Typer - komentarze
zenek pisze:co siÄ™ cieszysz,
Bo jestem wesoły, a tak w ogóle to nic Ci do tego... : )
zgodnie z regulaminem Twój post nie powinien byc brany pod uwagę przy naliczaniu punktów w tej kolejce
nie wygaduj bzdur
Pozdrawiam

-
zenek
Hans pisze:
W celu wysłania prawidłowego postu z typem należy skopiować zestaw par z pierwszego wpisu w temacie
Głosy nie będą liczone, jeżeli użytkownik:
zmienił kolejność typowanie spotkań (przypominam, że pary należy skopiować z pierwszego postu w temacie)
Jak wygląda Twój post a jak post nr 1 w temacie??
Dziękuję za uwagę i pozdrawiam
Chodzi Ci o to, że u luckasa brakuje słów "mecz 16 maja" ?
Bo innych różnic nie widzę. W regulaminie chodzi o to by zgadzała się kolejność par - to pomaga w liczeniu punktów. Więc nie mam naprawdę pojęcia do czego zmierzasz
Pewnie czujesz się pokrzywdzony wczorajszymi uwagami forumowiczów i szukasz dziury w całym jak rozkapryszone dziecko
Pozdrawiam
Pewnie czujesz się pokrzywdzony wczorajszymi uwagami forumowiczów i szukasz dziury w całym jak rozkapryszone dziecko
Pozdrawiam
człowieku dobrze Ty sie czujesz
Pomijając fakt, że się do mnie ni z tego ni z owego przypier****łeś to zauważ też, że wszystkich post musiałby zostać niezaliczony, ze względu chociażby takiego że posty WSZYSTKICH w NICZYM(oprócz wyników) się nie różnią od mojego, wiec nie wiem w czym masz cały czas problem.
pozdrawiam
pozdrawiam

A ja uwazam, ze nie powinien sie liczyc. Sorry, ale ja wyslalem wszystkie mecze w srode, dlaczego ktos moze je wyslac jutro rano, nie bedac w ogole stratnym, a majac przewage w postaci awizowanych skladow, informacji nt. kontuzji itd.? W regulaminie jest, ze typy trzeba wyslac przed rozpoczeciem pierwszego meczu kolejki i nie rozumiem, o co ta walka?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]