21 maja: ZKŻ Zielona Góra - TŻ MOTOR Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#326 Postautor: Kaka » 22 maja 2006, o 01:37

Podsumowując, tak jak proponowałem na chacie: "Kasa prawie jak menager, prawie robi wielką różnicę". -dobry transparent na następny mecz :wink:.
Bonus się oddalił o parę ładnych mil morskich, a z taką jazdą to trzeba będzie mocno kciuki trzymać, żeby Motor pojechał Zielonkę u nas.
Niestety nadal jeździmy nierówno (jak jeden dobrze, to drugi spartoli).
Detali mam nadzieję dowiemy się od naszych Adminów.
Pozdrawiam.
Obrazek

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#327 Postautor: marcin_lub » 22 maja 2006, o 02:25

Chris Louis
- No cóż... PrzegraliÅ›my… MyÅ›lÄ™, że mecz byÅ‚ ciekawy dla kibiców, a dla nas trudny, podobnie bÄ™dzie na pewno w rewanżu, który już za tydzieÅ„ na torze w Lublinie.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#329 Postautor: DonKamizi » 22 maja 2006, o 03:44

Taktyka ne meczu nie istniała.Mecz przegrany 24 punktami a u Nas były 3 zmiany w tym JEDNA taktyczna.
To były jakieś jaja.Przed 9 biegiem Kasa powiedział Jeleniowi, że jedzie w tym biegu za Rempałe.Parę chwil póżniej - chyba po konsultacji z Jackiem - jednak jedzie Rempała.
W biegu 13 robi taktyczną - Louis za Knappa.Ok.Tylko, że zapomina o tym powiedzieć Grześkowi, który jest gotowy do wyjazdu na tor.Gawrzyk musiał go zatrzymywać i mu to powiedzieć.
Nie wiem czy Kasa tak się pogubił czy poprostu taki z niego menadżer.

Ktoś wcześniej pisał czego Pavlic jechał tylko 3 razy.Bo jechał słabo.W biegu młodzieżowym przyjechał daleko z tyłu, Tomicek daleko z przodu.

Świst do upadku dwie 2.Z tym upadkiem to jednak miał racje bo sprawcą całego zamieszania na wyjściu z pierwszego łuku był Rempała.Sędzia na upartego mógł puścić w 4 albo wykluczyć - wg mnie - Rempałe.Po upadku słabiutko.Na drugim łuku banda przybliżała się w zastraszającym tempie.

Poza Jeleniem (1 bieg) reszta pojechała słabo.Zagraniczni nic nie pokazali, Brhel w biegu 4 dał się wypchnąć Wolbertowi jak dziecko, Louis nie wygrał żadnego biegu.Małolat Zengota wyprzedzał po walce Śwista i Rempałe.
Knapp miał cholerne problemy ze sprzętem (dysze).

Tyle.Pora spać.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#330 Postautor: kdsz » 22 maja 2006, o 06:20

Rozjechały nas motomyszy jak burą sukę i mają bonusa w kieszeni. Fatalne błedy taktyczne spowodowały, że Falubaz konsekwentnie odksakiwał naszym i skończyło się tak jak się skończyło. Brak RT, tylko jeden wyścig Jelenia, wystawianie Knappa w nominowanych, mimo, że wcześniej zawodził itp. itd. etc. Totalna kicha.

W tym tygodniu trening i to on zapewne zdecyduje w jakim składzie pojedziemy. Uważam jednak, że Świst swoją postawą zasłużył na chwilę odpoczynku. Niech jedzie Jeleń i 3 juniorów (rezerwowy obowiązkowo wystawiany za beznadziejnego Knappa).
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"

hayabusarider

#331 Postautor: hayabusarider » 22 maja 2006, o 08:28

No i potwierdziły się moje słowa Panowie.
Brak trenera -- stratega, brak prowadzÄ…cego, pewniaka obco,
a reszta poniżej średniej. Tak to żadnego meczu nie wygramy na wyjeździe

Awatar użytkownika
Morrison
Kontakt:

#332 Postautor: Morrison » 22 maja 2006, o 10:09

Ludzie odbiło wam czy jak? To cośmy tam przywieźli to i tak sukces porównując obydwa składy. Mogli nas zlać jak te nieszczęsne Gniezno które nie wiem czy nie niie jest od nas lepsze. ZG to ekstraliga, wiadomo było od początku. Ten wynik to najniższy wymiar kary. U nas też będzie cholernie ciężko i wynik będzie na styku ze wskazaniem na ZG niestety. Mają trzech liderów jak jeszcze Lindgren pojedzie jak powinien to czarno to widzę. Ale wierzę że tor i sprawiedliwość będzie jednak po naszej stronie.

maloh
Szkółkowicz