Organizacja na forum!!!!!

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
istred
Trener

#26 Postautor: istred » 27 lipca 2004, o 00:26

Gawrzyk, dlaczego posty znikają ? Przed chwilą napisałem, był jakies 30 sekund i nie ma :roll: (moze duchy :wink: ). Przy okazji wywalony został post do którego się odnosiłem, może nie był dośc sensowny (ten do którego się odnosiłem), ale dużo gorsze widziałem juz na tym forum w ostatnim czasie.

Jak juz tutaj jestem to napisze jeszcze, że bany powinny być chyba troche częściej stosowane... tak dla podwyższenia poziomu forum.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#28 Postautor: istred » 12 sierpnia 2004, o 22:04

Mam propozycje do adminow - Mozna wprowadzic taka opcje w forum, ktora pozalala by ignorowac wiadomosci od niektorych uzytkownikow. Cos takiego dziala na czatach i min na forum - http://www.wybrzeze.gda.pl

Piotrbaz

#29 Postautor: Piotrbaz » 13 sierpnia 2004, o 13:59

jest taka opcja na forum modfikowanym.. to jest chyba bez modifikacji jak mi sie wydaje. jezeli chodzi o znaczek przy poscie ignoruj to chyba jest cos takiego u mnie http://www.zuzelnews.com/forum :) ..

meesha
Trener
Kontakt:

#30 Postautor: meesha » 18 października 2004, o 12:09

I cóż, sezon się skończył rekordem frekwencji na forum (104 osoby :!: ) Niestety w związku z tym zrobił się tu niezły burdel (za przeproszeniem :) ) Mam więc prośbę do Gawrzyka i Shacka - może zastanówcie się nad tym aby w przyszłym sezonie przekazywać wasze obowiązki na czas wyjazdów na mecze komuś kto zostaje w Lublinie przy kompie :idea: Pozdrówka i przy okazji - Gawrzyk dzięki za relację w RL :!:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Miras

#32 Postautor: Miras » 19 października 2004, o 11:25

Gawrzyk pisze:jakos nie bylo chetnych, ale pewnie tak bedzie trzeba zrobic wkrotce, bo ludzi przybywa 8)

Ja się zgłaszam na ochotnika. :D Zrobie tu taki porządek jakiego wielu z was jeszcze nie widziało. :P
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#34 Postautor: grzesieck