List otwarty
- Łoptymista
- Trener
Ja również na pewno nie kupie karnetu po takim traktowaniu kibiców. Tym bardziej że w nowym sezonie nie będzie przysługiwał mi juz ulgowy i jednorazowy wydatek będzie jeszcze większy. Gdyby nie takie postępowanie dyrektora klubu to pewnie bym sie jeszcze zastanowił i najprawdopodobniej bym karnet kupił,ale przy takim podejściu do kibiców to nie mam zamiaru dać się drugi raz oszukać. Nie kupując karnetu przynajmniej będę miał pewność,że nikt mnie więcej nie oszuka. I nie chodzi o sam fakt wyciągania kasy od kibiców ale o łamanie umów jakie klub (klub nie dyrektor, wiec nowy dyrektor przejmuje wszystkie zobowiązania klubu) zawierał z kibicami podczas sprzedaży karnetów informując,że obowiązują one na wszytkie imprezy w sezonie 2005 organizowane przez TŻ Lublin.
Pan dyrektor zapomniał też chyba,że każdy "karneciarz" bierze zwykle ze sobą kogos na zawody (żone, dziecko, znajomego). Sam znam wiele osób które mają karnety i nawet jeśli zastanawiają sie nad przyjściem na memoriał to na pewno nie wezma juz ze soba dziecka czy żony, bo jest to zbyt duży jednorazowy wydatek,więc niech pan dyrektor uświadomi sobie że on nie dość że na karneciarzach nie zarobi to jeszcze straci, bo osoby które do tej pory były "ciągnięte" na żużel przez "karneciarzy" tym razem sie na stadionie nie zjawią.
Pan dyrektor zapomniał też chyba,że każdy "karneciarz" bierze zwykle ze sobą kogos na zawody (żone, dziecko, znajomego). Sam znam wiele osób które mają karnety i nawet jeśli zastanawiają sie nad przyjściem na memoriał to na pewno nie wezma juz ze soba dziecka czy żony, bo jest to zbyt duży jednorazowy wydatek,więc niech pan dyrektor uświadomi sobie że on nie dość że na karneciarzach nie zarobi to jeszcze straci, bo osoby które do tej pory były "ciągnięte" na żużel przez "karneciarzy" tym razem sie na stadionie nie zjawią.
Polecam czasem spojrzeć dalej niż czubek własnego nosaDonKamizi pisze:Daremne żale...próżny trud...raczej nic z tego nie będzie.
I może lepiej niech na ten temat wypowiadają się tylko "zwykli" kibice a nie ci, którzy i tak dostaną na ten turniej zaproszenie lub wejdą bezpłatnie z racji wykonywanych funkcji
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
no i jest odpowiedz w dzisiejszej Gazetcie Wyborczej Lublin..............
"Jesli kibice chca wspomoc klub, to powinni zaplacic za bilety.Zwykle na tego typu zawody karnety traca waznosc.Poza tym czlonkowie fan klubu wcale sie do mnie z tym problemem nie zglosili.W najblizszym czasie zbierze sie zarzad klubu i podejmie w tej sprawie decyzje.Najprawdopodobniej bedzie tak, ze ten kto przyjdzie z karnetem, otrzyma bezplatny bilet na zawody." Krzysztof Kolodziej dyrektor TZ Sipma
Ja to rozumuje tak ze my jako czlonkowie FK mozemy liczyc na deklaracje dyrektora a co z reszta kibicow posiadajacych "nieszczesne" karnety
"Jesli kibice chca wspomoc klub, to powinni zaplacic za bilety.Zwykle na tego typu zawody karnety traca waznosc.Poza tym czlonkowie fan klubu wcale sie do mnie z tym problemem nie zglosili.W najblizszym czasie zbierze sie zarzad klubu i podejmie w tej sprawie decyzje.Najprawdopodobniej bedzie tak, ze ten kto przyjdzie z karnetem, otrzyma bezplatny bilet na zawody." Krzysztof Kolodziej dyrektor TZ Sipma
Ja to rozumuje tak ze my jako czlonkowie FK mozemy liczyc na deklaracje dyrektora a co z reszta kibicow posiadajacych "nieszczesne" karnety