Lubelski klub w sezonie 2010

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
harry
Trener

Re: Lubelski klub w sezonie 2010

#901 Postautor: harry » 12 grudnia 2009, o 23:58

bartosch pisze:
Gawrzyk pisze:(...)Bedzie dobrze :lol: 8)

no ba! wszak gorzej sie nie da...

Nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej. Daj im szansę.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#902 Postautor: Hans » 13 grudnia 2009, o 00:04

Do Szansy to może warto skoczyć się podszkolić, zarządzanie i rachunkowość opanować w stopniu przynajmniej średnim, bo jakieś podstawy to tam są :wink:

harry
Trener

#903 Postautor: harry » 13 grudnia 2009, o 00:07

Czy to już za późno jest dla mnie? O co chodzi z tą Szansą?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#904 Postautor: Apocalips » 13 grudnia 2009, o 00:08

Mam jedno pytanie do Harry'ego i spółki. Sprawia Wam przyjemność kopanie leżącego ?
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

harry
Trener

#905 Postautor: harry » 13 grudnia 2009, o 00:16

A kto powiedział, ze leżą?
Wydaje mi się, ze kilka osób razem ze mną starają się jeszcze od dłuższego czasu obudzić śpiących królewiczów i poprosić ( mówiąc delikatnie) ich do działania. Ale widać, ze nasze starania maja głęboko gdzieś...
Ale nadzieja umiera ostatnia.
Moze w końcu się obudzą. Jeszcze nie wszystko stracone.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#906 Postautor: _piotrusss » 13 grudnia 2009, o 00:29

Nie kwestionuję, że macie dobre zamiary. Poziom szyderstwa i ilość jadu jednak powoduje (przynajmniej u mnie) irytację. Wszyscy wiemy, że jest kiepsko, wszyscy wiemy, że kontrakty z trzonem zespołu powinny już dawno być podpisane, wszyscy wiemy, że oczekiwanie zawodników na kontakt z klubu w sprawie nowego kontraktu - i ostatecznie jego brak - jest wielkim błędem włodarzy KMŻ, wszyscy wiemy, że wypowiedzi Pana Sprawki informujące o tym, że w kolejnym tygodniu będą kontrakty po czym nastaje cisza do czasu kolejnego takiego samego wywiadu, zaczynają wywoływać śmiech (przez łzy). To wiemy. Dlatego może czas skończyć z dogryzaniem i jak to dobrze powiedział Apocalips kopaniem leżącego poprzez powtarzanie w kółko tego co jest oczywiste i wiadome. Na dodatek okrywając się sztandarem walki o żużel, walki poprzez heroiczne nawoływanie i mobilizowanie (na forum internetowym) wodzów KMŻ do podpisywania kontraktów. Owszem można, ale raz, dwa trzy... nie więcej. Bo jak wspomniałem... stajecie się na własne życzenie irytujący dla reszty użytkowników.
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2009, o 00:38 przez _piotrusss, łącznie zmieniany 1 raz.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

harry
Trener

#907 Postautor: harry » 13 grudnia 2009, o 00:34

Mars pisze:[ Co do budowania zespołu mamy od tego działaczy ktorzy jak widzisz starają się jak mogą , aby nie kontraktować zawodników na których nas nie stać inni tego nie rozumieli.

A i jeszcze zapomniałem dodać ( biorąc pod uwagę Twoją wyjatkową znajomość tematu), że Jacek R. miał być pierwszym i najważniejszym punktem akcji kontraktowania zawodników obecnego klubu na przyszły sezon. A że zabierali się do tego jak pies do jeża, to wyszło jak wyszło.

harry
Trener