Finał DMP: Sparta Wrocław - Motor Lublin 43:47, 29.09.2024,
Finał DMP: Sparta Wrocław - Motor Lublin 43:47, 29.09.2024,
Krawczyk się odnalazł, Kowalski w super formie i tylko jedna dziura w postaci Gustsa. Moim zdaniem szanse w dwumeczu są wyrównane.
Ostatnio zmieniony 29 września 2024, o 21:04 przez kdsz, łącznie zmieniany 3 razy.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Re: Finał DMP: Sparta Wrocław - Motor Lublin
Wszystko zależy od tego ile uciułamy we Wrocku. Myślę, że nie powtórzy się mecz z Torunia, gdzie cały czas był remis i odskoczyli nam w 3 ostatnich biegach, przez co nie było szans na taktyczne. Jeżeli mają odskoczyć to lepiej wcześniej i gońmy zmianami.
U nas wygramy, tylko nie możemy mieć straty 20 punktów. Minimum 40 punktów we Wrocku i będzie ok.
U nas wygramy, tylko nie możemy mieć straty 20 punktów. Minimum 40 punktów we Wrocku i będzie ok.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
To kiedy poznamy daty kiedy odbędą się oba mecze?
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Re: Finał DMP: Sparta Wrocław - Motor Lublin, 29.09.2024
Łopata przed chwilą powiedział, że finał już w niedzielę.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Pierwszy mecz w niedziele po GP, takze o punkty Fredki mozna juz zaczac sie martwic X)
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Wygramy we Wrocławiu. To nie motoarena.
Ja mam pytanie do znawców taktyki. Jak ustawić skład na mecz? Czy taki jak w Lublinie z Toruniem? Wydaje mi się że tak.
Pogoda powinna sprzyjać silnikom 15 stopni w dzień max wieczorem wiadomo poniżej 10.
Pogoda powinna sprzyjać silnikom 15 stopni w dzień max wieczorem wiadomo poniżej 10.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Stal z 3 kewlarami (Fajfer, Wozniak, junior) i slabym Miskowiakiem robi 40 pkt. Ostatni biegi odpuszczony przez Spartak wyrownuje troche niemoc gorzowian.
Teraz na powaznie, Wroclaw ma 3 grajkow plus Kowalski (jakos nadal nie moge sobie wyobrazic, ze to jest gosc na 10 pkt.). Do tego jeden junior jadacy jako tako. 40 punktow to absolutne minimum, co trzeba tam ujechac. Bedzie chlodno, a Spartak arena to nie Tortor :)
Teraz na powaznie, Wroclaw ma 3 grajkow plus Kowalski (jakos nadal nie moge sobie wyobrazic, ze to jest gosc na 10 pkt.). Do tego jeden junior jadacy jako tako. 40 punktow to absolutne minimum, co trzeba tam ujechac. Bedzie chlodno, a Spartak arena to nie Tortor :)
Ostatnio zmieniony 26 września 2024, o 08:19 przez luCas, łącznie zmieniany 2 razy.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Jakie 40 pkt ? Bez żartów. 45 to jest minimum. Słabi są fest.
Dajcie spokój. Gorzów jest w poważnym kryzysie, szkoda porównywać. Miskowiak na tle kolegów wygląda lepiej, nie przez wzrost formy, tylko koledzy jadą takie dno.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Re: Finał DMP: Sparta Wrocław - Motor Lublin, 29.09.2024, godz. 19:15
Spokojnie, postawi się kupon na Sparte to na pewno nie wejdzie. Sprawdzona taktyka :)
Wspaniale. Rewanż w sobotę kiedy mam akurat wesele (tak jak pewnie masa innych ludzi)...
Cały tydzień będę się modlił o nieustanne ulewy w Lublinie.
edit: accuweather pokazuje 11 milimetrów na przyszłą sobotę. I tego się trzymajmy. Tak musi być.
Cały tydzień będę się modlił o nieustanne ulewy w Lublinie.
edit: accuweather pokazuje 11 milimetrów na przyszłą sobotę. I tego się trzymajmy. Tak musi być.
Richie Faulkner:
-
rumburaquee
- Zawodowiec
A dlaczego sobota a nie niedziela!!!
żeby można było się w spokoju napić :)
Człowiek cały sezon ogląda nudne jak flaki mecze, a na najważniejszym nie może być, bo z jakiegoś powodu akurat wybrali sobotę (kiedy niedziela była wolna).
Napić się można i w niedzielę, wystarczy urlop... tak jak to było rok temu i dwa lata temu.
Decyzja kijowa jak siedem nieszczęść i z całego serca liczę na atak jesiennej pluchy.
Napić się można i w niedzielę, wystarczy urlop... tak jak to było rok temu i dwa lata temu.
Decyzja kijowa jak siedem nieszczęść i z całego serca liczę na atak jesiennej pluchy.
Richie Faulkner:
luCas pisze:Stal z 3 kewlarami (Fajfer, Wozniak, junior) i slabym Miskowiakiem robi 40 pkt. Ostatni biegi odpuszczony przez Spartak wyruwnuje troche niemoc gorzowian.
A Kowalski nie strzelił z nami ostatnio kompletu? ;-)
-
rumburaquee
- Zawodowiec
RadeKas pisze:Człowiek cały sezon ogląda nudne jak flaki mecze, a na najważniejszym nie może być, bo z jakiegoś powodu akurat wybrali sobotę (kiedy niedziela była wolna).
Jestem z tobą!!! Akurat w weekend mam dyżur i o ile w niedzielę mi łatwiej kombinować niż w sobotę. Kurcze pierwszy raz od reaktywacji nie będzie mnie na finałowy wyjeździe. Może to dobrze bo wszystkie były przegrane oprócz tego ostatniego:-)
Stal Fajferem, jadącym do tyłu Woźniakiem, Miśkowiakiem i dwukrotnie oddającym za darmo punkty Thomsenem robi tam 40. 45 minimum.
Motor mocny
RadeKas pisze:Wspaniale. Rewanż w sobotę kiedy mam akurat wesele (tak jak pewnie masa innych ludzi)...
Twoje wesele ? Jak nie Twoje to nie musisz być. Ty wybierasz. Mecz Motoru albo wesele. Nic trudnego. Mam nadzieję, że pomogłem.
RadeKas też mam w sobotę wesele. Łącze się z Tobą w bólu.
Ge(L)o pisze:Twoje wesele ? Jak nie Twoje to nie musisz być. Ty wybierasz. Mecz Motoru albo wesele. Nic trudnego. Mam nadzieję, że pomogłem.
Nie pomogłeś. Wesele nie moje, ale u rodziny mojej partnerki. Zaplanowane od 8 miesięcy. Jeżeli uważasz, że można z takich imprez rezygnować w ostatniej chwili "bo mecz Motoru", to zazdroszczę. Myślę, że 99% ludzi jednak nie może.
Ale nic to, bo i tak będzie lało. I tego się trzymamy.
Richie Faulkner:
Co to znaczy nie może ? Ktoś Ci ustawia życie i priorytety ? Zawsze Ty wybierasz.
Żeby nie było, nie oceniam tych wyborów lub priorytetów. Mówię tylko, że jest wybór. A że nie łatwy, cóż, życie.
Żeby nie było, nie oceniam tych wyborów lub priorytetów. Mówię tylko, że jest wybór. A że nie łatwy, cóż, życie.
Sobota wspaniały termin, zarówno dla gospodarzy jak i gości z Wrocławia. Oby się odbyło planowo :)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ja również odpadam, więc rozumiem kolegów.
Żona planowała wyjazd kilka miesięcy temu sprawdzając (z myślą o mnie), kiedy kończy się sezon i żeby z ostrożności być już w niedziele. I co?
Gówno.
Ech, może jakoś chociaż dotrę na nocno-poranną imprezę na Starym Mieście ;)
Żona planowała wyjazd kilka miesięcy temu sprawdzając (z myślą o mnie), kiedy kończy się sezon i żeby z ostrożności być już w niedziele. I co?
Gówno.
Ech, może jakoś chociaż dotrę na nocno-poranną imprezę na Starym Mieście ;)