Mam nadzieję, że przyszłoroczna GP odbędzie się w Częstochowie. Wczoraj oglądałem ekstraligę w Polsacie Sport i stadion Włókiarza po (jak narazie częściowej) modernizacji wygląda niezwykle efektownie.
Stadion we Wrocławiu jest jakiś taki przygnębiający i rzeczywiście zawody na torze Sparty nie należą do najciekawszych.
Speedway Grand Prix 2006
kdsz pisze:Mam nadzieję, że przyszłoroczna GP odbędzie się w Częstochowie. Wczoraj oglądałem ekstraligę w Polsacie Sport i stadion Włókiarza po (jak narazie częściowej) modernizacji wygląda niezwykle efektownie.
Oby nie, walki jeszcze mniej niz we Wroclawiu a to juz drugi mecz na torze w Czestochowie ktory ogladalem.
Dokladnie. Wczorajszy mecz byl pod wzgledem widowiska bardzo slaby.
Mi marzy sie GP w Tarnowie. Tam jest tor, na ktorym, podobnie jak w Bydgoszczy, walka moze trwac od pierwszego do ostatniego kolka. Mysle, ze byloby na co popatrzec, a i z Lublina dosc blisko wiec moze spora grupka naszych by sie wybrala.
Nigdy wiecej Wroclawia!
Mi marzy sie GP w Tarnowie. Tam jest tor, na ktorym, podobnie jak w Bydgoszczy, walka moze trwac od pierwszego do ostatniego kolka. Mysle, ze byloby na co popatrzec, a i z Lublina dosc blisko wiec moze spora grupka naszych by sie wybrala.
Nigdy wiecej Wroclawia!
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.