Obcokrajowiec - nowa ankieta
Obcokrajowiec - nowa ankieta
Zapewne znowu kogoś zabraknie na liście - ale teraz powinno być już dobrze. Głosujmy jeszcze raz.
Panowie, musimy sie zdecydować-czy wypisujemy wszystkich żużlowców, którzy nie sa zatrudnieni w Polsce, czy jedynie tych, co nam moga pomóc! Co chwile pada nowe nazwisko, zgoda, kazdy ma prawo miec swojego faworyta ale nie typujmy cieniasów. Jednego juz mamy...To musi być klasowy, pewny zawodnik, choć wybieramy z niedobitków. Nie szukajmy więc na Wyspach Owczych, w Tajlandii, czy jak nasi kochani znawcy, nowych objawień w zagranicznych turniejach. Połowę bym usunął , bo nie jest lepsza od Pulpeta.
Moja para-Hamill/Ermolenko
Moja para-Hamill/Ermolenko
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2005, o 15:15 przez Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
Wahałem się między Klingbergiem i wujkeim Samem:) ale ostatecznie postawiłem na tego pierwszego głównie dlatego że jeździł nieźle rok temu w ostrowie ( nie zszedł popniżej dychy nigdy ) Sam wydawał mi sie za bardzo ryzykowny ze względu na swój wiek choc mam jakies takie dziwne przeczucie ze mogłby trzaskac trójki rowno, tym bardziej ze zawsze dysponował swietnymi startami i szybkim sprzętem czyli wszystkim czego brakuje Jensenowi. A najbardziej mi zaimponował w 98 roku jak Wybrzeże nas wtedy przywiozło do 24 a Ermolenko przyjeżdżał o długośc prostej przed Adorianem!
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2005, o 15:17 przez Dobromir, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja dalej jestem za Lukasem Drymlem, moze i mu slabo idzie, ale polska 1 liga nie stoi na jakims porazajÄ…cym poziomie, a Lukas ma cos do udowodnienia polskim dzialaczom. Klingberga ogladalem ladnych pare razy w GP i mnie nie zachwycil, owszem mial kilka udanych rund, jednak wiecej bylo tych nieudanych, dla mnie to zawodnik pokroju Jensena (chociaz chcialbym sie mylic), Dryml rok temu tez jezdzil fatalnie, ale on byl swiezo po kontuzji, rzeczywiscie moze ma jakas blokade psychiczna, lecz ja bym zaryzykowal. Jesli nie Dryml to postawilbym na Darkina albo Laukkanena 
PeQ- pisze:Osobiscie zaglosowalem na Mateja Zagara... calkiem niezle sobie Zegarek poczyna
Zmniejsz ten obrazek bo sie forum rozjezdza.
Zagar odpada. Ponoc broni sie przed polska liga jak moze. A szkoda, bo moglby niezle punktowac.
Osobiscie jestem za Klingbergiem. Solidny zawodnik, swoje by zrobil. W sumie dziwie sie, ze nie znalazl zatrudnienia w polskiej lidze.
- Łoptymista
- Trener