Adam Shields

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#176 Postautor: mikas » 18 kwietnia 2006, o 23:18

Może to wypowiedź nie na miejscu ale to mnie właśnie u nas w Lublinie wkurza :x Rozwali sie jakis obcokrajowiec który pojechał raptem w jednym meczu a my mu juz zbiórke. A jak sie rozwalił Kacper Kępa to ktos pomyślał żeby mu pomóc w taki sposób, ktos pomyślał o innym naszym wychowanku Tomku Piszczu gdy miał kontuzje? I można tak wymieniać dalej. Zacznijmy najpierw szanowac swoich zawodników (mniejsza o to że sa słabsi od innych ale jednak nasi) a potem sie dopiero martwmy o obcokrajowców.
I żeby nie było, bardzo współczuje Adamowi i mam nadzieje że wróci na tor tak szybko jak to będzie możliwe. Jednak taka postawa kibiców w stosunku do obcokrajowców w porównaniu z postawa do zawodników z Polski a nawet wychowanków troszke mnie razi :(
MOTOR LUBLIN
Obrazek

paczek

#177 Postautor: paczek » 18 kwietnia 2006, o 23:20

Speedway pisze:Niech się ktoś przejdzie po stadionie w niedziele i zbierze ile się da, myśle że troche się kasy uzbiera. Na pewno Adamowi się przyda. W Anglii by tak nie skończył na dmuchanych bandach.

Byles na meczu? Chyba nie, dmuchane bandy by nic nie pomogly, on nawet z banda nie mial zadnej stycznosci.

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt: