23 kwietnia 2006: TÅ» Motor Lublin - TÅ» Start Gniezno

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#326 Postautor: Torsen » 24 kwietnia 2006, o 11:43

Conrad pisze:To chyba byłeś na innych meczach, albo jesteś kumplem Dawidka.

Taa, ze szkolnej ławy :lol: ;)

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#327 Postautor: Dobromir » 24 kwietnia 2006, o 11:51

Buahaha 4 punkty meczowe Ja się bede cieszył jak przywieziemy 40 punktów w gorzowie. A w Ostrowie i Zielonej to mogą dostać po 70:20 to przynajmniej przyoszczędzi klub troche. Takie są realia niestety :(

Awatar użytkownika
volf

#328 Postautor: volf » 24 kwietnia 2006, o 11:57

Snys pisze:Piotr Świst, żużlowiec Sipmy
- W wyścigu z Knappem musiałem wyhamować motocykl, ponieważ najpierw wpadłem w dziurę, a później omal nie uderzyłem w Grześka. .
DW

Siedziałem na środku 1 łuku i dobrze wszystko widziałem!!Knapp nie pojechał do końca parą ale za strate punktów odpowiada w 100% Świst!!A popełnił taki błąd że tuż przed dziurą w którą wpadł odwrócił głowę do tyłu (nie wiem kogo szukał :twisted: ).W tym momencie wpadając w dziurę,ktrórej nie mogł zobaczyc (bo nie patrzył), został zaskoczony i zanim odwrócił głowę już znalazł sie przy Knappie i musiał puścić manetkę!!Ale pewny jestem że jakby patrzył sie przed siebie i odrazu próbował jechac tuż przy krawężniku na wyjściu z łuku to nie straciłby punktów!!

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#329 Postautor: _piotrusss » 24 kwietnia 2006, o 11:58

Mi się takie amerykańskie podejście Dyra podoba. Jak by to wyglądało, gdyby powiedział, ze nie ma co liczyć na jakieś punkty w tych spotkaniach? Jedzie się zawsze po zwycięstwo.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#330 Postautor: Torsen » 24 kwietnia 2006, o 12:30

_piotrusss pisze:Mi się takie amerykańskie podejście Dyra podoba. Jak by to wyglądało, gdyby powiedział, ze nie ma co liczyć na jakieś punkty w tych spotkaniach? Jedzie się zawsze po zwycięstwo.

Każdemu się podoba. Każdy też chyba wie, że takie bzdety mówi się publicznie tylko po to, żeby nie demotywować swoich zawodników. Obawiam się, że osoba znająca się dobrze na żużlu, jaką Kasiński z pewnością jest, w prywatnej rozmowie w cztery oczy nie podtrzymałaby tak durnej opinii. Niestety urzędowy optymizm dyra nie ma oparcia w niczym: ani w składach na papierze, ani w dotychczasowej ligowej rzeczywistości, ani w przywileju własnego toru.
Według mnie, dwa punkty w tych trzech meczach to absolutny szczyt marzeń, graniczący z cudem.

harry
Trener