Karol Baran
Re: Karol Baran
śmiem wątpić:
GeloSMT 16 lipca 2012, o 07:05 w topicu "Motor Lublin - Orzeł Łódź 15.07.2012 godz. 18:00 pisze:Wrócił "stary dobry Karol" z zajawką i moja w tym głowa aby tak zostało !!
Pisząc najkrócej jak się da każdy kto ma fajne zdjęcia z Karolem i chciałby je upublicznić zapraszam do mnie na PW.
Moja znajomość czy też nieznajomość ma zasadniczo mały związek z tematem.
Raz jeszcze zapraszam do współpracy
Moja znajomość czy też nieznajomość ma zasadniczo mały związek z tematem.
Raz jeszcze zapraszam do współpracy
W dniu dzisiejszym Karol odbył swoje pierwsze jazdy na Tarnowskim owalu.Celem jazdy było "wybudzenie z zimowego snu" jak również lekkie testowanie silników z których to Karol jest bardzo zadowolony.Jutro zawody i walka o awans do finału. Trzymajcie kciuki
Źródło facebook, profil KB
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Baran ty siusiaku, jesteś takim amatorem, że Cię nawet Kuciapa grzywką nakrywa.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
OMG to mu teraz pojechałeś
Fajnie jest być "chojrakiem" zza komputera ale wiesz zapraszam Ciebie po meczu w Lublinie na spotkanie z Karolem ja zobowiązuje się to zorganizować a Ty będziesz miał okazja żeby pojechać wedle uznania Karola
Fajnie jest być "chojrakiem" zza komputera ale wiesz zapraszam Ciebie po meczu w Lublinie na spotkanie z Karolem ja zobowiązuje się to zorganizować a Ty będziesz miał okazja żeby pojechać wedle uznania Karola
ale to chyba nie w najblizszy czasie, bo 28 kwietnia o 18 to ja mam nadzieje, ze Karol bedzie wpieprzal slonecznik w Rzeszowie, a nie krecil sie po lubelskim parku maszyn
METHANOL ADVENTURE TEAM
Nie no chciałem koledze pomóc i zorganizować spotkanie z Karolem w najbliższym możliwym terminie bo z tego co pamiętam po prezentacji jak rozmawiał z zawodnikami nie bardzo coś komuś jechał także niech ma szanse 
- Egon
- Zawodowiec
Gelo a Ty jesteś sekretarką Karola że organizujesz mu spotkania?
Myślę, że podejść do zawodnika w Lublinie to można bez czyjejś pomocy
wszyscy się natomiast cieszymy, że dobrze żyjesz z Karolem i możesz takie spotkania z zawodnikami organizować 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Z Baranem rozmawiałem kilka razy, ale na pewno nie po prezentacji żadnej, więc musiałeś mnie z kimś pomylić. W poście języka może i użyłem mocnego, ale jestem rozgoryczony, że jeden z moich ulubionych zawodników rok po roku daje ciała na początku sezonu, tym razem jako jedyny z drużyny i to na torze, na którym potrafił zrobić 3,3,3,3 jeszcze 2 lata temu z wcale nie gorszymi rywalami. Może za dużo skoków na kanapie w okresie przygotowawczym? Przed meczem nawet stawiałem pieniądze na to, że Karol będzie top 5 meczu. Mam nadzieję, że te słowa podziałają mobilizująco, bo wolę się cieszyć z trójek Barana, niż całej reszty tego józkowego zaciągu.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Więc proszę zarówno Ciebie jak i kilku innych o to aby przestać używać tych pikantnych słów bo jakkolwiek zawodnikowi to nie pomaga
Bronić Karola już nie chce bo to nie ma sensu sam musi się wybronić postawą na torze i jako jeden z nielicznych ja nadal w to bardzo mocno wierzę!!!
Gelu, a czy to prawda, ze Karol w Łodzi miał tylko JEDEN motor? I jeśli tak to dlaczego?
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Tak to prawda. Zapytaj Miesiąca czy Trojana to prawdę Ci powiedzą.
Pieniędze dopiero dostaną w czerwcu na przygotowanie się do sezonu i myślę ze to jest tego przyczyną
Jeżeli nawet tak się stanie to chyba ktoś musi to wyjaśnić bo sytuacja jest iście patowa.
Tak Masi Karol miał w Łodzi jeden motocykl ale nie chce się rozpisywać dlaczego tak było w każdym razie sercem tego motocykla jest nowy silnik który jeszcze nie raz (mam nadzieje) przyda się bardzo w tym sezonie.
Tak Masi Karol miał w Łodzi jeden motocykl ale nie chce się rozpisywać dlaczego tak było w każdym razie sercem tego motocykla jest nowy silnik który jeszcze nie raz (mam nadzieje) przyda się bardzo w tym sezonie.
- Egon
- Zawodowiec
Nie, no jak by nie było, to z tym motocyklem to niepoważne. A jeśli by pogiął ramę przy dzwonie albo zdefektował w pierwszym biegu to co? No ale w sumie..kto nas może zdziwić jeśli nie Karol.. 
Motor! Motor! Tylko Motor!
Egon ja się z Tobą zgadzam w 100% nie ma mowy o podobnej sytuacji w przyszłości dlatego czas to wszystko wyjaśnić.
Spodobał mi się jeden z komentarzy w kurierze, więc tu wkleję 
Nie da Wardzała, nie da też Sprawka
tego co może dać ci zajawka,
bo bez zajawki Karol nie jedzie
czy to przy bandzie, czy też przy kredzie.
By nam Karola wyrwać z letargu
trzeba zajawki kupić na targu
i ją w Karola pośpiesznie wtłoczyć
wtedy na pewno z formą zaskoczy.
Pędź, więc Karolu z zajawką w parze!
Gorzej gdy jednak nam się okaże,
że Karol z formą znów zdefektował,
bo wziął zajawkę i przedawkował.
Mooocne 
Też to czytałem wczoraj ale bałem się wklejać żeby sobie nikt niczego głupiego nie pomyślał 
Być może Karolowi ten motor i nie jechał nic ale tez nie mógł powalczyć jak np trojan czy jeleń bo wiedział ze jak coś z motorem się stanie to będzie kiepsko aczkolwiek madej tak samo by pojechał w zastępstwie , i zgadzam się z opinia ze to nie powinno się zdarzać seniorowi zawodowcowi bo to 1 liga a nie 2 chociażby
Z tego co się dowiedziałem to Karol został zawieszony przez klub i nie chodzi tylko o jego wynik sportowy z Łodzi. Jeśli ktoś może to potwierdzić z innego źródła niż Jacek Z to bardzo proszę.

czyżby ktoś wreszcie przejrzał na oczy w tym klubie?
Lepiej późno niż wcale (po przegranym sezonie).
Każdemu jego Everest...
ermen pisze:czyżby ktoś wreszcie przejrzał na oczy w tym klubie?
Tylko, że by się nie okazało, że zarząd będzie musiał przeprosić Karolcia jak nie będzie kogo wstawić do składu np. kontuzje, czerwone kartony itp!