GTÅ» GrudziÄ…dz - TÅ» Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#76 Postautor: marcin_lub » 11 kwietnia 2006, o 14:01

maestro76 pisze:
bo jeśli na Grudziądz Ch.L. to kto do Gorzowa? a tym bardziej do Ostrowa? i Z-G?

w wyjazdowych meczach w ostrowie i z.g. nie mamy szans na zwyciestwo nawet w najsilniejszym mozliwym skladzie--wiec te mecze mozna odpuscic( w gorzowie pewnie tez poplyniemy) ale pozostale wyjazdy sa w naszym zasiegu i na te nalezy jechac z najlepszymi zawodnikami

W żadnym wypadku nie można odpóścić meczy w Ostrowie i Zielonej :!: :!: Tam właśnie trzeba jechać na maxa :!: :!: Tylko i wyłącznie awans mogą dać nam bonusy właśnie z tymi zespołami :!: :!: Takie podejście że i tak niemamy szans więc jedziemy krajowym składem można by było stosować gdyby nie było punktów bonusowych :!: W tym sezonie wygrywamy co sie da a jak juz nie ma szans to przynajmiej walczmy o bonus :!: :evil:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#77 Postautor: RadeKas » 11 kwietnia 2006, o 14:07

sting126 pisze:Ja wlasnie postawilbym bym na Davida w meczu z GTZ-em. Patrzac na pierwszy mecz Grudziadza w Zielonej - nie ma sensu sprowadzac Louisa (pewnie jest drozszy), a Norrisa tez trzeba gdzies przetestowac. Mecz raczej nie bedzie nalezal do najtrudniejszych wiec mysle,ze jest to dobra okazja.

A ja uwazam, ze zaden mecz na wyjezdzie nie powinien sluzyc do testowania kogokolwiek. Moze i Grudziadz zostal zmiazdzony w Zielonej, ale jestem pewien, ze u siebie punktow beda bronic do konca, wiec trzeba brac najlepszy mozliwy sklad. Testowac mozemy za 2 tygodnie z Gnieznem.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#79 Postautor: Torsen » 11 kwietnia 2006, o 14:16

meesha pisze:
Sober pisze: W obwodzie jest jeszcze Norris

Sorry za OT, ale już nie mogę :roll:

Co to jest do cholery ten obwód :?: :?: :?: Klatki piersiowej, bicepsa czy uda :?: :twisted:

Zawodnika można mieć w odwodzie :!:

Też miałem zabrać w tej sprawie głos, ale wtedy to już chyba byście mnie wzięli za jakiegoś zboczeńca.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#80 Postautor: kdsz » 11 kwietnia 2006, o 14:18

Torsen pisze:Też miałem zabrać w tej sprawie głos, ale wtedy to już chyba byście mnie wzięli za jakiegoś zboczeńca.
Dalczego "chyba" i dlaczego "wtedy" ;)

Awatar użytkownika
Torsen
Trener