3 Maja: Intar Ostrów Wlkp.- Tż Motor Lublin
-
szafirek
Mysle ze niema sensu sciagac LOUISA do OSTROWA czy przegramy do 20 czy do 30 niewiele to zmieni,bonusa mozemy wybic sobie z glowy,byle wygrac u siebie a kasy troche zarzad zaoszczedzi.PISZCZYK by sie przydal ale cos mi sie zdaje ze nie bardzo mialby ochote na jazde w Lublinie w tym sezonie a szkoda bo od patalacha PIOTRUSIA napewno bylby lepszy,moze po powrocie kontuzjowanych nie bedzie jeszcze tak zle zostalo jeszcze troche meczow
-
Danio
Krótko i na temat! Kompromitacja będzie jak licho!!
Nawet szkoda mi się zastanawiać nad składem to i tak baty jak nic!!
a żeby nie narobic kosztóww Klubie to wystawiłbym skład
1. G. Knapp- niech objeżdza się
2. D. Jeleniewski- niech pokaże że nie jest zawodnikiem tylko toru w Lublinie- wkońcu zobaczymy i przekonamy się jaka jest prawda
3. P. Świst- niech pojedzie 5 biegów a nawet 6!! i może dla mnie wystartować w 15 biegu a wtedy do nikogo nie będzie miał wreszcie pretensji a w kolejnych meczach do widzenia bo i tak wiele nie zdobędzie punktów
4. J. Rempała- udowodni że mecz w Gorzowie to wypadek prazy pracy albo że jest cienki za silniejsze drużyny i również będziemy mogli narzekać na koleje wzmocnienie z extraligi
5. M. Michaluk- a dlaczego nie, niech objedża się
6. K. Polak- niech wkońcu zadebiutuje
Bez rezerwy, po co wdawać się w koszta z sprowadzeniem Suchanka
Wnioski- nie ma sensu jechać obcokrajowcami- oszczędności i tak mecz w plecy 72:18
z Brhelem i Tomickiem 65:25 i tak na bonus nie ma szans więc ściągać stranieri bez sensu
I niech Kasa wytłumaczy wszystkim kibicom jak długo jeszcze zamierza mydlić oczy walką o extraligę i zdobycie 5 pkt z tych wyjazdowych 3 spotkań
,
Nawet szkoda mi się zastanawiać nad składem to i tak baty jak nic!!
a żeby nie narobic kosztóww Klubie to wystawiłbym skład
1. G. Knapp- niech objeżdza się
2. D. Jeleniewski- niech pokaże że nie jest zawodnikiem tylko toru w Lublinie- wkońcu zobaczymy i przekonamy się jaka jest prawda
3. P. Świst- niech pojedzie 5 biegów a nawet 6!! i może dla mnie wystartować w 15 biegu a wtedy do nikogo nie będzie miał wreszcie pretensji a w kolejnych meczach do widzenia bo i tak wiele nie zdobędzie punktów
4. J. Rempała- udowodni że mecz w Gorzowie to wypadek prazy pracy albo że jest cienki za silniejsze drużyny i również będziemy mogli narzekać na koleje wzmocnienie z extraligi
5. M. Michaluk- a dlaczego nie, niech objedża się
6. K. Polak- niech wkońcu zadebiutuje
Bez rezerwy, po co wdawać się w koszta z sprowadzeniem Suchanka
Wnioski- nie ma sensu jechać obcokrajowcami- oszczędności i tak mecz w plecy 72:18
I niech Kasa wytłumaczy wszystkim kibicom jak długo jeszcze zamierza mydlić oczy walką o extraligę i zdobycie 5 pkt z tych wyjazdowych 3 spotkań
Danio pisze:2. D. Jeleniewski- niech pokaże że nie jest zawodnikiem tylko toru w Lublinie- wkońcu zobaczymy i przekonamy się jaka jest prawda
Na gleboka wode wyrzucasz Jelenia i masz go zamiar oceniac potem ? Akurat po wystepie w Ostrowie bedziesz tyle samo wiedzial na temat jego formy wyjazdowej co teraz.
swist powinien jechac w parze z jeleniewskim - niech na torze rywalizuja o miejsce w składzie(przynajmniej mam nadzieje ze te siedem jedynek tak łatwo swistowi nie przyjdzie -)
za boba zz
i niech nasze pseudogwiazdy jada po 6-7 biegów i potem szukaja innej wymowki niz ' własnie sie spasowałem z torem a menadzer mnie odstawił'
pozdr.
pav4u
za boba zz
i niech nasze pseudogwiazdy jada po 6-7 biegów i potem szukaja innej wymowki niz ' własnie sie spasowałem z torem a menadzer mnie odstawił'
pozdr.
pav4u
-
Danio
kilar napisał:
a co to przedszkole czy profesjonalny Klub żużlowy! Juniorem już dawno przestał być a czepek ochronny juz dawno powinno się z niego zdjąć! jeżeli Kasa mówi ze mamy walczyć o extraligę
to z Ostrowem martwisz sie o zdobycz Jelenia! Dla mnie on jest zawodnikiem tylko toru w Lublinie i czekam aż mnie przekona do zmiany zdania. Pamiętam jak Jędrzejak i jeleń kiedys jeżdzili będąc juniorami na turnieju w Lublinie gdzie Jeleń pokonał w biegu dodatkowym Jędrzejaka. Dzisiaj Jędrzejak to zawodnik o extraligowym doświadzczeniu i bardzo dobry zawodnik a na Jelonka ciągle liczy się tylko ze się rozwinie 
Na gleboka wode wyrzucasz Jelenia i masz go zamiar oceniac potem ? Akurat po wystepie w Ostrowie bedziesz tyle samo wiedzial na temat jego formy wyjazdowej co teraz.
a co to przedszkole czy profesjonalny Klub żużlowy! Juniorem już dawno przestał być a czepek ochronny juz dawno powinno się z niego zdjąć! jeżeli Kasa mówi ze mamy walczyć o extraligę
Juniorem już dawno przestał być a czepek ochronny juz dawno powinno się z niego zdjąć!
100% racji
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Danio pisze: Dla mnie on jest zawodnikiem tylko toru w Lublinie i czekam aż mnie przekona do zmiany zdania.
Chyba nie zmienisz zdania po jednym meczu ? A co bedzie jesli wykreci wynik w granicach ok 8 pt ? To moze byc czysty przypadek tak jak kiedys w Rybniku czy ZG, ktory wcale nie oznacza, ze jego forma wyjazdowa ustabilizowala sie na dobrym poziomie.
Osobiscie na wyjazdach nie spodziewam sie za duzo po Jeleniu, bardziej licze na niego podczas meczu w Lublinie. Tymbardziej, ze czekaja nas ciezkie mecze z ZG, a potem Ostrowem.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
kilar pisze:Osobiscie na wyjazdach nie spodziewam sie za duzo po Jeleniu, bardziej licze na niego podczas meczu w Lublinie. Tymbardziej, ze czekaja nas ciezkie mecze z ZG, a potem Ostrowem.
Tylko, czy dla Jelenia będzie miejsce w pierwszym składzie
PS. Sorry za post nie wnoszący nic do najbliższego meczu...ale póki co wydaje mi się, że nie ma o czym pisać
Zaratustra pisze:Tylko, czy dla Jelenia będzie miejsce w pierwszym składzieCzy Kasiński podejmie się "takiej zagrywki"
![]()
Przecież to nie jest jakaś ryzykowna zagrywka, tylko najlepsza decyzja jaką może podjąć. Już teraz można stwierdzić że Daniel w Lublinie będzie najlepszym zawodnikiem z naszej całej kadry. Według mnie lepszy niż Louis, Shields czy Norris, nie wspominając o całej naszej krajowej czołówce. Ten komplet w meczu z Gnieznem to nie był przypadek.
Lecz jeśli chodzi o mecze wyjazdowe to wystawianie go w pierwszym składzie to rzezcywiści może być ryzyko. Mecz w Ostrowie pokaże jak Daniel jeździ w tym sezonie na wyjazdach. Jeśli będzie lepszy lub na poziomie Śwista, to będzie już wiadomo za kogo będzie jeździł w składzie.

W Ostrowie pojedziemy z Norrisem i w 6 osoowym skladzie
ciekawe tylko czy to nie sciema aby postraszyc Ostrowian
http://przegladzuzlowy.pl/news_ostrow.php?id=1089886776
- Łoptymista
- Trener
dilucio pisze:W Ostrowie pojedziemy z Norrisem i w 6 osoowym skladzie![]()
![]()
ciekawe tylko czy to nie sciema aby postraszyc Ostrowian
![]()
... awizowane składy. Takie sa teraz na papierze. Kto wyjedzie na tor przekonamy sie pozniej...
Chociaz paka z Ostrowa wzbudza spore obawy...szczegolnie w skiegowosci klubu.
100% racji Jeśli Dany rzeczywiście chce pokazać swoją wartość poza własnym torem to musi zostać rzucony na głęboką wodę Jeśli nie "utonie" i urwie parę punktów wyżej notowanym gospodarzom to znaczy, że jeszcze będą z niego ludzie. Oczywiście miło patrzeć jak w Lublinie "rządzi i dzieli" nie czując strachu przed nikim to jednak chciałoby się przynajmniej parę razy w roku zobaczyć go takiego na wyjazdach...
jak dla mnie w tamtym sezonie "dany" pokazał sie z dobrej strony na wyjazdach, i powinien dostać szanse od początku meczu a nie z rezerwy
Zaratustra pisze:Tylko, czy dla Jelenia będzie miejsce w pierwszym składzie![]()
Przy bardzo slabej dyspozycji Swista, przynajmniej w Lublinie Jelenia bralbym w ciemno do podstawowego skladu. Ewentualnie mozna dac Twistemu odjechac 1 bieg (zeby sie przekonac, ze nic sie nie zmienilo) i w kolejnych 4 biegach puszczac Jelenia za niego.
ak dla mnie w tamtym sezonie "dany" pokazał sie z dobrej strony na wyjazdach, i powinien dostać szanse od początku meczu a nie z rezerwy
Kiedy, jak gdzie? Moze przespalem zeszly sezon, ale jedynym udanym wyjazdem byl Rzeszow, ktory jechal 4 juniorami
D.JELENIEWSKI 13+1 (2,1*,3,3,3,1)
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
rob7 pisze:... ten komplet o niczym nie mówi, Gniezno miało tylko jednego zawodnika (JBJ) poczekajmy jak pojedzie z Z-G, Ostrowem, Gorzowem
o ile pojedzie bo mam nadzieje że Messing i Adam wyleczą kontuzje i pojawi się w Lublinie Pavlic
wg mnie nie zrozumiałeś sensu wypowiedzi. To, że zrobił komplet z Gnieznem nie oznacza, że będzie robił komplety w Lublinie zawsze (a zwłaszcza nie oznacza, że zrobi z ZG czy Ostrowem), ale przedmówca miał - oczywiście powtarzam, że wg mnie - na myśli, że to nie był przypadek. Widać ciężką pracę i solidne podejście do obowiązków zawodniczych Daniela. To będzie procentować. A mecze z ZG i Ostrowem będą dla niego dobrym przetarciem.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
luCas pisze:ak dla mnie w tamtym sezonie "dany" pokazał sie z dobrej strony na wyjazdach, i powinien dostać szanse od początku meczu a nie z rezerwy
Kiedy, jak gdzie? Moze przespalem zeszly sezon, ale jedynym udanym wyjazdem byl Rzeszow, ktory jechal 4 juniorami :twisted:
D.JELENIEWSKI 13+1 (2,1*,3,3,3,1)
Ale objechal wtedy wszystkich seniorów Marmy.
-
Dabram
Marcinex pisze:Może udało im się przekonać Norrisa do przyjazdu. W Ostrowie są dmuchane bandy, więc większej krzywdy sobie nie zrobi
Chyba będzie tegoroczny rekord wpindolu we w 1-szej lidze (Zielonka kontra Grudziądz) pobity.Z takim składem jaki podawany jest oficjalnie to my sobie możemy jeździć z Równem i to nie zawsze.Klęska.Porażka i szkoda kasy.Chyba lepiej walkowerem to poddać.Bo jak ja mogę sobie wyobrazić bieg: Karlsson przeciw Świstowi
-
Speedway Fan
- Senior