Treningi
Re: Treningi
Przecież ponoć jest niestabilny emocjonalnie, więc tego też nie można wykluczyć :)
A na poważnie, to faktycznie to był Drabik, :) są zdjęcia :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:Przecież ponoć jest niestabilny emocjonalnie, więc tego też nie można wykluczyć :)
Poka, poka :)
Będę Maksowi kibicował jak każdemu zawodnikowi Motoru (nawet Jeleniewskiemu). Ale wielkim jego fanem nie jestem. Wolałbym Duzersa w ostatnim sezonie Lamparta na juniorce. Drabik z pewnością jest bardziej przyszłościowy ale daleka przyszłość wobec przyszłego sezonu schodzi na plan dalszy. Trzeba było rzucić wszystkie siły i sięgnąć po złoto 2022.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Gelo pisze:Będę Maksowi kibicował jak każdemu zawodnikowi Motoru (nawet Jeleniewskiemu). Ale wielkim jego fanem nie jestem. Wolałbym Duzersa w ostatnim sezonie Lamparta na juniorce. Drabik z pewnością jest bardziej przyszłościowy ale daleka przyszłość wobec przyszłego sezonu schodzi na plan dalszy. Trzeba było rzucić wszystkie siły i sięgnąć po złoto 2022.
Tylko czy obecny Dudek daje więcej niż Drabik ma potencjału? To gość, który miał dużo lepsze sezony na juniorce niż Kubera czy Smyk. A Dudek nie jest jakąś niewyobrażalną rakietą na 2.2.
- niespokojny
- Trener
Gelo pisze:Będę Maksowi kibicował jak każdemu zawodnikowi Motoru (nawet Jeleniewskiemu). Ale wielkim jego fanem nie jestem. Wolałbym Duzersa w ostatnim sezonie Lamparta na juniorce. Drabik z pewnością jest bardziej przyszłościowy ale daleka przyszłość wobec przyszłego sezonu schodzi na plan dalszy. Trzeba było rzucić wszystkie siły i sięgnąć po złoto 2022.
Z dwojki Drabik Dudek lepszym wyjsciem bylo zakontraktowanie tego pierwszego. Natomiast tez czuje lekki niedosyt. Dudek za Jarka to by byla opcja nawet na rok i stalibysmy sie faworytem do zlota. Plus jest taki ze nie trzeba drzec o awans Falubazu i mozna jego mecze ogladac ze spokojem.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Mi sie wydaje ze Maks to będzie złoty strzał. Jak taki Dan we Wrocku w finale.
Ostatnio zmieniony 29 września 2021, o 22:44 przez Perez, łącznie zmieniany 1 raz.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
CKM1946
- Zawodowiec
niespokojny pisze:Gelo pisze:Będę Maksowi kibicował jak każdemu zawodnikowi Motoru (nawet Jeleniewskiemu). Ale wielkim jego fanem nie jestem. Wolałbym Duzersa w ostatnim sezonie Lamparta na juniorce. Drabik z pewnością jest bardziej przyszłościowy ale daleka przyszłość wobec przyszłego sezonu schodzi na plan dalszy. Trzeba było rzucić wszystkie siły i sięgnąć po złoto 2022.
Z dwojki Drabik Dudek lepszym wyjsciem bylo zakontraktowanie tego pierwszego. Natomiast tez czuje lekki niedosyt. Dudek za Jarka to by byla opcja nawet na rok i stalibysmy sie faworytem do zlota. Plus jest taki ze nie trzeba drzec o awans Falubazu i mozna jego mecze ogladac ze spokojem.
Nie no. Dudek to na pewno była lepsza opcja. Może nie jakiś widowiskowy ale do bólu stabilny na poziomie 10pkt. Z Drabikiem może być różnie , albo się uda albo nie. Talent jest ale czy cała reszta zagra tego nawet on sam nie wie.
Co do tego Falubazu to można posłuchać od ludzi z ZG że Dudek nie płacze z powodu spadku bo wreszcie sie uwolnił z tego "związku"
Ostatnio zmieniony 29 września 2021, o 22:45 przez CKM1946, łącznie zmieniany 1 raz.
To jest tak. Potencjał Drabika moim zdaniem jest bardzo przeszacowany. Ale pewnie kieruję się naocznymi spostrzeżeniami z zawodów na których byłem i Maks nie robił wrażenia jak na dwukrotnego mistrza świata juniorów. Dudek jednak w tym roku był na wąskim rynku polskich seniorów czołowym zawodnikiem, z szansą na start w GP. To co najbardziej "pociągające" w Drabiku to jest to, że nic nie wiadomo. A że może być lepszy od Buczkowskiego - to tak.
Gelu mam nadzieję że zaskoczy Cię Maks bardziej niż Zagar tego Tobie i sobie życzę.
No właśnie z Zagarem było tak, że Kuba chciał go rok wcześniej niż do nas trafił. Ja bym się puknął w czoło. Rok później Matej odjechał u nas sezon życia. Ale kto dzisiaj ma rację?
Z Buczkiem i Hampelem w finale nie miał.
Jasne. Ale w poglądach o żużlu nie kierujmy się sympatiami, czarną listą itd. Chcesz mieć mistrza Polski? Bierzesz do Sparty Artioma. Chcesz wejść do playoff będąc ubiegłorocznym beniaminkiem? Bierzesz Emila i lidera spadkowicza. A my lubujemy się w zawiasach. Okej. To podniecające. Ale ryzykowne.
Ja Cię rozumiem. Ale to już pytanie do Prezesa dlaczego tak a nie inaczej. Tym bardziej że moim zdaniem Dudek za rok nie wróci do Zielonej.