FINAÅ BK w Lublinie
-
Gość
FINAÅ BK w Lublinie
Zbliża się finał BK, który zostanie rozegrany w Lublinie. Czy waszym zdaniem nasz Dawid Stachyra ma na własnym torze jakieś szanse??? Ja sądzę, że stać go na awans do pierwszej ósemki, ale na nic więcej.
Czekam na wasze refleksje na ten temat !!
Czekam na wasze refleksje na ten temat !!
Dla mnie murowanym faworytem jest Hlib ktory swietnie czuje sie na naszym torze mysle ze przeszkodzic mu moze jedynie miedzinski (watpie) ew. defekt lub upadek.
Co do Dawida to na swoim torze ma szanse zalapac sie nawet do pierszej piatki !! Jesli oczywiscie bedzie dobrze przygotowany sprzetowo i nie bedzie zostawal na starcie.
pozdrawiam
Co do Dawida to na swoim torze ma szanse zalapac sie nawet do pierszej piatki !! Jesli oczywiscie bedzie dobrze przygotowany sprzetowo i nie bedzie zostawal na starcie.
pozdrawiam
-
Michael
Wiecie, Dawid jak jezdzi kazdy widzi.W jego jezdzie nie ma finezji, polotu balansu cialem, dynamiki. Jezdzi tak jakby byl przybity do motocykla, pasywnie, sztywno.Dlatego uplasuje sie moim zdaniem mniej wiecej w miejscach 5-10.Tu beda startowac naprawde dobrzy zawodnicy a nawet bardzo dobrzy jak na Dawida:M.Jablonski,P.Hlib, K.Buczkowski, K.Zabik, A.Gomolski, A.Miedzinski, P.Miesiac.Jak uplasuje sie w pierwszej 7 to bedzie dobrze.Ale w sporcie roznie to bywa.
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2004, o 13:09 przez Michael, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Gość
Zgadzam sie w 100% z wypowiedzią Michaela. W życiu nie widziałem w wykonaniu Dawida jakichkolwiek mijanek lub jakiejś walki na torze. Jak wyjdzie mu strart to pojedzie dobrze, a jak bedzie zostawał pod taśmą to skazuję go na pożarcie
Faworyta upatrujÄ™ w 3 zawodnikach:
PAWEŠHLIB- sami widzieliście co wyprawia na naszym torze. Jeździ po prostu rewelacyjnie i jest głównym kandydatem do zdobycia BK
ADRIAN MIEDZIŃSKI- wiem, że stać go na naprawdę wiele. Jest w stanie to wygrać, chociaż na lubelskim torze nie jeździ aż tak bardzo rewelacyjnie, bo pamiętam jak objeżdżał go nasz Daniel Jeleniewski.
PAWEŠMIESIĄC- naprawde dobra forma. Tor może nie taki jak w Rzeszowie(chociaż kto wie jak przyjedzie Kaczmarek),ale dobrze się na nim czuje.
Już niedługo sie przekonamy !!
Faworyta upatrujÄ™ w 3 zawodnikach:
PAWEŠHLIB- sami widzieliście co wyprawia na naszym torze. Jeździ po prostu rewelacyjnie i jest głównym kandydatem do zdobycia BK
ADRIAN MIEDZIŃSKI- wiem, że stać go na naprawdę wiele. Jest w stanie to wygrać, chociaż na lubelskim torze nie jeździ aż tak bardzo rewelacyjnie, bo pamiętam jak objeżdżał go nasz Daniel Jeleniewski.
PAWEŠMIESIĄC- naprawde dobra forma. Tor może nie taki jak w Rzeszowie(chociaż kto wie jak przyjedzie Kaczmarek),ale dobrze się na nim czuje.
Już niedługo sie przekonamy !!
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Szykują się naprawdę ciekawe zawody. W końcu będzie można zobaczyć śmietankę żużlowych talentow w kraju. Co do szans Dawida - bąxmy szczerzy - miejsce w piątce to będzie ogromny sukces, a realnie patrząc to Dawid wyląduje gdzieś w przedziale 6-10 - takie jest moje zdanie. Jako głownego farowyra widzę Hliba, ale Miedziak, Buczek, Gomóła, Miesiąc na pewno nie odpuszczą. Kto wie, a może szykuje się spora niespodzianka? Dowiemy się 29 lipca.
PS. Kto się orientuję o której początek zawodów i po ile liczą się bilety?
PS. Kto się orientuję o której początek zawodów i po ile liczą się bilety?
-
Gość
-
Gość
djrafix pisze:a Kołodziej czy Rempała bedą jeździli?
Kolofdziej i Rempala maja juz na karku 20 wiosen, a BK to zaowdy dla zuzlowcow do lat 19...
Widez, ze niektorzy doceniaja naszgo Pawla. Ja bym sie cieszyl jakby Miesiac uplasowal sie w pierwszej piatce;]
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2004, o 21:01 przez michal85, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
-
Gość
-
sledzio
-
Gość
Wątpie aby Dawid znalazł się w pierwszej trójce.Ale na miejsce od 5-8
stać go napewbno.Głownym faworytem bedzie Hlib.On sie bardzo dobrze czuje na Lubelskim torze.On zawsze w Lublinie robił po 10 pkt.On ma dopiero 18 lub 19 lat on dalej rozwija swoje umiejętności.Ale jestem ciekawy jak pojedzie młodszy z braci Kasprzaków.Bardzo mnie to ciekawi.Ale do Lbn przyjezdza tesh Miedziński on tesh się bedzie liczył w wygranej.
Fantys pisze:... Głownym faworytem bedzie Hlib.On sie bardzo dobrze czuje na Lubelskim torze.On zawsze w Lublinie robił po 10 pkt.On ma dopiero 18 lub 19 lat ..
18 (1986r.)
Jak Stachyra znajdzie się w 10 to będzie to dobre osiągnięcie, przecież w walce z Hlibem, Miedzińskim i kilkoma innymi zawodnikami nie ma najmniejszych szans, sami widzieliśmy na ostatnim meczu jak Hlib w 1 wyścigu łatwo przeszedł Dawida
- kuki
- Kontakt:
ego co pamiętam to zawody będą 29 a nie 27 poozdro:Dzdunek pisze:A właśnie te zawody są 27 czy 29 lipca bo słyszałem 2 różne wersje i nie wiem do której sie ukierunkować, ponieważ juro wyjeżdżami nie wiem kiedy mam wrócić !!! Wiem,że było to na programie z meczu, ale mi go gdzieś wcięło
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM
E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574
TÅ» SIPMA LUBLIN
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAÅEGO TÅ»L I TY TEÅ» TRZYMAJ SIĘ
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM
E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574
TÅ» SIPMA LUBLIN
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAÅEGO TÅ»L I TY TEÅ» TRZYMAJ SIĘ
-
Gość
Manback pisze:Najpierw trzeba sobie zadać pytanie czy Dawid w ogóle w tych zawodach pojedzie, a ciemno to widze...
Nawet jeśli Dawid pojedzie w BK obawiam się, że znowu będzie cieniem zawodnika tak jak po wcześniejszej kontuzji...
Szkoda, bo myślałem, że na własnych śmieciach powalczy
Dawid wracaj szybko do zdrowia!!!