Inne sporty
Re: Inne sporty
A Start przegrał wczoraj czwarty mecz półfinału i na decydujący pojedynek musi udać się do Sopotu. Sama gra w ataku nie była zła, ale skuteczność z dystansu fatalna. Pudło za pudłem z czystych pozycji. Krasuski 0/6, Ramey 0/4, Brown 1/5, niesamowite, że wystarczyło trafić jeden z tych rzutów, żeby zamknąć tę serię.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Kargolo pisze:A Start przegrał wczoraj czwarty mecz półfinału i na decydujący pojedynek musi udać się do Sopotu. Sama gra w ataku nie była zła, ale skuteczność z dystansu fatalna. Pudło za pudłem z czystych pozycji. Krasuski 0/6, Ramey 0/4, Brown 1/5, niesamowite, że wystarczyło trafić jeden z tych rzutów, żeby zamknąć tę serię.
Najbardziej szkoda wypracowanej przewagi +5 na końcu czwartej kwarty.
Wielka szansa trochę się wymyka, bo w Sopocie będzie jutro ciężko...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A jednak Start. Brawo!
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Brawo Start!
Niesamowity rok jeśli chodzi o sport drużynowy w Lublinie.
Coś czuję że Start to załatwi 4:0 z Legią
Niesamowity rok jeśli chodzi o sport drużynowy w Lublinie.
Coś czuję że Start to załatwi 4:0 z Legią
MOTOR LUBLIN
Na 4 minuty przed końcem mieli +11, a było o krok żeby znów przegrać. Ale się udało, czekamy na 3 złoto dla Lublina ;)
Siatkarze - mistrzostwo
Koszykarze - minimum srebro
Piłkarki ręczne - srebro
Żużlowcy - ?
Piłkarze - najwyższe miejsce w ekstraklasie w historii - 7( i to jelako beniaminek)
Tylko koszykarki spapraly sprawę przegrywając ćwierćfinał z niżej rozstawiana drużyną ( która potem dotarła jednak do finału)
Jak tak dalej pójdzie, to znajdzie się w mieście kilku fanatyków hokeja na lodzie... :D
Piłkarki ręczne - srebro
Żużlowcy - ?
Piłkarze - najwyższe miejsce w ekstraklasie w historii - 7( i to jelako beniaminek)
Tylko koszykarki spapraly sprawę przegrywając ćwierćfinał z niżej rozstawiana drużyną ( która potem dotarła jednak do finału)
Jak tak dalej pójdzie, to znajdzie się w mieście kilku fanatyków hokeja na lodzie... :D
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:Siatkarze - mistrzostwo
Piłkarki ręczne - srebro
Żużlowcy - ?
Musisz zaktualizować ;)
https://www.flashscore.pl/mecz/koszykow ... goly-meczu
A hokej z przyjemnością bym odwiedził.
a co tu aktualizować? jest finał, czyli minimum srebro
Poebało mi się? Raczej tak. Taki wesoły poranek miałem i zapomniałem, że to półfinał był dopiero. Tera Legia.
e: Srebro jet minimum.
e: Srebro jet minimum.
papi pisze:Na 4 minuty przed końcem mieli +11, a było o krok żeby znów przegrać. Ale się udało, czekamy na 3 złoto dla Lublina ;)
Ja bym nie powiedział, że 11 pkt 4 min przed końcem to bezpieczna przewaga, szczególnie w play-off :)
Ale - trójka Rameya załatwiła wszystko, można wręcz powiedzieć, że kontrolowaliśmy ten mecz (mimo, że Trefl zbliżał się kilka razy).
Fajnie, że Krasuski tak odpalił w tych playoffach, jego 2 przechwyty na koniec bezcenne.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
1/4 ;)
trudna decyzja w ostatniej akcji, może Pan Leszek się pokusi o ocenę
trudna decyzja w ostatniej akcji, może Pan Leszek się pokusi o ocenę
Dwie ostatnie akcje meczu. Faul gracza Legii a jakże. Faul Startu eee nie. Trochę nie fair wyglądało. Nie jestem specem od kosza. Bardziej wyglądało na faul w ostatniej akcji niż kilka sekund wcześniej pod drugim koszem. Mecz niezły.
Nie ma tam jakiegoś varu, bo w powtórce tv ewidentnie w rękę McGustego klapnął gracz Startu ?
Nie ma tam jakiegoś varu, bo w powtórce tv ewidentnie w rękę McGustego klapnął gracz Startu ?