Nowy klub

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Czarek
Trener

Nowy klub

#1 Postautor: Czarek » 14 marca 2008, o 13:51

Koniec stypy po TZ! Nie mówie, ze nie ma po czym, ale czym szybciej powstanie cos nowego tym lepiej.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

Re: Nowy klub

#2 Postautor: Gelo » 14 marca 2008, o 14:12

Czarek pisze:Koniec stypy po TZ! Nie mówie, ze nie ma po czym, ale czym szybciej powstanie cos nowego tym lepiej.

Jeszcze 3 tygodnie do pierwszej kolejki :) Da rade

Czarek
Trener

#3 Postautor: Czarek » 14 marca 2008, o 14:41

Gelo pisze:Jeszcze 3 tygodnie do pierwszej kolejki :) Da rade

Raczej 3 lata, jak dobrze pójdzie.

go!
Trener

#4 Postautor: go! » 14 marca 2008, o 14:45

Czarek pisze:Raczej 3 lata, jak dobrze pójdzie.

Nie gadaj...
Zdzicho da rade w przyszlym roku.
Trzeba go tylko utwierdzac w tym przekonaniu przez kolejne pol :)

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#5 Postautor: Cz@rek » 14 marca 2008, o 15:45

Poczekajcie kilka dni a swój nowy plan ogłoszą Polak z Kołodziejem 8)

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#6 Postautor: mikas » 14 marca 2008, o 16:10

Cz@rek nie strasz :?
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
fafel16
Szkółkowicz

#7 Postautor: fafel16 » 14 marca 2008, o 17:18

Polakowi staremu i młodemu to już podziękujemy...

moko

#8 Postautor: moko » 14 marca 2008, o 17:49

nooo, w koncu powiało optymizmem !!! Ja mysle, ze takich wojownikow bedzie wiecej i w przyszlym roku zalozymy temat: "ktory klub zglosici do rozgrywej II ligi" ;]

Oooooo wojownkiem to nie jestem ale płaciłem za bilety w odróżnieniu od kolegi Shacka.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#9 Postautor: Cooper » 14 marca 2008, o 18:13

Spokojnie, po swietach cos bedziem sie moze rozeznawac i organizowac, teraz idziem na browar, trzeba ochlonac. 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Shack
Administrator

#10 Postautor: Shack » 14 marca 2008, o 19:07

moko pisze:Oooooo wojownkiem to nie jestem ale płaciłem za bilety w odróżnieniu od kolegi Shacka.

ooo kolego, mocne slowa :-) za bilety placilem zawsze, od 80tego ktoregos roku odkad chodzilem na zuzel. Za bilety nie placilem w sezonie 2004,2005,2006 poniewaz mialem akredytacje dziennikarska (foto), dokumenty potwierdzajace do wgladu w klubie. W sezonie 2007 pomagalem w organizacji zawodow, fakt wchodzilem za darmo. Wydalem na to z wlasnej kasy piec razy tyle ile bym wydal na bilety przez caly sezon.

Na szczescie od tego roku mam to z banki. Marze o tym zeby w koncu kupic sobie bilet i pojsc normalnie, jak czlowiek, ze znajomymi i poogladac zuzel. I o tym, żeby takie pieski nie szczekały, że biletu nie kupuje :-)

edit:

przypomnialem sobie jeszcze, ze odejda mi np koszty domen internetowych, przebudowy strony, grafików, łącz internetowych, serwerow. Same plusy.

Awatar użytkownika
Boobi
Senior

#11 Postautor: Boobi » 14 marca 2008, o 19:14

moko pisze:Oooooo wojownkiem to nie jestem ale płaciłem za bilety w odróżnieniu od kolegi Shacka.

Chwalisz się czy żalisz?? :? A tak btw zastanów się człowieku czasami dwa razy zanim coś napiszesz
"Życie to jazda"

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#12 Postautor: GRISZA » 14 marca 2008, o 19:17

Pocieszające jest to, że zawsze to można oglądnąc dobry żużel w pobliskim Rzeszowie.... :wink:
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Ge(L)o
Trener

#13 Postautor: Ge(L)o » 14 marca 2008, o 19:18

A tak w ogóle zacznijmy se wrzucać wszyscy i też będzie zajebiście.

Sledzio
Trener
Kontakt:

#14 Postautor: Sledzio » 14 marca 2008, o 21:37

Trudno będzie ruszyć za rok jak już teraz nie udało się :( szkoda że wcześniej nie zgłoszono nowej drużyny tylko reanimacja trupa o nazwie Tż, szkoda że tak wyszło tyle czasu bez prawdziwego żużla :(

ps.Wybiera się może ktoś 6 kwietnia na mecz do Tarnowa z zieloną górą ? z chęcią bym pojechał gdyby ktoś miał miejsce w samochodzie.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#15 Postautor: Gelo » 14 marca 2008, o 21:48

Jestem po prostu w szoku. Własnie odbylem rozmowe z ludzmi z czuba lubelskiego biznesu. Wszyscy sie dziwią, ze nikt z zuzla nawet z nimi nie rozmawiał. Umiejetność nawiązania kontaktu lezy u ns na lopatkach. Ode mnie sie dowiedzieli ze zuzel wlasnie upadl. Ludzie rządzący klubem - gdzie byliście i w jakim swiecie zyjecie?

Czarek
Trener

#16 Postautor: Czarek » 14 marca 2008, o 22:04

Gelo pisze:Jestem po prostu w szoku. Własnie odbylem rozmowe z ludzmi z czuba lubelskiego biznesu. Wszyscy sie dziwią, ze nikt z zuzla nawet z nimi nie rozmawiał. Umiejetność nawiązania kontaktu lezy u ns na lopatkach. Ode mnie sie dowiedzieli ze zuzel wlasnie upadl. Ludzie rządzący klubem - gdzie byliście i w jakim swiecie zyjecie?

Widocznie "ludzie rządzący klubem" posiedli tylko (i to w stopniu podstawowym) umiejętnosc rozmowy z urzednikami panstwowymi, a nie z biznesmenami.
Pierwsza nauczka na przyszłosc: rozmawiajmy z ludzmi z lubelskiego biznesu, najlepiej ze wszystkimi, a bedziemy wiedziec czy sa ci sponsorzy czy ich nie ma.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#18 Postautor: Gelo » 14 marca 2008, o 22:13

Czarek pisze:
Gelo pisze:Jestem po prostu w szoku. Własnie odbylem rozmowe z ludzmi z czuba lubelskiego biznesu. Wszyscy sie dziwią, ze nikt z zuzla nawet z nimi nie rozmawiał. Umiejetność nawiązania kontaktu lezy u ns na lopatkach. Ode mnie sie dowiedzieli ze zuzel wlasnie upadl. Ludzie rządzący klubem - gdzie byliście i w jakim swiecie zyjecie?

Widocznie "ludzie rządzący klubem" posiedli tylko (i to w stopniu podstawowym) umiejętnosc rozmowy z urzednikami panstwowymi, a nie z biznesmenami.
Pierwsza nauczka na przyszłosc: rozmawiajmy z ludzmi z lubelskiego biznesu, najlepiej ze wszystkimi, a bedziemy wiedziec czy sa ci sponsorzy czy ich nie ma.

Tylko jak mozna brac sie za biznes jakim jest klub zuzlowy nie rozmawiając z ludzmi ktorzy cos mogą? Tutaj naprawde nic sie nikomu nie nalezy - czasami warto byc miłym, znalezc sie w odpowiednim czasie w odpowiednim miejscu. Nic wiecej.
gawrzyk - wiesz co teraz mozna? podrapac sie po torsie najwyzej. Byl na to czas (nawet na nowy klub) i powinni byc do tego ludzie - TŻ-owi nic sie nie nalezy oprócz kopa w tyłek. Za kazdą złotówką trzeba łazić - a jak sie komus nie chce lub sie nie moze - trzeba spieprzać do swoich spraw i nie robic ludziom wody z mózgu
Ostatnio zmieniony 14 marca 2008, o 22:19 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#19 Postautor: Cz@rek » 14 marca 2008, o 22:16

Faktycznie trochę dziwne,ale w obecnej sytułacji to pewnie i sam prezydent się zdziwi i zaraz powie że przecież chcieli(Miasto) pomóc...
Nie chcę też nikogo tłumaczyć ale według mnie to poprostu zabrakło czasu.
Sam Tarkowski nie trafi przecież do wszystkich,i w tak krótkim czasie.Z tego co pisał Harry
podpisał już kilka dobrych kontraktów i zabrakło tych nieszczęsnych 80.000 do zamknięcia
przynajmniej spraw licencyjnych...
Tym bardziej że takich spraw nie załtwia się w godz.i na jednym spotkaniu.Lublin to w sumie spore miasto i nie da sie pogadać ze wszystkimi w ciągu miesiąca.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#20 Postautor: Gelo » 14 marca 2008, o 22:22

komentarz na koniec - spore miasto - sporzy nieudacznicy

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#22 Postautor: Gelo » 14 marca 2008, o 22:34

Gawrzyk pisze:
gawrzyk - wiesz co teraz mozna? podrapac sie po torsie najwyzej. Byl na to czas (nawet na nowy klub) i powinni byc do tego ludzie - TŻ-owi nic sie nie nalezy oprócz kopa w tyłek. Za kazdą złotówką trzeba łazić - a jak sie komus nie chce lub sie nie moze - trzeba spieprzać do swoich spraw i nie robic ludziom wody z mózgu

dokladnie masz racje. przeciez tego nie kwestionuje. od dawna powtarzam ze tz powinien sie poddac w 2005 roku.
no wlasnie- dotarles do sedna. powinni byc ludzie. ale gdzie oni są? I kto powinien wg Ciebie? Paru było. Polak, Kołodziej, Czarny, Piątek. Ponoc wszyscy chcieli, ale co z tego wynikło? Jedno wielkie nic. Dlaczego? to jest pytanie.

teraz droga latwiejsza. masz gelu chody wsrod czubow lubelskiego biznesu, masz wiele recept na zuzlową niemoc lublina wiec moze warto powalczyc o zuzel...

Nie jest warto - Twój mentor popalił mosty niestety. I to na kilka lat.
Ostatnio zmieniony 14 marca 2008, o 22:36 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#24 Postautor: Gelo » 14 marca 2008, o 22:37

Gawrzyk pisze::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gelu. idz poszarpac gitare. moze zlapiesz troche weny i bedzie Cie stac na wieksza mądrość

IGNOR

Ciebie moge poszarpac, jak sie odwazysz. Ty swoje madrosci mozesz realizowac jedynie na zmywaku.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#25 Postautor: kilar » 14 marca 2008, o 22:47

Trzeba sie wybrac na polibude na zarzadzanie i marketing i szukac ludzi na 5 roku lub absolwentow z piatkami w indexach.