9.J.Rempała
10.Tomicek
11.T.Rempała
12.Hall
13.Baran
14.Klimek
15.Lambert/Messing
16.Filinow
Po za tym jak się ma sprawa z Andreasem a konkretniej z jego kontuzją? Wykuruje się na Krosno, jeżeli tak to oczywiście jest on pewniakiem do składu.
kilar pisze:Ufff jak dobrze, ze nie jestes trenerem
Sledzio pisze: (...) J.Rempała pod 16 a najlepiej niech nie jedzie.
istred pisze:Howe, który "lubi mieć pod kołem" jedzie właśnie tam gdzie jest twardo i na tej podstawie eliminuje się go ze składu.
harry pisze:Howa to trener już sobie chyba odpuścił. A gdzieś czytałem, że na tym meczu sprawdzany będzie Stichauer.
Osobiście uważam, że Stichauer powinien być sprawdzany na betonach właśnie, bo jak śledziłem jego jazdy to na takich torach czuje się najlepiej ( a Howe lubi mieć akurat trochę pod kołem)
Gelo pisze:harry pisze:Howa to trener już sobie chyba odpuścił. A gdzieś czytałem, że na tym meczu sprawdzany będzie Stichauer.
Osobiście uważam, że Stichauer powinien być sprawdzany na betonach właśnie, bo jak śledziłem jego jazdy to na takich torach czuje się najlepiej ( a Howe lubi mieć akurat trochę pod kołem)
Howe to ma pecha - jak nie wyjazdy do Rawicza i Opola to go kontraktuje Gniezno czy Grudziądz gdzie jezdzi sie wylacznie na betonie. Moze tak doswiadczony zawodnik moglby wreszcie wyciagnac jakies wnioski?
Gelo pisze:wow - wlasnie odpalilem sobie strone Hynka z dzwiekiem - juz mnie kupilnightwish - no no
bkapusta pisze:Gelo pisze:wow - wlasnie odpalilem sobie strone Hynka z dzwiekiem - juz mnie kupilnightwish - no no
Nie no Gelu zaskoczyles mnie - tani jestes
Speedway Fan pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/06/01/dm-wloch-wygrana-mc-olimpii-terenzano-17-punktow-thomasa-sta/
Jak mowa o wzmocnieniach to moze Stange, ktory tam gdzies mi sie obilo o uszy kariere konczyl? a zdobywa we Wloszech 17 punktow przy czym nasz Tomicek tylko 5.
Speedway Fan pisze:Sorry specu ale Stange ma przynajmniej doswiadczenie w Polsce i ostatnie 2 sezony spedzil w Grudziadzu z czego jeden mial calkiem dobry i mysle, ze przy dobrym sprzecie moglby wiecej zagwarantowac niz Hall i Howe razem wzieci.