Kenneth Hansen
Kenneth Hansen
Postanowiłem założyć o nim temat. Według mnie solidny junior, który może okazać się takim Tomickiem z przed roku. Bardzo dobrze punktuje w angielskiej Premier League. Oczywiście nie którzy uważają, że Anglia i Polska to dwie różne ligi i wyniki z Wysp nie mają wpływu na naszą ligę, ale coś w tym jednak jest
.
Re: Kenneth Hansen
Filip pisze:Postanowiłem założyć o nim temat. Według mnie solidny junior, który może okazać się takim Tomickiem z przed roku. Bardzo dobrze punktuje w angielskiej Premier League. Oczywiście nie którzy uważają, że Anglia i Polska to dwie różne ligi i wyniki z Wysp nie mają wpływu na naszą ligę, ale coś w tym jednak jest.
Coz niezwykle smiala to teza jednak trudno sie z tymi 'niektorymi' nie zgodzic gdyz wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja, iz:
- Anglia i Polska to dwie rozne ligi - bo przeciez nie jest to jedna i ta sama liga
- wyniki z Wysp nie maja wplywu na nasza lige - bo przeciez na nasza lige maja wplyw tylko mecze naszej ligi
/me sie czepia
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
W temacie Hansena. Co by nie mowic, jego zachowanie po objechaniu Klopota i po wstaniu Stachyry bylo kapitalne. Jak widzi sie taki entuzjazm od razu banan ba gebe wstepuje i chce sie kibicowac. Oby tak dalej. Mam nadzieje, ze Kenneth bedzie czesto jezdzil. A najlepsze jest to, ze tym razem nam go jakis Ostrow czy inny Rybnik nie podwedzi po sezonie
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- Łoptymista
- Trener
Skoro nie mogl zamknac to moze to cos innego niz zlamanie? Choc nie wiem czy koniecznie mniej powaznegi. Mialem zlamane nadgarstki to wiem, ze akurat z takim urazem mozna zginac lape...i nie wiele wiecej.
A trzymac motor z uszkodzonym nagdarstkiem to cos koszmarnego. Takze wielki szacunek dla młodego za taka kozacka postawe.
A trzymac motor z uszkodzonym nagdarstkiem to cos koszmarnego. Takze wielki szacunek dla młodego za taka kozacka postawe.
Åoptymista pisze:A trzymac motor z uszkodzonym nagdarstkiem to cos koszmarnego. Takze wielki szacunek dla mÅ‚odego za taka kozacka postawe.
a także spora głupota i ryzyko dla siebie i dla pozostałych zawodników z nim startujących
Niemniej KH już w zeszłym roku przekonał mnie że będziemy mieli z niego pożytek

Kenneth znalazł się w składzie młodzieżowej reprezentacji Danii na poznański półfinał DMŚJ. Miejmy nadzieję, że rzeczywiście wykuruje się do 3 czerwca
PS. Czy nie jest to przypadkiem data, którą zasugerował Harry jako możliwy termin rozegrania spotkania ze Startem?
PS. Czy nie jest to przypadkiem data, którą zasugerował Harry jako możliwy termin rozegrania spotkania ze Startem?
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
- WÄ…ski_Stecyk
- Kontakt:
My tu Grand Prix a tu Kenneth w Mottali jechał, co prawda nieudało się mu awansować, ale zajął 8 miejsce i będzie występować jako rezerwowy, po kontuzjii moim zdaniem pojechał bardzo dobrze, a teraz może być tylko lepiej.
Kenneth Hansen 9(3,2,2,1,1)
Biegi z udziałem naszego zawodnika
Hansen, Jonasson, Soderholm, Makinen (d)
Klindt, Hansen, Lahti, Jakobsen
Forsberg, Hansen, Raugstad, Toernqvis (u)
Gustafsson, Hougaard, Hansen, Bergstroem
Kling, Risager, Hansen, Keskinen
za http://www.sportowefakty.pl
Kenneth Hansen 9(3,2,2,1,1)
Biegi z udziałem naszego zawodnika
Hansen, Jonasson, Soderholm, Makinen (d)
Klindt, Hansen, Lahti, Jakobsen
Forsberg, Hansen, Raugstad, Toernqvis (u)
Gustafsson, Hougaard, Hansen, Bergstroem
Kling, Risager, Hansen, Keskinen
za http://www.sportowefakty.pl
rob7 pisze:Hansen w EL
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... 5140&kom=1
Nie za dobrze to wyglÄ…da
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
3 punkty Hansena http://www.espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=16161
Ostatnio zmieniony 31 maja 2007, o 22:42 przez Filip, łącznie zmieniany 1 raz.
8 puntow Kennetha w półfinale Drużynowych Mistrzostw Świata Juniorów w Poznaniu
Kenneth Hansen (u,1,3,2,2) 8
Biegi z udzałem Hansena:
2. Sajfutdinow, Piaszczyński, Batchelor, Hansen (u4)
8. Holder, ZÄ…bik, Hansen, Guzajew
11. Hansen, Harding, Filinow, Hlib(d2)
14.Szczepaniak, Hansen, Guzajew, Harding (w/u)
18. Hlib, Hansen, Kosolapkin, Harding
Kenneth Hansen (u,1,3,2,2) 8
Biegi z udzałem Hansena:
2. Sajfutdinow, Piaszczyński, Batchelor, Hansen (u4)
8. Holder, ZÄ…bik, Hansen, Guzajew
11. Hansen, Harding, Filinow, Hlib(d2)
14.Szczepaniak, Hansen, Guzajew, Harding (w/u)
18. Hlib, Hansen, Kosolapkin, Harding
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!