Więc......
KTO wpadł na pomysł sprowadzenia tego Cipka z Tarnowa ???
Wywiady z ludźmi lubelskiego żużla
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Proszę, tu jest prawie cały zeskanowany materiał z dzisiejszego LSE:
http://www.imagic.pl/files/view/341/skanuj0002.jpg
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6baae89ed2fd644b.html
Dziwi mnie postawa pana Kasińskiego( i pewnie nie tylko mnie) dlaczego przy już pewnym zwycięstwie nie zrobił takiego samego manewru jak w Krośnie?? Po co Jeleń, Knapp i Jacuś
jechali 6- krotnie, a Maciek tylko 3 razy, rafał 5 , lubos 4
I nie mówcie, że to było tańsze, poprostu pan kasiński myśli sobie, tak jak to powiedział Grzesiek Knapp:
nie zapłaci zawodnikom , rozwiąże klub, stworzy nowy i bedzie zadowolony. A potem odejdzie i do Lublina nikt nie będzie chciał przyjść.
Bo nie dość, że nie ma lotniska, to jeszcze nie chcą placić.
Myślę, że wywiad z piotrkiem Świstem jest jednym z ciekawszych jaki ostatnio ukazał sięw LSE
I tu pytanie do panów, którzy działają w klubie(a takich na forum nie brakuje):
Dlaczego nikt nie chce się skontaktować ze Świstem
Moze nie jeździł na miarę naszych oczekiwań, ale przecież nadal jest naszym zawodnikiem i mozna się z nim skontaktować.
Chciałbym, aby piotrek pojawił się na meczu z Grudziądzem i pokazazał wszystkim, że nie jest gorszy od jacusia....
http://www.imagic.pl/files/view/341/skanuj0002.jpg
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6baae89ed2fd644b.html
Dziwi mnie postawa pana Kasińskiego( i pewnie nie tylko mnie) dlaczego przy już pewnym zwycięstwie nie zrobił takiego samego manewru jak w Krośnie?? Po co Jeleń, Knapp i Jacuś
nie zapłaci zawodnikom , rozwiąże klub, stworzy nowy i bedzie zadowolony. A potem odejdzie i do Lublina nikt nie będzie chciał przyjść.
Bo nie dość, że nie ma lotniska, to jeszcze nie chcą placić.
Myślę, że wywiad z piotrkiem Świstem jest jednym z ciekawszych jaki ostatnio ukazał sięw LSE
I tu pytanie do panów, którzy działają w klubie(a takich na forum nie brakuje):
Dlaczego nikt nie chce się skontaktować ze Świstem
Moze nie jeździł na miarę naszych oczekiwań, ale przecież nadal jest naszym zawodnikiem i mozna się z nim skontaktować.
Chciałbym, aby piotrek pojawił się na meczu z Grudziądzem i pokazazał wszystkim, że nie jest gorszy od jacusia....
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2006, o 12:06 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łoptymista
- Trener
A ja czekam na odpowiedzi pana Kaisńskiego. Może też wypowie się w LSE. Na razie koljny raz dostaje po dupie. Wcześniej od byłego prezesa, teraz od (byłych ??) zawodników. Nie zmienia to faktu, że lepiej dla TZ będzie aby wrocil do Tarnowa jeszcze dzisiaj. A jak nie chce do Tarnowa to moze Jozki go wezma. (czesc kibicow pewno chetnie doplci do rtakiego transferu) 
Lotnisko, inna sprawa, zaległości jeszcze inna.
Dlaczego Lubos pojechał w 4 wyścigach? Sam o tym powiedział w wywiadzie. Zapewne zdobyłby więcej punktów niż 10 a wtedy jak wiadomo są większe stawki. To samo dotyczyło Rempały w pozostałych meczach.
Widać, że atmosfera w klubie nie jest najlepsza.
Na początku był Świst, później Rempała i Knapp a w końcu nawet Polak.
Do tego klub ma zaległości w stosunku do zawodnika zagranicznego-Tomicka. Możliwe też, że pozostali krajowi zawodnicy, również nie otrzymują pieniędzy za swoje punkty.
Jest po prostu ekstra.
Ale ile jest w Polsce klubów w których nie ma kłopotów, zaległości?
Oby tylko pod koniec sezonu wszystko zostało uregulowane. Jeżeli nie, na długo zapamiętamy sezon 2006 i pracę dyrektora Kasińskiego.
Ot tyle...
Dlaczego Lubos pojechał w 4 wyścigach? Sam o tym powiedział w wywiadzie. Zapewne zdobyłby więcej punktów niż 10 a wtedy jak wiadomo są większe stawki. To samo dotyczyło Rempały w pozostałych meczach.
Widać, że atmosfera w klubie nie jest najlepsza.
Na początku był Świst, później Rempała i Knapp a w końcu nawet Polak.
Do tego klub ma zaległości w stosunku do zawodnika zagranicznego-Tomicka. Możliwe też, że pozostali krajowi zawodnicy, również nie otrzymują pieniędzy za swoje punkty.
Jest po prostu ekstra.
Ale ile jest w Polsce klubów w których nie ma kłopotów, zaległości?
Oby tylko pod koniec sezonu wszystko zostało uregulowane. Jeżeli nie, na długo zapamiętamy sezon 2006 i pracę dyrektora Kasińskiego.
Ot tyle...
trening czyni mistrza.
bkapusta pisze:Gelo pisze:Ja nie widzę innego wyjścia - Piotr Świst jeżdżącym trenerem TŻ w sezonie 2007!!!
O niezle
- Łoptymista
- Trener
portek pisze:Zarówno Świst jak i ojciec Karola Polaka, mają zamiar podac klub do sądu. No nie ciekawie...
A niech podaja. Jesli sadza, ze dzieki temu szybciej dostana kase... No chyba, ze za wczasu chca zabezpieczyc swoje w obawie przed innymi wierzycielami
Gelo pisze:bkapusta pisze:Gelo pisze:Ja nie widzę innego wyjścia - Piotr Świst jeżdżącym trenerem TŻ w sezonie 2007!!!
O niezleA tak całkiem poważnie - dałbym mu jeszcze szansę. Ponieważ będą wybory, to i zapewne turniej prezydenta - zaprosiłbym Śwista. I na memoriał też. Chętnie zobaczyłbym go w akcji, skoro twierdzi że dogadał sie ze sprzętem.
A tak calkiem powaznie to wypadaloby go zaprosic najpierw na trening, niech sie objezdzi po kontuzji - bedzie uczciwie, a dopiero pozniej na zawody.
Bo jak go "wyrwa" z domu tylko na zawody to roznie moze byc, i znow bedzie gadanie, ze Swist nie potrafi jezdzic.