TÅ» Motor Lublin 60:30 KSÅ» Krosno - 9 kwietnia 2006 !!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
rob7
Senior

#201 Postautor: rob7 » 30 marca 2006, o 09:46

Koziołek pisze:
harry pisze: ale z tego co wiem to ciÄ…gle jest znak zapytania Messing czy Michaluk bo zarzÄ…d boi siÄ™ za wysokiego wyniku.

hmm a ja dzisiaj słyszałem z pewnego źródła, iż szanowny pan Kasiński, chce wyniku na tyle wysokiego, żeby Krosno nie wyszlo z 30 pkt :!: na ile pojada to zobaczymy :D

... to żart, z tym zarządem, przecież przeczy to podstawowej zasadzie marketingu, ludzie płacą i wymagają dobrego towaru (widowiska) po zimowej przerwie kibic przyjdzie bo dawno zawodów nie było, bo nowe nazwiska w drużynie itd.
niech zarząd dobrze skalkuluje, bo zawodnik świeżo po licencji który będzie jechał 100m za pozostałymi frekwencji nie powyższy a i w trudnych warunkach może (odpukać) krzywdę zrobić sobie lub komu innemu...
PS.
a dodatkowym argumentem za Messingiem jest fakt że ten młody zawodnik powinien zapoznawać się z lubelskim torem (którego w życiu nie widział) z mniej wymagającym przeciwnikiem niz np. w następnym meczu z Gnieznem gdy będą jeździ np. Gomólski, Jabłoński czy Alden...
oszczędność kilku "groszy" może odbić się "czkawką" w przyszłości
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#203 Postautor: Torsen » 30 marca 2006, o 13:58

Łoptymista pisze:
Torsen pisze:Istnieje też odważna koncepcja, że publice nie koniecznie zależy na zwycięstwach, a bardziej na zaciętym meczu.

Autor, autor, autor!
:evil:
Dawać go tu! Wtedy dostanie to na co zasluzyl kreujac tak rewolucyjne koncepcje. (...il skonczony)

Kiedyś coś w telewizji o tym było :)

baranek
Junior

#206 Postautor: baranek » 30 marca 2006, o 16:01

Ja co prawda bylem na stadionie wczoraj,ale po tym co widzialem i widze dzis za oknem (Bystrzyce z okna i zalane ogrodki dzialkowe) to wg mnie nie ma szans na inauguracje z Krosnem.

jak bęzie "byłe jaka" pogoda to i w kwietniu nie ruszymy :( zanim to wszystko wyschnie to minie troche czasu... :cry: