Chyba każdy już doszedł do siebie po świętowaniu największego sukcesu w historii Z5.
Kolejny bieg z kozłem na plastronach już za 7 miesięcy.
Mamy więc trochę czasu na podywagowanie.
Na dziś wiemy, że :
1. Bartolomeo
2. Domin
3. Mały
4. xxxxxx
5. xxxxxx
6. Mati
7. xxxxxx
Interia podaje, że U24 będzie u nas Kvech a Wiktor idzie do pierników.
W Mikkela nie wierzę, choć chciałbym żeby został - wydawał się zżyty z Motorem.
Choć muszę napisać, że na wymianie Mikkel - Fredka - wcale nie musimy wyjść gorzej.
Jeśli na Fredkę zadziała efekt świeżości to możemy mieć raidera TOP 5 a nawet TOP 3.
Tak czy inaczej, niech się dzieje Wola Nieba, z nią się zawsze zgodzić trzeba.
Motor Lublin w sezonie 2023
Motor Lublin w sezonie 2023
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Re: Motor Lublin w sezonie 2023
Że co? :D Chyba źle przeczytałeś :) Nie ma żadnego tematu Kvecha w Motorze.DrPaiHiWo pisze:Interia podaje, że U24 będzie u nas Kvech a Wiktor idzie do pierników
A co do Jarka. Ryzyko zawsze istnieje, bo to tylko zużel. Kto by przypuszczał, że po kilku latach cyborgowania, Emil nagle spadnie na średnia poniżej 2.0? Jarek jednak jest kilka lat od Protasa młodszy i raczej ten sezon nie wyglądał na jego last dance. Protas natomiast juz od kilku sezonów regularnie szedł w dół.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Szukałem w necie ale na szybko nie znajdę.
Serio widziałem artykuł, w którym było napisane że Wiktor idzie do Torunia a my bierzemy Kvecha na U24.
Serio widziałem artykuł, w którym było napisane że Wiktor idzie do Torunia a my bierzemy Kvecha na U24.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
No i Jarek w przeciwieństwie do Protasiewicza nie zalicza za dużo upadków. W tym sezonie jakoś nie kojarzę żeby Hampel leżał w jakimś meczu. Protasiewicz z kolei zaliczał dzwony notorycznie i te upadki ciągnęły go w dół.
W sytuacji
1. MM
2. BZ
3. JH
4. DK
5. FL
6. MC
7. SB
8. WL
to byłaby przekurewsko mocna ekipa seniorsko - z wyraźnym liderem, bez dziur, z gwarancją minimum 5 x 8 pkt na miejsca od 1 do 5. To jeszcze nie jest wprawdzie gwarantem wygranego każdego meczu - ale nie oszukujmy się w piątce jest 5 rajderów, z których każdy może dwóchyfrówkę wykonać bez zastanowienia.
Do tego formacja młodzieżowa też powinna minimum 5 dorzucić w ogólnym rozrachunku 15 biegów.
Szczerze myślę, że piłka z MM jest może jeszcze w grze, ale nie wierzę za bardzo w pozytywne zakończenie. I... chciałbym, żeby mnie moja wiara zawiodła
1. MM
2. BZ
3. JH
4. DK
5. FL
6. MC
7. SB
8. WL
to byłaby przekurewsko mocna ekipa seniorsko - z wyraźnym liderem, bez dziur, z gwarancją minimum 5 x 8 pkt na miejsca od 1 do 5. To jeszcze nie jest wprawdzie gwarantem wygranego każdego meczu - ale nie oszukujmy się w piątce jest 5 rajderów, z których każdy może dwóchyfrówkę wykonać bez zastanowienia.
Do tego formacja młodzieżowa też powinna minimum 5 dorzucić w ogólnym rozrachunku 15 biegów.
Szczerze myślę, że piłka z MM jest może jeszcze w grze, ale nie wierzę za bardzo w pozytywne zakończenie. I... chciałbym, żeby mnie moja wiara zawiodła
DON'T THINK!!! DRINK!!!
Sebekmotor pisze:W tym sezonie jakoś nie kojarzę żeby Hampel leżał w jakimś meczu.
Wywalił się w 1/4 play-off na torze w Lesznie. Razem z Michelsenem.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
- Retrospeedway
- Senior
Panowie było słuchać uważnie Kępy,powiedział wyraźnie zawodnicy "odchodzą" czyli liczba mnoga zatem więcej niż jeden odejdzie.Wiktor Lampart nie odchodzi zostanie dopiero wypożyczony na wiosnę.Michelsena i Drabika już nie ma.Módlmy się aby do naszej ekipy nie dołączył Jack Holder,Lindgrena przełknę.
Dobra Panowie, ja już wszystko wiem. Świeże bułeczki z piekarni
MIkkel w Czewie na 2 lata.
Ma za zadanie zbić KSM i wraca na 2025

MIkkel w Czewie na 2 lata.
Ma za zadanie zbić KSM i wraca na 2025
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski