Nie jest wielką tajemnicą, że atmosfera wokół starszego z braci Łagutów zaczęła się bardzo mocno psuć od razu po inwazji Rosji na Ukrainę. Żużlowcy Motor Lublin przebywali wtedy na zgrupowaniu w Hiszpanii, a poglądy na bieżącą sytuację w Europie podzieliły zespół tak mocno, że pomiędzy Grigorijem Łagutą, a Mikkelem Michelsenem miało dojść do szarpaniny. To jednak nie skłoniło Rosjanina do refleksji, bo w wywiadzie dla WP Sportowefakty nie chciał w żaden sposób odnieść się do wojny w Ukrainie, ale za to wspominał fantastyczne chwile spędzone podczas zrywania mandarynek prosto z drzew.
musialo byc grubo, myslalem ze gosc mieszkajacy x lat na Zachodzie ma inne pojecie na temat rezimu, widocznie mandarynki mu zaszkodzily
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/98894 ... rosjaninem
Wydarzenia w Polsce i na swiecie
Re: Motor Lublin w sezonie 2022
Ostatnio zmieniony 7 marca 2022, o 13:53 przez Złoty, łącznie zmieniany 1 raz.
grzesieck pisze:ravajas pisze:Dlaczego od razu zakładasz, że to niemożliwe? W Lublinie podczas manifestacji poparcia dla Ukrainy też jakaś idiotka stała z transparentem "Bat'ko nasz Bandera, Ukraina Mat' ". Zdjęcie było w galerii na Dzienniku Wschodnim. Mam je na dysku, ale nie wiem jak tu wrzucić.grzesieck pisze:
wrzuc zdjecie, w przeciwnym razie ten wpis nie rozni sie niczym od wysrywow produkowanych przez ruskie troll konta na instagramie, twitterze czy facebooku
oczywiscie, ze jest to mozliwe, ale wiem ze Gelo TVN-u nie oglada, wiec ciekaw jestem zrodla tej informacji
Czasem oglądam - język wroga trzeba znać. Nie mam jak zrobić zrzutu ekranu natomiast w większej grupie aż cofaliśmy kadr, bo nie mogliśmy uwierzyć.
Nazywanie Zełeńskiego podpalaczem Europy jest strasznie słabe, on po prostu robi wszystko aby obronić swój kraj. Ale z tym, że Ukraina nie niosła nigdy krwi i śmierci to poleciał mocno. Niosła, i to tym, którzy teraz oferują im najmocniejszą pomoc nie oczekując nic w zamian.
Mam tylko nadzieję, że nikt u władzy w Polsce nawet nie myśli o ofercie USA, to jakby włożyć sobie w zęby odpaloną laskę dynamitu i liczyć na to, że nic wielkiego się nie stanie.
Możliwość wyboru między ZZ a gościem brzmi sensownie. Było nie było każdy z rosjan był ważnym ogniwem swojej drużyny, warto nie karać dodatkowo klubów.
Mam tylko nadzieję, że nikt u władzy w Polsce nawet nie myśli o ofercie USA, to jakby włożyć sobie w zęby odpaloną laskę dynamitu i liczyć na to, że nic wielkiego się nie stanie.
Możliwość wyboru między ZZ a gościem brzmi sensownie. Było nie było każdy z rosjan był ważnym ogniwem swojej drużyny, warto nie karać dodatkowo klubów.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!