Jacyś chętni
Wyjazd do Gorzowa 03.05.2007
Wyjazd do Gorzowa 03.05.2007
Lubelski FanKlub Żużlowy nosi się z zamiarem zorganizowania wyjazdu do Gorzowa. Ponieważ jest to dość daleko nie liczymy nawet na zebranie całego autokaru, a koszt przejazdu busem to ok.100 zł od osoby. Chcielibyśmy wstępnie "wybadać" czy są chętni spoza FK, także prosimy o deklaracje. Jeżeli zbierze się minimalna ilość osób podamy dokładny koszt (który nie powinien przekroczyć tej stówki, może nawet zmaleje) oraz namiar telefoniczny do osoby robiącej zapisy.
Jacyś chętni
Jacyś chętni
Mani, zapomniałeś napisać jednej ważnej rzeczy, że powrót nie nastąpi od razu po meczu tylko z godzinkę później 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Ludzie myślcie trochę... A w 2004 litr benzyny kosztował koło 3 złotych, a teraz ok. 4,50 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
mikas pisze:Marsie ile masz wolnych miejsc i czy planujesz tak jak my zostac tam na noc na picie![]()
O płynie pamiętaj
mam 4 wolne miejsca;)
oczywiscie moge zostac..
P.S plyn nien ucieka usterka naprawiona bylem ostatnio we Wrocku oprocz kapcia nic nie wystapilo nie spodziewanego;) fura dobrze smiga;)
Mars pisze:mikas pisze:Marsie ile masz wolnych miejsc i czy planujesz tak jak my zostac tam na noc na picie![]()
O płynie pamiętaj
mam 4 wolne miejsca;)
oczywiscie moge zostac..
P.S plyn nien ucieka usterka naprawiona bylem ostatnio we Wrocku oprocz kapcia nic nie wystapilo nie spodziewanego;) fura dobrze smiga;)
To ja reflektujÄ™.