szaliki, tshirty, bluzy i inne gadzety i firma pewnie ma co robić.
Pozdrawiam