Karol Baran
Re: Karol Baran
Uważam że to raczej Karol szybko się otrząśnie i udowodni swoją przydatność na treningu.

Tylko, że by się nie okazało, że zarząd będzie musiał przeprosić Karolcia jak nie będzie kogo wstawić do składu np. kontuzje, czerwone kartony itp!
Poki co nie ma co sie srac, bo jesli to prawda to mamy wsrod seniorow najoptymalniejsza sytuacje, czyli 5 + 1 rezerwowy. Jak dla mnie to sluszna deycyzja, bo ile mozna dawac szans zawodnikowi, ktory gdyby nie nasz klub juz dawno wyladowalby w Krosnie? Moze warto sie tam przeniesc, podobno wyplacaja kase za punkty w terminie, a i hajs na sprzet przed sezonem sie zgadza... Niech sobie Karol sam to wszystko przemysli, przyjedzie na trening odpowiednio przygotowany i udowodni swoja przydatnosc dla zespolu.
Sober pisze:Poki co nie ma co sie srac, bo jesli to prawda to mamy wsrod seniorow najoptymalniejsza sytuacje, czyli 5 + 1 rezerwowy. Jak dla mnie to sluszna deycyzja, bo ile mozna dawac szans zawodnikowi
Skoro nie masz pewności że to prawda to po co komentujesz??
Remus pisze:Z tego co się dowiedziałem to Karol został zawieszony przez klub i nie chodzi tylko o jego wynik sportowy z Łodzi. Jeśli ktoś może to potwierdzić z innego źródła niż Jacek Z to bardzo proszę.
Czy poleciał już za to ban czy dopiero to się stanie ???
Kto wypuszcza tak idiotyczne informacje ???
Przeciez jest autor postu, a w poście od kogo ta informacja pochodzi. Sam zacytowałeś.
Każdemu jego Everest...
Szkoda tylko,że na 99% ktoś wmanewrował Pana Jacka Ziółkowskiego w tą plotkę bo ja byłem przed chwilą w klubie i wszyscy się z takiej informacji śmieją. Karol Baran nie jest zawieszony mało tego zamierza powalczyć o skład na Niedziele wbrew obiegowym opiniom 
A rozmawiałeś z Jackiem? Wątpię bo go w klubie wcale nie ma gdyż pracuje gdzie indziej. Dlatego też w swoim poście dałem to pod duży znak zapytania i prosiłem o potwierdzenie z innych źródeł tej informacji by upewnić się czy to prawda czy zwyczajna obiegowa plotka.
Proszę czytać powyższe ze zrozumieniem. Ewentualnie mogę pisać wolniej i drukowanymi. Wyluzuj troszkę Gelu lub zjedz Snickersa....
Jeśli faktycznie ta informacja jest błędna i w klubie nikt jej nie potwierdza to czyli podziękował za opinię z innego źródełka.
Proszę czytać powyższe ze zrozumieniem. Ewentualnie mogę pisać wolniej i drukowanymi. Wyluzuj troszkę Gelu lub zjedz Snickersa....
Jeśli faktycznie ta informacja jest błędna i w klubie nikt jej nie potwierdza to czyli podziękował za opinię z innego źródełka.

Moja rada- na przyszłość staraj się Ty jak i Inni którzy puszczają podobne plotki wyjaśnić to lub potwierdzić zanim wstawisz na forum bo później kilku mądrych podchwyci temat i wychodzi bagno 
Staram się tutaj, jest młody26, Ty i wielu innych blisko Karola.
A że wychodzi bagno, gorszego niż to forum bagna ze świecą szukać
A że wychodzi bagno, gorszego niż to forum bagna ze świecą szukać

To napisz do nich na priv. Już były takie akcje, że niektóre posty wręcz były cytowane w lubelskich gazetach. A po co robić czarni PR, mało jest problemów?
trening czyni mistrza.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/36541 ... wie-wyniki
Karol Baran rezerwowym. Myślę, że pozytywne zaskoczenie
Karol Baran rezerwowym. Myślę, że pozytywne zaskoczenie
Półfinał IMP w Krakowie
miejsce 7 Karol Baran 2 3 t 0 3 pkt 8
miejsce 7 Karol Baran 2 3 t 0 3 pkt 8
- stefanzdzialek
- Senior
ty zombi, a o czym jest post wyżej?
A swoją drogą ładnie Karol pocisnął, szkoda taśmy
A swoją drogą ładnie Karol pocisnął, szkoda taśmy
-
zuzlopiotrek
Karol to ikona naszego klubu, jezdzi u nas od poczatku istnienia KMZ i nawet tylko za to nalezy mu sie szacunek. Przez caly epizod drugoligowy byl naszym liderem i najbardziej walecznym zawodnikiem, w 1 lidze tez pokazal ze potrafi jezdzic na wysokim poziomie, az zal bylo patrzec na te posty pseudoznawcow zuzlowych, jechali po nim jakby skrzywdzil im rodzine (dziwne, lecz trafne porownanie
). Wiadomo sa w zyciu wzloty i upadki, jednak on mial zdecydowanie wiecej tych pierwszych podczas swojej przygody w Lublinie. Karolu, prawdziwi kibice dziekuja Ci za to co zrobiles dla naszego klubu i mamy nadzieje, ze Twoja przygoda z Lublinem jeszcze troche potrwa.
- stefanzdzialek
- Senior
Ikonę to se może kupić razem z ukraińskimi L&M, na razie niech utrzyma zajawkę do końca sezonu.
-
zuzlopiotrek
Smieszny jestes.
Po prostu mam szacunek do ludzi a szczegolnie do mojego ulubionego zuzlowca, chyba normalne nie?
A to, ze Ty utozsamiasz sie tylko z wynikami a nie np. z ludzmi wiernymi naszemu klubowi i chcacymi mu pomoc to juz Twoj problem. A dupe lepiej sam se wyliz bo widze ze Cie troche chyba swedzi. Nie podoba Ci sie to sie lepiej nie odzywaj bo mozesz trafic na niewlasciwa osobe.
Milczenie zlotem.
Po prostu mam szacunek do ludzi a szczegolnie do mojego ulubionego zuzlowca, chyba normalne nie?
A to, ze Ty utozsamiasz sie tylko z wynikami a nie np. z ludzmi wiernymi naszemu klubowi i chcacymi mu pomoc to juz Twoj problem. A dupe lepiej sam se wyliz bo widze ze Cie troche chyba swedzi. Nie podoba Ci sie to sie lepiej nie odzywaj bo mozesz trafic na niewlasciwa osobe.
Milczenie zlotem.
zuzlopiotrek pisze:
Milczenie zlotem.
To milcz.
-
zuzlopiotrek
lepiej ty milcz, ja wyrazilem swoja opinie i nie kierowalem jej do zadnego czlonka tego zasranego przez was forum, ale widze ze lepiej sie tu nie odzywac bo rzeczywiscieto bagno tak was pochlonelo, ze nie dacie innemu uzytkownikowi nawet PODZIEKOWAC za 5 lat wspolpracy z naszym klubem bez osmieszania i cisniecia innym, zalosne
to byl moj ostatni post na tym czyms. bez pozdrowien.
Amen.
Go Go Carlos
Go Go Carlos
To jest tak, że jak ktoś będzie kontuzjowany z półfinału z Krosna to jedzie Bali a jak ktoś z Krakowa to jedzie Baran.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
To już wyższa szkoła jazdy. Pytanie do pana Bazeli. Ale jak znam życie to rozstawieni sa przypisanie do poszczególnych półfinałow i tak czy siak wracamy do tej samej zasady.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
rozstawieni sa przypisanie do poszczególnych półfinałow i tak czy siak wracamy do tej samej zasady
Dokładnie tak jest.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
zuzlopiotrek pisze:Smieszny jestes.
Milczenie zlotem.
Dawaj dalej stary! Zdecydowanie za malo na tym forum Jatamanow-Dejmanow i podobnych, mozesz dolaczyc do tej zacnej ekipy!
btw. Kiedy to niby Karol pokazal, ze stac go na skuteczna jazde w I lidze? Fakt, jakies tam przeblyski byly, ale zeby nazwac go solidnym pierwszoligowcem (ktory wali na kazdym torze po 10 i wiecej) to jeszcze daleeeeeka droga.
Ale zeby nie bylo, Karol idzie (chyba) dobra droga i wczorajszy wystep oceniam pozytywnie. NIech to jednak przeniesie na lige, bo dwa dobre wystepy wiosny nie czynia. Ma teraz Karol rewelacyjny moment (mecze u nas z Ostrovia i Lodzia oraz wyjazd w Ostrowie) zeby troche mnie i kilku innych z tego forum uciszyc.