TÅ» Motor Lublin 60:30 KSÅ» Krosno - 9 kwietnia 2006 !!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Mateusz111
Junior

#51 Postautor: Mateusz111 » 18 marca 2006, o 19:34

ermen pisze:Nie oszukujmy sie, Krosno to słabeusz w I lidze i jeśli nie w tym meczu to kiedy wypróbować Michaluka?

To samo jeśli chodzi o Daniela. Jak nie w tym meczu to kiedy ma jeszcze sobie pojeździć? Tym bardziej że jest to mecz w Lublinie :D

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#52 Postautor: grzesieck » 18 marca 2006, o 19:37

no akurat Daniel to jeszcze bedzie mial okazje zeby sobie pojezdzic, bo jakos nie uwazam zeby Suchanek okazal sie lepszy od niego na polskich torach.

9. Brhel
10. Knapp
11. Rempała
12. Shields
13. Åšwist
14. Michaluk
15. Tomicek
16. Jeleniewski

58:32
METHANOL ADVENTURE TEAM

Snys
Zawodowiec

#53 Postautor: Snys » 18 marca 2006, o 19:51

9.Brhel
10.Knapp
11.Rempała
12.Shields
13.Swist
14.Tomicek
15.Michaluk
16. Jelen

Nie ma co sie oszukiwac,jak mamy ostro walczyc o e-lige to takie spotkanie trzeba wygrać dość wysoko. Stawiam 56:34

ps. jak to jest z tymi juniorami ? nadal 15 moze swobodnie zastępować 14 ? Bo gdzies "obiło mi sie o wzrok" ze 14 ma wiecej biegów obowiązkowych i lepiej zeby to był junior teoretycznie "lepszy" (tym bardziej ze Jelen nie bedzie mogl jechac za juniora z rez. zwyklej).

Kalhorn
Junior

#54 Postautor: Kalhorn » 18 marca 2006, o 20:20

A ja mam nadzieję, że pojedziemy w najsilniejszym zestawieniu i w każdym meczu jechać będą najlepsi zawodnicy, a nie będą one odpuszczane tak jak w ostatnich latach (zresztą nie tylko ostatnich). Od tego mamy taką liczbe zawodników, żeby nie jechali tak jak w poprzednim roku "Franek" i spółka.. bo nie było zawodnika, który miałby ich zastąpić. Przed nami jeszcze sparingi oraz treningi (które mam nadzieje, że się odbędą mimo niesprzyjającej aury) i jeśli jacyś zawodnicy krajowi, w tym juniorzy nie popiszą się, a rewelacyjnie będą jeździli rewelacyjnie, to nie ma chyba sensu puszczac tych którzy będą zdecydowanie słabsi. Co da naszym juniorom jazda 30 m za przeciwnikiem? A zresztą kolejny argument. Gdzie, jeśli nie w meczu z Krosnem mielibyśmy sprawdzić jak radzą sobie na naszym torze zawodnicy tacy jak Shields, Norris, Tomicek i Messing? Jeśli ich wyniki byłyby zadowalające (Messinga tylko na sparingach) to osobiście dałbym im szanse. Powinniśmy wiedzieć jak na naszym torze będą spisywać się zawodnicy, którzy nie mieli okazji się jeszcze na nim ścigać (czwórka wymieniona powyżej). Przecież lubelski tor jest aż tak specyficzny, że niektórzy zawodnicy nawet po 2 sezonach się do niego przyzwyczaić nie mogą :twisted: ... oczywiście w najbardziej extremalnych przypadkach.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#55 Postautor: grzesieck » 18 marca 2006, o 20:37

Snys pisze:ps. jak to jest z tymi juniorami ? nadal 15 moze swobodnie zastępować 14 ? Bo gdzies "obiło mi sie o wzrok" ze 14 ma wiecej biegów obowiązkowych i lepiej zeby to był junior teoretycznie "lepszy" (tym bardziej ze Jelen nie bedzie mogl jechac za juniora z rez. zwyklej).

junior spod 14-tki musi wystartowac minimum 2 razy w meczu, a nie raz jak to bylo dotychczas.

dobrze mowie?
METHANOL ADVENTURE TEAM

Speedway-Mati
Zawodowiec