Organizacja zawodów w Lublinie

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
JAG
Senior

#101 Postautor: JAG » 12 kwietnia 2006, o 13:53

Lublin_Fan pisze:Mikas, zrobiłoby się jeszcze większe oburzenie jeżeli ze wszystkich byłych żużlowców utworzysz listę zasłużonych i oni będą wpuszczani za darmo.
Inna sprawa jest taka, że wporowadzenie jakiejkolwiek obowiązkowej nowości spotyka się z oporem ludzi, którzy muszą tą nowość zaakceptować. Tak jest w każdej dziedzinie. Ale jeśli ktoś jest niererofmowalny to jego problem.

Osobiście popieram Kasińskiego i mam nadzieje, że będzie sukcesywnie robił tego typu porządki. .

Ps. Ciekawe czy Klimki płaciły za bilety :roll: :?:

Konrad trochę się czepiasz.wyraźnie pisalismy że nie chodzi o wszystkich byłych żużlowców naszego klubu ale o ludzi którzy naprawdę swoja postawą przysłużyli się do wzrostu popularnosci tego sportu w naszym miescie.tylko i wyłącznie o wybitne jednostki i absolutnie zadnych darmowych wejść dla osób towarzyszących.
również uważam że wiele lat przeginało się na całej linii i wyolbrzymiając troche wiecej było tych wchodzących za darmo niz wszystkich z biletami ale nie uważam że teraz należy przeginac w druga stronę.
nie uwazam siÄ™ za osobÄ™ niereformowalnÄ…,to przy okazji :)

ja tez w zasadzie popieram poczynania Kasińskiego,czasami tylko coś bym trochę inaczej widziała.

też jestem ciekawa czy płacili :)
:),czasami :(

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#102 Postautor: marcin_lub » 12 kwietnia 2006, o 13:55

Czy orientuję się ktoś czy na mecz z Gnieznem będzie można kupić bilet na trybune krytą? Jeśli tak to w jakiej cenie?

Shack
Administrator

#105 Postautor: Shack » 12 kwietnia 2006, o 14:02

Jeszcze jedno co do Vipów z miasta - miasto jednym z najwiekszych sponsorów klubu. Pan Mazur, Berej i inni w tym klubie zarabiali pieniądze. I to nie małe.

Dudi
Junior

#106 Postautor: Dudi » 12 kwietnia 2006, o 14:09

Jak pamiętam, wspominani panowie ścigali się nie tylko dla kasy... Akurat Mazur miał sie znakomicie finansowo i żużel nie był bynajmniej jego głównym źródłem utrzymania.

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#110 Postautor: Kiry » 12 kwietnia 2006, o 16:03

Shack pisze:Jeszcze jedno co do Vipów z miasta - miasto jednym z najwiekszych sponsorów klubu.

Z tym że nie do końca swoje, przez siebie zarobione, pieniążki na żużel przeznaczają, a cudze wydaje sie bardzo dobrze 8)

taka mała dygresja
Obrazek